Makelaar in Amsterdam op topposities in Google!

TIP Makelaar website

Over TIP Makelaar Amsterdam

TIP Makelaar is een makelaarskantoor in de Pijp in Amsterdam. Het bedrijf is opgericht door Roland van Oord, een gecertificeerde makelaar, in 2011. TIP Makelaar helpt met alle makelaarsdiensten die komen kijken bij het verkopen en kopen van een appartement. De Amsterdamse woningmarkt staat voorop bij TIP Makelaar, vanwege de kennis en het netwerk. Geen enkele Amsterdamse buurt is voor TIP Makelaar onbekend.

Project Omschrijving

TIP Makelaar en Chase Marketing hebben elkaar in het begin van 2019 gevonden. De ambitie die beide partijen hebben zorgde voor de juiste klik. TIP Makelaar wilde beter vindbaar worden in de zoekmachines. Een nogal brede project omschrijving dat vroeg om de juiste strategie.

Met het schrijven van kwalitatief goede blogs zorgen we ervoor dat er awareness ontstaat. Het zorgvuldig uitkiezen van de onderwerpen waarover geschreven wordt, het volledig SEO proof maken van de blog en de juiste content, zorgt voor awareness.

Ook is er een strategie uitgedacht om waardevolle bezoekers op de website te krijgen. In het geval van TIP Makelaar zijn dat mensen die (op dat moment) actief zijn in de woningmarkt. Onze SEO specialist bedacht een slimme SEO strategie die deze mensen op de website moest krijgen.

Het proces

TIP Makelaar gaf aan dat de kopersmarkt erg interessant is, waardoor hier de focus op is komen te liggen.

Regelmatig zijn er erg interessante blogs geschreven voor TIP makelaar. De blogs varieerden van ‘tips voor een bezichtiging’ tot aan ‘energieverbruik bij nieuwbouwwoningen’. Mocht je ge├»nteresseerd zijn in de blogs dan kun je altijd hier een kijkje nemen.

Om waardevolle bezoekers op de website te krijgen hebben we eerst geanalyseerd welke zoekwoorden het meest interessant zijn om op gevonden te worden. Aan de hand van deze zoekwoorden hebben wij gerichte acties doorgevoerd op de website van TIP Makelaar. Door continu te monitoren welke impact onze werkzaamheden hebben op de rankings in de zoekmachine, voeren wij optimalisaties door.

Het resultaat

Samen hebben we mooie resultaten bereikt. Een van de resultaten waar we trots op zijn is het behalen van de tweede positie op het zoekwoord ‘huis verkopen amsterdam’. Een zeer relevant zoekwoord, zeker als de focus op de verkopersmarkt ligt.

Screenshot ranking zoekwoord 1
Screenshot ranking zoekwoord 1

Ook wordt TIP Makelaar teruggevonden op positie 2 bij het zoekwoord ‘appartement verkopen amsterdam’. Wederom een mooi resultaat kijkende naar de focus op de verkopersmarkt.

Screenshot ranking zoekwoord 2
Screenshot ranking zoekwoord 2

Ook de gemiddelde positie is stapsgewijs aan het stijgen. Binnen een jaar zijn we gemiddeld iets meer dan 5 posities gestegen. Voor een bescheiden makelaarskantoor als TIP makelaar is dit erg interessant.

Screenshot gemiddelde ranking TIP Makelaar
Screenshot gemiddelde ranking TIP Makelaar

Vervolg

De eerste mooie stappen zijn samen gezet en dat smaakt uiteraard naar meer! Chase Marketing gaat vrolijk verder met het schrijven van mooie blogs en het optimaliseren van de website op het gebied van SEO. In de nabije toekomst gaat Chase Marketing helpen met het verbeteren van de pagina’s gericht op Amsterdamse buurten. We zien dat de pagina’s al goed worden gerankt binnen Google, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.