Online Marketing

Website Autoriteit

Realiseer een hogere website autoriteit met linkbuilding

Introductie

Wat is jouw website autoriteit?

Autoriteit is een verzamelnaam voor verschillende factoren waar zoekmachines rekening mee houden tijdens het toekennen van waarde aan een pagina of website. Je kunt de autoriteit zien als de reputatie van een website.

Er zijn natuurlijk vele variabelen belangrijk als het gaat om autoriteit. De website moet technisch tip top in orde zijn, on-page moet alles strak staan en je wilt natuurlijk ook local SEO hebben toegepast om lokaal beter vindbaar te zijn.

Een hogere autoriteit met linkbuilding?

Linkbuilding is één van de onderdelen die belangrijk is bij het opbouwen van autoriteit van de website.

 Wat is linkbuilding?

Dit is de methode waarbij wij waardevolle content produceren en die vervolgens promoten onder de belangrijkste online actieve beïnvloeders in de branche.

Tijdens het optimaliseren van een website voor zoekmachines voeren we maandelijkse werkzaamheden uit. We werken aan alle boven genoemde onderdelen en voeren linkbuilding strategieën uit.

Bekijk hier onze verschillende linkbuilding strategieën.

Het doel in zicht

Ons Website Autoriteit Proces

“Online marketing met een glimlach”

 

Tijdens het maken van een Technische SEO scan onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een SEO Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. 

Onze SEO specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren. Waaronder een technische analyse, backlink analyse en een zoekwoord analyse.

Na de uitgebreide analyses gaan we de actiepunten doorvoeren om direct resultaat te realiseren.

We gaan aan de slag om periodieke optimalisaties door te voeren. Zo zullen we continu sturen op meer bezoekers. Dit wordt uiteraard duidelijk gerapporteerd.

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren.

We denken altijd strategisch mee en sparren graag over uitbreiding. We zullen dus ook geen blad voor de mond nemen als we mogelijkheden zien liggen.

Specialisatie

Onze Linkbuilding Specialisatie

Het “overal linkjes plaatsen” is niet meer van nu. Het algoritme van Google doorziet de spam links en dit zal averechts werken. Wij hebben verschillende linkbuilding strategieën om autoriteit te realiseren.

Content Syndication

Wij maken content en zetten die om naar alle denkbare formaten. Vervolgens verspreiden wij deze op meerdere platforms. Denk bijvoorbeeld aan: een tekst bestand naar een PDF, presentatie of zelfs video.

Press Release

Wij schrijven en verspreiden een nieuwswaardig persbericht, met daarin een link naar de achterliggende informatie over jouw website. Iedere plaatsing van het persbericht is een erg relevante backlink!

Infographics

Beginnend met een onderzoek naar een interessant onderwerp maken wij infographics die vervolgens worden verspreid op websites. De infographics worden ieder geplaatst met een unieke tekst waarin we de link creëren.

Gastbloggen

Nadat we onderzoek hebben gedaan naar een inhakend onderwerp schrijven wij een artikel van goede kwaliteit om deze vervolgens geplaatst te krijgen op een invloedrijke blog in uw niche.

Sponsored Content

Voor het geplaatst krijgen van een in context link op de websites met de meeste autoriteit moet vaak betaald worden. Wij weten ze te vinden, schrijven een artikel en onderhandelen de beste prijs uit. (in overleg)

Side Projects

Hier ontwikkelen wij voor u een handige online tool die u gratis kan aanbieden op uw website. Wij bedenken en maken de tool, en promoten hem online. De backlinks komen dan vanzelf!

Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een SEO Specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Scroll naar top
Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top