Website Autoriteit

Realiseer een hogere website autoriteit met linkbuilding
Introductie

Wat is jouw website autoriteit?

Autoriteit is een verzamelnaam voor verschillende factoren waar zoekmachines rekening mee houden tijdens het toekennen van waarde aan een pagina of website. Je kunt de autoriteit zien als de reputatie van een website.

Er zijn natuurlijk vele variabelen belangrijk als het gaat om autoriteit. De website moet technisch tip top in orde zijn, on-page moet alles strak staan en je wilt natuurlijk ook local SEO hebben toegepast om lokaal beter vindbaar te zijn.

Een hogere autoriteit met linkbuilding?

Linkbuilding is één van de onderdelen die belangrijk is bij het opbouwen van autoriteit van de website.

 Wat is linkbuilding?

Dit is de methode waarbij wij waardevolle content produceren en die vervolgens promoten onder de belangrijkste online actieve beïnvloeders in de branche.

Tijdens het optimaliseren van een website voor zoekmachines voeren we maandelijkse werkzaamheden uit. We werken aan alle boven genoemde onderdelen en voeren linkbuilding strategieën uit.

Bekijk hier onze verschillende linkbuilding strategieën.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Website Autoriteit Proces

“Online marketing met een glimlach”

 

Tijdens het maken van een Technische SEO scan onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een SEO Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. 

Onze SEO specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren. Waaronder een technische analyse, backlink analyse en een zoekwoord analyse.

Na de uitgebreide analyses gaan we de actiepunten doorvoeren om direct resultaat te realiseren.

We gaan aan de slag om periodieke optimalisaties door te voeren. Zo zullen we continu sturen op meer bezoekers. Dit wordt uiteraard duidelijk gerapporteerd.

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren.

We denken altijd strategisch mee en sparren graag over uitbreiding. We zullen dus ook geen blad voor de mond nemen als we mogelijkheden zien liggen.

Specialisatie

Onze Linkbuilding Specialisatie

Het “overal linkjes plaatsen” is niet meer van nu. Het algoritme van Google doorziet de spam links en dit zal averechts werken. Wij hebben verschillende linkbuilding strategieën om autoriteit te realiseren.

Linkruil

Wij beheren websites en bieden de mogelijkheid aan diverse website beheerders om een link op onze sites te plaatsen in ruil voor links op hun sites.

Competitor links

Bij deze methode kijken we naar de backlinks van top concurrenten in de branche. Vervolgens zorgen wij ervoor dat we dezelfde sterke links bemachtigen.

Content Syndication

Wij maken content en zetten die om naar alle denkbare formaten. Vervolgens verspreiden wij deze op meerdere platforms. Denk bijvoorbeeld aan: een tekst bestand naar een PDF, presentatie of zelfs video.

Press Release

Wij schrijven en verspreiden een nieuwswaardig persbericht, met daarin een link naar de achterliggende informatie over jouw website. Iedere plaatsing van het persbericht is een erg relevante backlink!

Infographics

Beginnend met een onderzoek naar een interessant onderwerp maken wij infographics die vervolgens worden verspreid op websites. De infographics worden ieder geplaatst met een unieke tekst waarin we de link creëren.

Gastbloggen

Nadat we onderzoek hebben gedaan naar een inhakend onderwerp schrijven wij een artikel van goede kwaliteit om deze vervolgens geplaatst te krijgen op een invloedrijke blog in uw niche.

Sponsored Content

Voor het geplaatst krijgen van een in context link op de websites met de meeste autoriteit moet vaak betaald worden. Wij weten ze te vinden, schrijven een artikel en onderhandelen de beste prijs uit. (in overleg)

Side Projects

Hier ontwikkelen wij voor u een handige online tool die u gratis kan aanbieden op uw website. Wij bedenken en maken de tool, en promoten hem online. De backlinks komen dan vanzelf!

Online tools

Bij deze methode ontwikkelen we in nauw overleg met de eindklant een online tool die gratis beschikbaar gesteld wordt op de website van de klant om backlinks te verzamelen.

Local citations

Bij deze methode plaatsen wij de NAW-gegevens van uw klant op verschillende grote online bedrijfsgidsen. Op deze manier worden zowel de lokale rankings, als de reguliere rankings verbeterd.

Tiered linkbuilding

Hierbij creëren we een aantal hoogwaardige websites of social media profielen, waar wij vervolgens weer backlinks naartoe gaan creëren. Dit levert enkele zeer sterke backlinks op.

Betaalde links

Wij kennen een groot aantal websitebeheerders die bereid zijn tegen betaling backlinks te plaatsen op hun websites. Als de kwaliteit in orde is kunnen we hiermee sterke links plaatsen.

Private blog network

Bij deze redelijk technische methode plaatsen we artikelen op één van onze eigen blogs. Het is een heel effectieve en veilige methode, mits uitgevoerd op een kleinschalige en hoogwaardige wijze.

Web 2.0 profielen

Hierbij creëren we profielen voor u op een groot aantal sociale media sites. In ieder profiel is altijd ruimte voor een backlink naar de website van uw klant.

Social bookmarking

Social bookmarking sites zijn websites waar je je favoriete websites kan delen met anderen. Het is dus eenvoudig backlinks naar een website te plaatsen, maar voorzichtigheid is wel geboden.

Hoge PR profielen

Er worden bij deze techniek profielen aangemaakt op fora die een hoge Pagerank hebben. Door op het forum nog enkele reacties te plaatsen wordt de linkkracht van de profielpagina vergroot.

Broken linkbuilding

We zoeken websites in de branche van de klant waarop links staan die niet meer werken. We benaderen de website-eigenaar en stellen voor de link te vervangen door onze link.

Link Reclamation

Hierbij zoeken we naar vermeldingen van de klant op het internet waar nog geen link bij staat. We verzoeken de webmaster vriendelijk er ook een backlink bij te plaatsen.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een SEO Specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.