Technische SEO

De hogere wiskunde van een website. Aan de slag met technische SEO!
Introductie

Is jouw technische SEO tip-top in orde?

De techniek van een website is net als de fundering van een huis. Als de fundering niet goed is gebouwd kom je in de shit. Hier komt technische SEO bij kijken.

Bij veel websites zien we na het uitvoeren van technische optimalisaties al direct pieken in de posities van pagina’s en tevens bezoekers. Dit komt omdat niet veel website bouwers/beheerders rekening met technische SEO houden.

Google staat geen moment stil en voert geregeld algoritme updates uit. Deze updates hebben betrekking op onder andere de techniek van een website. Om deze reden is het van essentieel belang om de techniek van je website te optimaliseren. Onze SEO-nerds zitten altijd op de laatste veranderingen van algoritme updates.

Eens kijken hoe jouw website scoort als we een vrijblijvende SEO review maken?

Vraag een vrijblijvende review aan om achter de verbeteringsmogelijkheden te komen.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Technische SEO Proces

“Online marketing met een glimlach”

 

Tijdens het maken van een Technische SEO scan onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een SEO specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. 

Onze SEO specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren. Waaronder een technische analyse, backlink analyse en een zoekwoord analyse.

Na de uitgebreide analyses gaan we de actiepunten doorvoeren om direct resultaat te realiseren.

We gaan aan de slag om periodieke optimalisaties door te voeren. Zo zullen we continu sturen op meer bezoekers. Dit wordt uiteraard duidelijk gerapporteerd.

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren.

We denken altijd strategisch mee en sparren graag over uitbreiding. We zullen dus ook geen blad voor de mond nemen als we mogelijkheden zien liggen.

Specialisatie

Onze specialisatie

Het begint allemaal bij de techniek van je website. Als hierbij onderdelen fout staan ingesteld kan dit catastrofaal zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er onbewust pagina’s rondzwerven waar je niets van af weet. Deze pagina’s hebben dan ook geen waarde en de website zal hieronder leiden. Dit is één van de vele onderdelen die we nalopen tijdens een technische SEO review.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goed zetten van alle technische en on-page quick-wins, gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Technische SEO

On-Page SEO

On-Page SEO bestaat niet enkel uit een leuke pakkende tekst schrijven. Er komen veel onderdelen bij kijken om een pagina volledig zoekmachine vriendelijk te maken. Laten we eens kijken naar optimalisatie mogelijkheden?

Local SEO

Local SEO

Beter lokaal gevonden worden door mensen binnen jouw regio? Target mensen die naar je diensten of producten op zoek zijn. Dankzij het optimaliseren van Local-SEO trek je meer fysieke bezoers.

Online adverteren

Website autoriteit opbouwen

Bij het opbouwen van autoriteit komen veel onderdelen kijken. Autoriteit opbouwen kan onder andere met linkbuilding. Wanneer er veel waardevolle links naar jouw website wijzen geeft dit waarde mee.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een SEO Specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.