Local SEO

Krijg meer klanten op fysieke bedrijfslocaties met local SEO!

Beter vindbaar worden met Local SEO?

Maak het mensen makkelijker om jouw bedrijfslocatie te vinden. Met local-SEO optimalisaties door te voeren zal niet alleen je website lokaal beter vindbaar zijn maar ook je bedrijfsvertoning in Google (Google Mijn Bedrijf).

Dankzij het strategisch inzetten van Local SEO gaan we aan de slag om de vindbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Op deze manier kunnen mensen makkelijker contact opnemen, een routebeschrijvingen opvragen en je website vinden.

We targeten hierbij niet enkel op je bedrijfsnaam maar ook op zoekwoorden die overeenkomen met de branche waarin jij je bevindt.

Eens kijken hoe jouw website scoort bij een vrijblijvende review?

Tijdens een SEO review duiken we in de alle onderdelen van jouw website. We kijken hierbij naar zowel alle technische als alle On-Page onderdelen.

De scan bestaat uit een duidelijke checklist waarbij we de pijnpunten aankaarten en een overall score meegeven. Ook bieden we een plan om deze onderdelen op te gaan lossen!

Kunnen we je helpen?

Praat met onze online marketing specialist Maurits.
Hij helpt je graag verder!

Online groeien?
Vraag een gratis review aan.

We nemen binnen 1 dag contact op

~

De gegevens worden alleen gebruikt om de review op te stellen.

Waarom Chase Marketing?

N

Reviews opgemaakt door specialisten

N

Voeren onze diensten met plezier uit

N

We denken altijd strategisch mee

N

Gegarandeerd de beste service

N

Direct resultaat

N

Duidelijke visie

Waarom local SEO?

Met local SEO kunnen we door middel van strategische optimalisatie’s jouw bedrijf beter vindbaar maken bij locale resultaten van Google. Dit heeft positieve effecten op klanten wanneer ze op zoek zijn naar je bedrijf!

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Technische SEO

Het begint allemaal bij de techniek van je website. Als hierbij onderdelen fout staan ingesteld kan dit catastrofaal zijn. Wij voeren dan ook graag altijd allereerst een uitgebreide technische SEO scan uit.

Op-page SEO

On-Page SEO bestaat niet enkel uit een leuke pakkende tekst schrijven. Er komen veel onderdelen bij kijken om een pagina volledig zoekmachine vriendelijk te maken. Laten we eens kijken naar optimalisatie mogelijkheden?

Website autoriteit opbouwen

Bij het opbouwen van autoriteit komen vele onderdelen kijken. Naast een website die tip top in orde moet staan komt onder anderen linkbuilding. Wanneer er veel waardevolle links naar jouw website wijzen geeft dit waarde mee.

Local SEO stappenplan

“Online marketing met een glimlach”

Tijdens het maken van een local SEO review onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd.
Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren.
We beginnen met de quick wins op te pakken om direct resultaat te behalen!

1. De kennismaking

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. 

2. Analyses uitvoeren

Onze SEO specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren. Waaronder een technische analyse, backlink analyse en een zoekwoord analyse.

3. Analyse doorvoeren

Na de uitgebreide analyses gaan we de actiepunten doorvoeren om direct resultaat te realiseren.

4. Optimalisatie

We gaan aan de slag om periodieke optimalisaties door te voeren. Zo zullen we continu sturen op meer bezoekers. Dit wordt uiteraard duidelijk gerapporteerd.

5. Evaluatie

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren.

?

5. Uitbreiding

We denken altijd strategisch mee en sparren graag over uitbreiding. We zullen dus ook geen blad voor de mond nemen als we mogelijkheden zien liggen.

Klaar om te knallen met Local SEO?

Een local SEO review geeft inzichten in verbeterpunten van je website.
We analyseren je website aan de hand van verschillende tools en eigen expertise.

Waarom doen we dit gratis?

Bij de review geven we een voorstel om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is 100% vrijblijvend.