Local SEO

Krijg meer klanten op fysieke bedrijfslocaties met local SEO!
Introductie

Beter vindbaar worden met Local SEO?

Maak het mensen makkelijker om jouw bedrijfslocatie te vinden. Met het doorvoeren van local-SEO optimalisaties, zal niet alleen je website lokaal beter vindbaar zijn, maar ook je bedrijfsvertoning in Google (Google Mijn Bedrijf).

Dankzij het strategisch inzetten van Local SEO gaan we aan de slag om de vindbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Op deze manier kunnen mensen makkelijker contact opnemen, een routebeschrijvingen opvragen en je website vinden.

We targeten hierbij niet enkel op je bedrijfsnaam maar ook op zoekwoorden die overeenkomen met de branche waarin jij je bevindt.

Eens kijken hoe jouw website scoort bij een vrijblijvende review?

Tijdens een SEO review duiken we in de alle onderdelen van jouw website. We kijken hierbij naar zowel alle technische als alle On-Page onderdelen.

De scan bestaat uit een duidelijke checklist waarbij we de pijnpunten aankaarten en een overall score meegeven. Ook bieden we een plan om deze onderdelen op te gaan lossen!

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Local SEO Proces

“Online marketing met een glimlach”

Tijdens het maken van een local SEO review onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een SEO Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. 

Onze SEO specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren. Waaronder een technische analyse, backlink analyse en een zoekwoord analyse.

Na de uitgebreide analyses gaan we de actiepunten doorvoeren om direct resultaat te realiseren.

We gaan aan de slag om periodieke optimalisaties door te voeren. Zo zullen we continu sturen op meer bezoekers. Dit wordt uiteraard duidelijk gerapporteerd.

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren.

We denken altijd strategisch mee en sparren graag over uitbreiding. We zullen dus ook geen blad voor de mond nemen als we mogelijkheden zien liggen.

Specialisatie

Onze specialisatie

Met local SEO kunnen we door strategische optimalisaties jouw bedrijf beter vindbaar maken bij lokale resultaten van Google. Dit heeft positieve effecten op klanten wanneer ze op zoek zijn naar je bedrijf!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goed zetten van alle technische en on-page quick-wins, gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen uit te voeren.

Technische SEO

Technische Seo

Beter lokaal gevonden worden door mensen binnen jouw regio? Target mensen die naar je diensten of producten op zoek zijn. Dankzij het optimaliseren van Local-SEO trek je meer fysieke bezoekers.

Chase Marketing Websites

On-Page SEO

On-Page SEO bestaat niet enkel uit een leuke pakkende tekst schrijven. Er komen veel onderdelen bij kijken om een pagina volledig zoekmachine vriendelijk te maken. Laten we eens kijken naar optimalisatie mogelijkheden!

Online adverteren

Website autoriteit opbouwen

Bij het opbouwen van autoriteit komen vele onderdelen kijken. Het opbouwen van autoriteit kan onder andere gedaan worden met linkbuilding. Wanneer er veel waardevolle links naar jouw website wijzen geeft dit waarde mee.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een SEO Specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.