Local SEO

Krijg het gezelliger aan de telefoon en fysiek drukker bij jouw bedrijf

Locale SEO

Maak het mensen makkelijker om jouw dienst of product te vinden. We gaan hierbij niet alleen onderdelen van je website optimaliseren maar ook Google Mijn Bedrijf om hiermee beter naar voren te komen.

Dankzij het strategisch inzetten van Local SEO gaan we aan de slag om de vindbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Op deze manier kunnen mensen makkelijker contact opnemen, een routebeschrijvingen opvragen en je website vinden.

We targeten hierbij niet enkel op je bedrijfsnaam maar ook op zoekwoorden die overeenkomen met de branche waarin jij je bevindt.

Laten we eens kijken hoe jouw website scoort als we een gratis SEO scan maken.

Dit is niet zomaar een scan

Tijdens een SEO scan duiken we in de technische onderdelen van jouw website. We kijken hierbij naar zowel alle technische als alle On-Page onderdelen.

De scan bestaat uit een duidelijke checklist waarbij we de pijnpunten aankaarten en een overall score meegeven. Ook bieden we een plan om deze onderdelen op te gaan lossen!

Gratis SEO Scan

Ontdek hoe we samen online groei kunnen realiseren. Met een Scan geven wij vrijblijvend inzichten in de mogelijkheden.

Wij zorgen altijd voor:

N

Duidelijke inzichten in werkzaamheden

N

Een persoonlijke account manager

N

Een duidelijk stappenplan op maat

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het maken van een scan onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd.
Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren.
We beginnen met de quick wins op te pakken om direct resultaat te behalen!

1) De Kennismaking

We duiken in het DNA van je bedrijf tijdens een kickoff om inzicht te krijgen in o.a. de branche, doelgroep en de doelstellingen.

2) Het Brein Kraken

Onze specialisten gaan aan de slag om de werkzaamheden strategisch uit de denken en een op maat gemaakt SEO plan uit te werken.

3) Technische SEO

Een goede techniek van je website is essentieel. We voeren een technische scan om de techniek van de website te optimaliseren.

4) On-Page SEO

We voeren een on-page SEO audit uit. Vervolgens gaan we aan de slag om de pijnpunten van specifieke pagina’s te optimaliseren.

5) Optimalisatie

Vervolgens gaan we aan de slag om de website periodiek te optimaliseren en blijvende groei in de online vindbaarheid te realiseren.

Ook goed om te weten:

 

N

Duidelijke inzichten in werkzaamheden

Maandelijks sturen wij updates en een maandrapportage zodat je altijd op de hoogte bent van de werkzaamheden.
N

Altijd een persoonlijke account manager

Wij houden van persoonlijk contact en daarom bieden wij een account manager die perfect bereikbaar is. Het zal bijna voelen of je account manager bij jou inhouse zit!

N

Proactief Strategisch meedenken

Wij houden van online groei maar onze diensten gaan verder. Bij Chase Marketing denken wij strategisch mee om online groei te realiseren!

Al nieuwsgierig naar de groei mogelijkheden?

Timo van der Weele

Timo van der Weele

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Specialist

Klaar om beter vindbaar te worden?

Laten we aan de slag gaan om duurzaam te investeren in je website. Allereerst zetten we de techniek goed van de website en vervolgens kunnen we strategisch de website optimaliseren. 

Pin It on Pinterest