Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Realiseer betere posities en meer bezoekers op je website met
zoekmachine optimalisatie (SEO).

Staat jouw SEO al tip top in orde?

Aangezien 87 procent van alle klanten (bedrijven, consumenten en overheden) op het internet zoekt als ze een product of dienst willen aanschaffen, is het van belang dat je zoekmachines domineert.

Het is belangrijk om na te gaan welke zoekwoorden jij jezelf wilt toe-eigenen. Welke zoekwoorden moeten het eerste bij kanten opkomen als ze aan jouw bedrijf denken? Hoe hoog scoor je momenteel op deze zoekwoorden?

Je bent in eerste instantie waarscheinlijk geneigd om de populairste termen te kiezen. Maar dit is niet altijd de beste keuze. Om potentiële klanten te wijzen op specifieke producten of diensten die je aanbiedt, is het misschien beter meer specifieke termen te kiezen.

Daarbij breidt het internet zich steeds verder uit en de online giganten winnen de top ranks binnen zoekmachines zoals Google. Om hier tegenop te vechten stellen we een strategisch plan op.

Dankzij de samenhang tussen Technische SEO, On-Page SEO, Local SEO en een stijging in de autoriteit realiseren we betere vertoningen met je website. Hierdoor trek je meer bezoekers en geef je bezoekers een betere gebruikerservaring.

Beter ranken in Google?

We bieden graag een vrijblijvende SEO review aan waarbij we de 4 bovengenoemde onderdelen uitgebreid analyseren. Deze review staat vol met adviezen en tips voor verbeteringsmogelijkheden van jouw website. De review is 100% vrijblijvend

Kunnen we je helpen?

Praat met onze online marketing specialist Maurits.
Hij helpt je graag verder!

Online groeien?
Vraag een gratis review aan.

We nemen binnen 1 dag contact op

~

De gegevens worden alleen gebruikt om de review op te stellen.

Waarom Chase Marketing?

N

Reviews opgemaakt door specialisten

N

Voeren onze diensten met plezier uit

N

We denken altijd strategisch mee

N

Gegarandeerd de beste service

N

Direct resultaat

N

Duidelijke visie

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Een website die niet geoptimaliseerd is voor zoekmachines wordt ook minder goed (of niet) gevonden. Dankzij onderdelen te verbeteren aan een website kunnen we een stijging in de zoekmachines realiseren. SEO bestaat uit vele variabelen waaronder de volgende onderdelen.

On-Page SEO

On-Page SEO bestaat niet enkel uit een leuke pakkende tekst schrijven. Er komen veel onderdelen kijken om een pagina volledig zoekmachine vriendelijk te maken. Laten we eens kijken naar on-page optimalisatie mogelijkheden?

Technische SEO

Het begint allemaal bij de techniek van je website. Als hierbij onderdelen fout staan ingesteld kan dit catastrofaal zijn. Wij voeren dan ook graag altijd allereerst een uitgebreide technische SEO scan uit.

Local SEO

Beter lokaal gevonden worden door mensen binnen jouw regio? Target mensen die naar je diensten of producten op zoek zijn. Dankzij het optimaliseren van Local-SEO trek je meer fysieke bezoers.

Website autoriteit opbouwen

Bij het opbouwen van autoriteit komen vele onderdelen kijken. Naast een website die tip top in orde moet staan komt o.a. linkbuilding. Wanneer er veel waardevolle links naar jouw website wijzen geeft dit waarde mee.

Zoekmachine optimalisatie stappenplan?

“Online marketing met een glimlach”

Tijdens het maken van een SEO review onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd.
Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren.
We beginnen met de quick wins op te pakken om direct resultaat te behalen!

1. De kennismaking

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. 

2. Analyses uitvoeren

Onze SEO specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren. Waaronder een technische analyse, backlink analyse en een zoekwoorden analyse.

3. Analyse doorvoeren

Na de uitgebreide analyses gaan we de actiepunten doorvoeren om direct resultaat te realiseren.

4. Optimalisatie

We gaan aan de slag om periodieke optimalisaties door te voeren. Zo zullen we continu sturen op meer bezoekers. Dit wordt uiteraard duidelijk gerapporteerd.

5. Evaluatie

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren.

?

5. Uitbreiding

We denken altijd strategisch mee en sparren graag over uitbreiding. We zullen dus ook geen blad voor de mond nemen als we mogelijkheden zien liggen.

KLAAR OM TE KNALLEN MET SEO?

Een SEO review geeft inzichten in verbeterpunten van je website.
We analyseren je website aan de hand van verschillende tools en eigen expertise.

Waarom doen we dit gratis?

Bij de review doen we een voorstel om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is 100% vrijblijvend.