Een Webshop Laten Maken?

Is jouw webshop al je primaire inkomstenbron?
Introductie

Resultaat met je webshop

Voor een bedrijf in 2020 is een webshop niet meer weg te denken. Tegenwoordig kijken mensen voor een KvK inschrijving eerst of de domeinnaam van hun aankomende bedrijfsnaam wel beschikbaar is.

Daarnaast is een webshop het visitekaartje, en voor veel bedrijven de primaire inkomstenbron geworden. Er zijn vele onderdelen die bij een goed geoptimaliseerde webshop komen kijken.

Wat wil je bereiken met je webshop?

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Dankzij onze online marketing kennis gaan wij net even iets anders te werk. De flow van een webshop is iets wat erg belangrijk is. Wat is het primaire doel van de pagina? Een aankoop? Laten we dan het webshop design ook zo in elkaar zetten dat mensen makkelijk een aankoop kunnen verrichten.

Na het bouwen van een website begint het echte werk pas! Maar laten we eerst een kijken naar de mogelijkheden voor een webshop waar je U tegen kan zeggen.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Proces Voor Het Maken Van Een Webshop

“Webdesign met een glimlach”

De bedoeling van een nieuwe webshop is dat het betere resultaten gaat opleveren. Om deze wens te realiseren hanteren we een vastomlijnd creatief proces. Het proces bestaat uit de volgende stappen:

Chase Marketing Rens Hageman

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

In samenwerking stellen we een duidelijke strategie op. We brengen de doelen, wensen en strategie van de webshop in kaart.

Het user experience (UX) design proces bestaan uit 6 onderdelen. Binnen deze onderdelen realiseren we voor een design waar je U tegen zegt en gebruiksvriendelijk is.

 

Hierbij doorlopen we het CMS van de webshop en voeren we een upgrade door. Daarnaast stellen we de beveiliging, hosting, cookie bot en het SSL certificaat in.

 

Bij de SEO kickstart leggen we het fundament om organisch goed te worden gevonden. We stellen verschillende onderdelen in en voeren de eerste SEO optimalisaties door.

Na alle processen te zijn doorgelopen is het tijd voor vuurwerk! Het is tijdens een livegang belangrijk om dit goed te monitoren. Hiervoor hanteren we een uitgebreide checklist.

Veel webshop eigenaren willen graag ook zelf enigszins de touwtjes in handen kunnen nemen.

Hiervoor geven we een persoonlijke CMS training.

Specialisatie

Onze Webshop Specialisatie

Eens in de zoveel tijd heeft iedere webshop een redesign nodig. Het kan ook zo zijn dat je webshop niet de resultaten realiseert die je voor ogen had. Bij Chase Marketing bouwen we een webshop met een online marketing oog. Hiermee werken we altijd naar het behalen van de primaire doelen.

Conversie optimalisatie

Kom achter het afvalpercentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hogere conversie percentage realiseren.

Chase Marketing Websites

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Technische SEO

Website Hosting

De laadtijd van een website is belangrijk voor de gebruikservaring van een website. Daarnaast is het ook een belangrijke rankingsfactor geworden voor zoekmachines zoals Google.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de webshops die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw webshop. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.