Specialisatie

Linkbuilding

Autoriteit is een belangrijke pijler binnen SEO en wordt opgebouwd door middel van links. Een link naar je website vanaf een ander domein wordt door zoekmachines gezien als een positieve review. Een link levert om deze reden extra punten op in het rankingsproces van zoekmachines. Hierom is het enorm belangrijk om een kwalitatief backlinkprofiel op te bouwen, het enige probleem is; het vergt veel tijd en moeite om links te verkrijgen. Het is dan belangrijk om een keuze te maken: Ga je het zelf doen? Of besteed je het uit?

Direct inzichten krijgen?

Wij analyseren vrijblijvend waar de online groeikansen liggen van jouw merk 
SFEER CHASE MARKETING14

Hoger ranken door linkbuilding

Het is tegenwoordig heel belangrijk om goede reviews te scoren. Mensen hechten veel waarde aan wat anderen vinden en laten blijken en geven een voorkeur aan bedrijven/producten met hoge beoordelingen. Datzelfde geldt voor zoekmachines op het gebied van websites.

Een zoekmachine ziet een link naar een ander domein als een soort positieve review. Wanneer jouw website veel links ontvangt, ziet een zoekmachine als Google dit als iets positiefs en geeft het je een voorkeur boven je concurrenten in de zoekresultaten. Het is wel belangrijk om eerst alle on-page en technische onderdelen van je website te optimaliseren voor je begin met linkbuilden, omdat linkbuilding een tijdrovende klus is die versterkend werkt op het fundament van je website/pagina.

Niet alle links zijn even relevant voor een website. Het domein dat naar je linkt moet een relatie hebben met jouw domein. Verder moet het domein ook van hoge kwaliteit zijn. Startpagina’s die alleen uit links bestaan zijn eigenlijk bijna niet meer te gebruiken wanneer je al een aardig backlinkprofiel hebt.

Wordt meer dan een autoriteit in jouw vakgebied

Hoewel linkbuilding autoriteit oplevert op het gebied van SEO, biedt het meer kansen om te benutten. Door een juiste linkbuilding strategie is het ook mogelijk om meer verkeer naar je website te genereren. Stel je voor dat je een blogartikel hebt geschreven en geplaatst, wil je graag dat deze wordt opgepakt door Google en gelezen wordt door je doelgroep. Door middel van een goed linkbuilding strategie kun je ervoor zorgen dat je blog beter wordt opgepakt door Google.

Verder biedt Linkbuilding mogelijkheden voor het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid. Door de juiste interne links te gebruiken deel je niet alleen autoriteit binnen je website, maar bied je ook de mogelijkheid voor je bezoeker om meer over een bepaald onderwerp te lezen. Stel dat je met een blog hebt geschreven over een nieuw product dat je aanbiedt. Simpel gezegd, kunnen bezoekers dan eenvoudig van het blog naar je product wanneer er wordt doorgelinkt naar het product.

Onze SEO specialisten kunnen het hele linkbuilding proces volledig uit handen nemen. Dit doen wij met plezier en een goede dosis aan kennis. Wij weten precies hoe we de beste links naar jouw website kunnen verkrijgen en welke strategie jouw website nodig heeft voor het opbouwen van autoriteit en genereren van verkeer.

SFEER CHASE MARKETING99
SFEER CHASE MARKETING30

Hoe we jouw organisatie kunnen helpen

Laten we eerst kennis maken met elkaar. Wij willen graag meer weten van jouw en jouw organisatie om een strategie te ontwikkelen die past bij jouw bedrijf. Persoonlijkheid is niet alleen belangrijk voor de samenwerking, maar ook in het beslissingsmakingsproces voor jouw strategie.

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken onze SEO specialisten eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse linkbuilding strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

In slechts een belletje, weten we hoe jij meer uit jouw bedrijf kunt halen

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een Linkbuilding review aan

Skip

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Succesverhalen

Hoe wij bedrijfsgroei realiseren en impact hebben gemaakt voor mooie merken.

Let's meet

Een grote familie die samen ongeëvenaarde resultaten behaalt en zich continu blijft ontwikkelen.

Maak kennis met het team.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Head of Advertising

Digital Advertising specialist

Digital Advertising specialist

SEO specialist

SEO specialist

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Onze groeimethodes

Bedrijfsgroei begint bij een voorafbepaalde strategie. Ontdek welk kanaal het beste bij jou past en laat jouw organisatie groeien.

/ STRATEGIEËN

Baanbrekende online marketing en bedrijfsstrategieën die elk ambitieus merk maximaal laten groeien.

/ SPECIALISATIES

Als full-service digital marketing agency zijn wij gespecialiseerd in ieder aspect van digital marketing.

/ BRANCHES

In de wereld van digitaal merken we een grote verschuiving in het gedrag binnen verschillende branches.

/ VACATURES

Als agency worden we steeds groter. Maak onderdeel uit van deze groei en sluit je aan bij onze familie.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.