Linkbuilding

Een autoriteit worden binnen jouw branche

Ben je al bekend met linkbuilding? Dan weet je dat dit onderdeel van SEO een tijdrovende klus is. De vraag die je dan aan jezelf moet stellen is: ga ik dit zelf uitvoeren of uitbesteden? Weet je nog niet zoveel van linkbuilding af of sterker nog, je hebt er nog nooit van gehoord? Dan leggen wij het je graag uit waarom dit een belangrijke pijler van jouw SEO strategie is. En wat wij voor je kunnen betekenen. 

Online groei realiseren met linkbuilding

Reviews zijn tegenwoordig heel belangrijk. Een potentiële klant zal bij zijn eerste aankoop waarschijnlijk op zoek gaan naar een review over het bedrijf of product. Hoe meer reviews zowel positief als negatief hoe beter de klant zijn keuze kan maken. 

Hetzelfde geldt voor linkbuilding. Krijgt jouw website veel verwijzingen van andere websites dan stijgt de waarde van jouw website. Het gevolg hiervan is dat Google je beloond door een betere positie in de zoekresultaten te krijgen. Daar bovenop groeit de autoriteit van jouw website en ga je een concurrentiestrijd aan.

Autoriteit worden in jouw vakgebied

Hoewel linkbuilding een perfecte strategie is om de autoriteit van een website te vergroten biedt het nog meer andere kansen. Stel je voor je hebt een geweldige blog geschreven en wil graag dat deze opgepakt wordt door Google en gelezen wordt door je doelgroep. Met een goede linkbuilding strategie kan je traffic genereren naar je blog en vervolgens bezoekers door laten navigeren naar categoriepagina’s. 

Onze specialisten kunnen het linkbuilding proces volledig uit je handen nemen. En dit doen wij ook met plezier en voldoende kennis.  Onze specialisten weten precies hoe ze de beste links voor jouw website kunnen verkrijgen. En welke linkbuilding strategie jouw website nodig heeft om bovenaan de zoekresultaten te staan. 

Hoe we jouw organisatie kunnen helpen

Laten we eerst kennis maken met elkaar. Persoonlijkheid is een belangrijke pijler bij onze samenwerkingen. Tijdens de kennismaking duiken we in jouw organisatie en sparren we over de potentie van Linkbuilding.

Een strategie kan niet zomaar opgezet worden. Daarvoor maken onze SEO specialisten eerst diverse analyses om het profiel van je website in kaart te brengen.

De analyses zijn de strategie en basis van een succesvol SEO-traject en bieden de handvatten om een prioriteitenlijst te maken. Vervolgens is het tijd om de strategie uit te werken en doelen op te stellen.

In deze fase gaan onze specialisten aan de slag met de diverse linkbuilding strategieën om de autoriteit en vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Dit is het moment van de waarheid; de maandrapportage. Maandelijks sturen wij een update met de behaalde resultaten vanuit linkbuilding en andere online strategieën. Hebben we onze doelen behaald? Kunnen we nog een stapje verder? Of moeten we een andere weg inslaan? Samen realiseren van maximale groei.

In slechts een belletje, weten we hoe jij meer uit jouw bedrijf kunt halen

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een Linkbuilding review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Review aanvragen voor Linkbuilding

Maak impact en zet de eerste stap naar next-level bedrijfsgroei door een aanvraag van onze op maat gemaakte review.

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een review aan van Brian

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog niet klaar voor een review maar wel vragen?

Succesverhalen

Hoe wij bedrijfsgroei realiseren en impact hebben gemaakt voor mooie merken.

De specialisten

Een grote familie die samen ongeëvenaarde resultaten behalen en continu blijven ontwikkelen.


Kiara Karg

SEO specialist

Max Steenvoorden

SEO specialist

Marius Hoornweg van Rij

SEO specialist

Onze groeimethodes

Bedrijfsgroei begint bij een voorafbepaalde strategie. Ontdek welk kanaal het beste bij jou past en laat jouw organisatie groeien.

/ STRATEGIEËN

Baanbrekende online marketing en bedrijfsstrategieën die elk ambitieus merk maximaal laten groeien.

/ SPECIALISATIES

Als full-service digital marketing agency zijn wij gespecialiseerd in ieder aspect van digital marketing.

/ BRANCHES

In de wereld van digitaal merken we een grote verschuiving in het gedrag binnen verschillende branches.

/ VACATURES

Als agency worden we steeds groter. Maak onderdeel uit van deze groei en sluit je aan bij onze familie.