Google Ads

Wil jij jouw Google Ads uit handen geven aan specialisten? Wij zijn er om het beste uit je marketingbudget halen.
Google Ads
Introductie

Adverteren in Google?

Groei je met jouw bedrijf en heb je zelf de tijd niet om de Google Ads te beheren?

Bij Google Ads werkzaamheden stellen we een strategisch plan op om jouw doelen te behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreiding van het account, blijvende optimalisaties doorvoeren, positie gebaseerd targeten of nieuwe strategieën uitrollen.

Ook werken we met verschillende scripts waarmee we het beheer van een Google Ads account efficiënter kunnen uitvoeren en meer inzichten krijgen in waar de mogelijkheden liggen.

Vraag een vrijblijvende review aan om achter de verbeteringsmogelijkheden te komen.

Chase Marketing Google Partner logo
About Page intro
Het doel in zicht

Ons Google Ads Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail waar significant resultaat te halen is. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om te werken naar constante groei. We beginnen met de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Google advertising specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We bepalen de focus en stellen duidelijke doelen.

Samen stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen we doelen, wensen en strategie in kaart.

Het verleden wordt geanalyseerd

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uit te denken stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreid Google Ads account.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

Hier begint het pas…

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Wij delen onze projectmanagement tool om jou inzichten te geven in alle werkzaamheden.

Specialisatie

Onze Google Ads Specialisatie

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail welke onderdelen er verbeterd moeten worden. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constant te werken naar groei. We beginnen met de quick wins om direct resultaat te behalen!

Meer uit je marketingbudget halen

De mogelijkheden binnen Google Ads veranderen erg snel. Wij zitten continu op de nieuwste veranderingen om hierop in te kunnen spelen en het beste uit je marketingbudget te halen.

Chase Marketing Websites

Periodieke optimalisaties

Het is belangrijk dat er binnen een Google Ads account blijvende optimalisaties worden doorgevoerd. Hiermee werk je naar constante groei.

Online adverteren

Bovenaan in Google

We stellen campagnes erg specifiek op waarbij we verschillende posities testen in Google. Zo halen we het beste uit je marketingbudget en de meeste conversies.

Uitgebreide advertenties

Er zijn vele variabelen aan Google Ads advertenties, zoals 3 verschillende titels, 2 beschrijvingen en meerdere extensies. Met uitgebreide advertenties behaal je een hoge Click Through Rate (CTR).

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Google Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.