Facebook Ads

Adverteren is Facebook biedt erg veel potentie voor bedrijven. Meer branding, sales, leads? In 2020 zijn er 1,73 miljard dagelijks actieve gebruikers. Zit jouw doelgroep daartussen?
Facebook adverteren
Introductie

Je bedrijf groeien met Facebook advertenties?

Wij horen mensen wel eens zeggen “ik denk dat mijn doelgroep niet op Facebook zit”. Laten we daar eens achter komen!

Wist je namelijk dat 1,79 miljard mensen op Facebook zitten waarvan er 1,18 miljard dagelijks actief zijn? En dat de gemiddelde mens 16 minuten per uur op social media zit? (hiervan is het grootste medium Facebook). 

Met Facebook advertising kunnen we erg specifiek jouw doelgroep targeten door middel van statische banners, carrousel banners, video’s en product advertenties. Bij het strategisch uitdenken van een specifiek funnel kunnen we de perfecte persona bereiken en verleiden tot een aankoop.

Graag onderbouwen we de boven genoemde onderdelen bij het uitvoeren van een scan, waarbij we een plan opstellen voor het adverteren op Facebook.

Bij een Facebook Ads review kijken we naar hoe we jouw specifieke doelgroep perfect kunnen benaderen en hoe wij die persoon met de juiste advertentie kunnen targeten.

We werken hierbij een funnel uit waarbij we de bezoeker op een prettige manier sturen richting een conversie. Daarnaast denken we een content plan uit voor het gebruik van creatieve advertenties.

Facebook adverteren
Het doel in zicht

Ons Facebook Ads Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail welke onderdelen er verbeterd worden. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante te werken naar groei. We beginnen met de quick wins op te pakken om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Google advertising specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen we doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde account structuur uit die schaalbaar is.

Na de structuur uit te denken stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreide Facebook Ads account.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Specialisatie

Facebook Ads Specialisatie

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail welke onderdelen er verbeterd worden. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om te werken naar constante groei. We beginnen met de quick wins om direct resultaat te behalen!

Meer uit je marketingbudget

De mogelijkheden binnen het adverteren op Facebook veranderen erg snel. Wij zitten constant op de nieuwste veranderingen om hierop in te kunnen spelen en het beste uit je marketingbudget te halen.

Chase Marketing Websites

Periodieke optimalisaties

Het is belangrijk dat er binnen een Ads account blijvend optimalisaties worden doorgevoerd. Hiermee werk je naar constante groei.

Online adverteren

Meer leads genereren

Dankzij de brede variabelen die mogelijk zijn om de doelgroep in te stellen bij het adverteren op Facebook kunnen we een relevante targeting instellen. Dit, bijvoorbeeld aan de hand van interesses van personen.

Visuele advertenties

Een grote kracht van Facebook adverteren is dat we perfect jouw unieke doelgroep kunnen benaderen met visuele advertenties. Op deze manier kun je de unieke beleving van het product of de dienst overbrengen.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Facebook Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.