Bing Ads

De meest gebruikte en bekendste zoekmachine van het moment is natuurlijk Google. Maar onderschat de krachten van Bing zeker niet! Ben jij al aan het adverteren op Bing? Loop je achter of juist voor?
Adverteren in Bing
Introductie

Waarom je op Bing wilt adverteren?

De meeste Windows laptops worden verkocht met Bing als standaard zoekmachine in de browser. Mensen weten niet precies hoe ze dit moeten aanpassen, raken aan Bing gewend of vinden Bing prima functioneren.

Bing is namelijk zeker een bewezen zoekmachine die erg snel is verbeterd de afgelopen jaren.

Ondanks dat het bereik van Bing kleiner is dan bij Google zijn de kosten per klik een stuk lager. Daarnaast maken minder concurrenten gebruik van deze mooie kans. Je kan dus op deze manier voor lage kosten leads/sales genereren.

Graag vertellen we meer over wat we in huis hebben tijdens het maken van een gratis Bing Ads review.

Een onderdeel van onze Bing Ads review is dat wij een vast omlijnd plan bedenken om voor jouw bedrijf het beste uit het adverteren op Bing te halen.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Bing Ads Proces

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail waarom Bing adverteren voor jou interessant kan zijn. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constant te werken naar groei. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een Bing advertising specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We stellen we een duidelijke strategie op om de verbeteringen door te voeren. Vervolgens brengen we doelen, wensen en strategie in kaart.

Hierbij voeren we verschillende analyses uit om nog dieper in de markt, het account en de mogelijkheden te duiken.

Vervolgens kraken we ons brein en denken we een onderbouwde accountstructuur uit die schaalbaar is.

Nadat de structuur uitgedacht is, stellen we het account specifiek in. We nemen hierbij elke mogelijke instelling mee om live te staan met een uitgebreide Bing Ads account.

Bij de launch werken we volgens een gestructureerd stappenplan. Vervolgens monitoren we de livegang op de voet.

We voeren periodieke optimalisaties door aan de hand van behaalde data. Door middel van deze werkzaamheden werken we naar constante groei.

Specialisatie

Onze Bing Ads Specialisatie

Het optimaliseren van een Bing Ads account gaat redelijk gelijk op als bij een Google Ads optimalisatie. Het is belangrijk om strak op het account te zitten en de data te analyseren. Om vervolgens eventuele verbeteringen en periodieke optimalisaties door te voeren. Op deze manier werk je naar constante groei!

Meer uit je marketingbudget halen

Het Bing advertentieplatform is in de afgelopen tijd erg verbeterd. Ook de gebruikersaantallen stijgen. Wij zitten continu op de nieuwste veranderingen om hierop in te kunnen spelen en het beste uit je marketingbudget te halen.

Chase Marketing Websites

Periodieke optimalisaties

Het is belangrijk dat er binnen een Ads account blijvende optimalisaties worden doorgevoerd. Hiermee werk je naar constante groei.

Online adverteren

Bovenaan in Bing

We stellen campagnes erg specifiek op waarbij we verschillende posities testen in Bing. Zo halen we het beste uit je marketingbudget en de meeste conversies.

Uitgebreide advertenties

Er zijn vele variabelen om te optimaliseren aan een Bing Ads account. Met uitgebreide advertenties behaal je een hoge Click Through Rate (CTR).

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een Bing Ads specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele software tools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.