Full-service
online marketing bureau
voor ambitieuze organisaties.

Een groep ambitieuze talenten op het gebied van data, creativiteit en resultaat. Samen hebben we één grote drijfveer: het realiseren van bedrijfsgroei.

5/5

5 sterren uit 24 Google reviews

Het Chase Marketing Team
Doelen behalen Chase Marketing

Online adverteren

Adverteren op advertentie platformen zoals Google, Bing, Facebook of LinkedIn? Lees over online adverteren!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

Zoekmachine optimalisatie toepassen op jouw website om beter vertoont te worden in Google? Zo doen wij dit!

Chase Marketing Webshops logo

Marktplaatsen

Verkopen op online giganten zoals Bol.com, Amazon of Marktplaats? Bekijk hoe wij hier de meeste sales uit halen!

Chase Marketing

Online marketing

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten. Het is belangrijk om vooraf je wensen scherp te hebben. Welke groei wil je realiseren? Welke doelen wil je behalen?

Ben je op zoek naar een online marketing partner die meer uit je marketingbudget haalt? Iemand die je website beter vindbaar maakt in Google? Een bureau die je kan helpen je nieuwe website te lanceren?

We sparren graag over de mogelijkheden om online groei te realiseren!

Partner van

Chase Marketing Google Partner logo
Chase Marketing Partner Badge Leadinfo
Chase Marketing sortlist verified agency
Shopify Partner logo
Google reviews logo

Reviews

Met 24 reviews in Google hebben wij een gemiddelde van 5 sterren gekregen! Natuurlijk zijn we hier erg trots op en delen we dit graag.

Hofparken
Robert Buchel
Lees verder
Zeer goede samenwerking. Altijd goed bereikbaar en advies op maat. Totale online marketing voor Hofparken gerealiseerd.
Bootschappen Watersport
Wietse Groot
Lees verder
Top bedrijf. Professioneel, helder en eerlijk!
Richard Smith Fysiotherapie
Redmar van der Hout
Lees verder
Maurits heeft een nieuwe website gebouwd voor de fysiotherapie praktijk waar ik werk. Deze ziet er zeer goed uit. De kalender module die hij heeft ingebouwd werkt zeer intuïtief waarbij mij is geleerd hoe ik deze volledig kan aanpassen aan onze eisen. Als ik ergens niet uit kom kan ik altijd bellen en loodst hij mij erdoorheen.
Hang Eleven
George Franzen
Lees verder
Wij zijn zeer te spreken en blij met Chase Marketing. Door Chase Marketing (Maurits) hebben wij grote stappen gemaakt op Social (Facebook & Instagram) Ads en Google Ads. Maurits is zeer kundig en weet tot in de detail hoe hij voor Hang eleven de Ads moet aanpakken. Wij raden hem en zijn bedrijf Chase marketing zeker aan!
Reanda Netherlands
Gerard Uitendaal
Lees verder
Ons bedrijf is zeer tevreden over Chase Marketing: professioneel, goede communicatie en enthousiast. Return on Investment is voor ons positief.
Ster Hygiëne
Gian Muus
Lees verder
Fantastische samenwerking, deze heren hebben gigantisch veel kennis van SEO, SEA en E-commerce.
FysioForza
Erwin Peers
Lees verder
Sinds de samenwerking met Chase Marketing is de positie van onze fysiotherapiepraktijk op Google stukken verbeterd. Het is een professioneel bedrijf en prettig om mee samen te werken.
BRTHMRK
Jim Servaas
Lees verder
Veelvuldig samengewerkt met Chase Marketing, weten van aanpakken en blijven me verbazen. Denken pro-actief mee en kwaliteit is een garantie.
Previous
Next
Cases

Behaalde resultaten?

Natuurlijk is het leuk om te laten zien welke resultaten er zijn behaald met online marketing campagnes en website verbeteringen. Bekijk hieronder enkele cases van behaalde resultaten.

The Finds

Sieraden webshop | Maand op maand groei dankzij Facebook ADS

Fashion accessoires, en dan specifiek sieraden is een levendige industrie die de wereld. Gezien er veel verschillende sieraden merken bestaan, wat is de juiste strategie? Wat is de juiste doelgroep? Je wilt natuurlijk niet met losse flodders gaan schieten. Lees hier meer over de case.

Samenwerking

Samenwerking

Bij Chase Marketing houden wij van een persoonlijke relatie met onze klanten. Wij voeren onze werkzaamheden met plezier uit en zijn gemotiveerd om de beste resultaten te behalen. De meeste voldoening halen wij uit het zien dat onze klanten succesvoller worden.

Barnsten Logo
Projecten

The wall of fame

Hier is hij dan…. onze wall of fame! Bekijk website projecten waarbij wij het design en development hebben gerealiseerd en campagnes die wij in samenwerking hebben gerealiseerd. 

Kris-Kras

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.

Online adverteren

Online adverteren is een erg krachtige vorm van online marketing om direct resultaat te behalen. Er zijn echter vele platformen om mee aan de slag te gaan.

Het is belangrijk om een duidelijk doel op te stellen en te kijken naar welk platform het beste is om de doelen te realiseren.

Lees verder om meer te lezen over online adverteren en de platformen waarbij wij je kunnen helpen om bedrijfsgroei te realiseren!

Een website laten maken?

Naast een krachtig en pakkend design zijn online marketing strategieën van groots belang bij het bouwen van een website.

Bij Chase Marketing hebben we een uniek creatief proces ontwikkeld om een converterende website te realiseren die goed vindbaar is in Google.

Als online marketing bureau denken we nét even anders.

Lees meer over het bouwen van websites!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Om een website beter vindbaar te maken binnen Google is er enig specialisme nodig. Het is nou eenmaal niet meer zo dat je op #1 komt te staan met overal wat linkjes te plaatsen.

De samenhang tussen de techniek, on-page onderdelen en de autoriteit zorgen voor betere vindbaarheid van je website en meer bezoekers.

Of je nu vanaf het nulpunt je website in de markt wilt zetten of je huidige website beter vindbaar wilt maken, wij weten wat er nodig is om dit voor jou te realiseren.

Lees verder over de mogelijkheden met SEO om meer bezoekers op je website te krijgen!

Veel gestelde vragen

Chase Marketing is een full-service online marketing en webdesign bureau in Amsterdam. We hebben alle specialismen van online marketing en webdesign in huis om een strategische groei te realiseren.

Voorafgaand stippelen wij natuurlijk een prachtig plan uit om de samenwerking vorm te gaan geven.

Chase marketing is een groep ambitieuze talenten die samen één grote drijfveer hebben: het realiseren van bedrijfsgroei. We combineren data, technologie & marketingervaring zodat we kunnen sturen op cijfers. Het “online” zit in ons bloed, maar dat betekent niet dat we alles online doen. 

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij willen onze klanten het gevoel geven dat er meer is dan alleen een mail en een contactformulier. Je kunt altijd bij ons kantoor naar binnen lopen voor een goede kop koffie of een potje tafeltennis. In een ontmoetingsgesprek bespreken we graag de mogelijkheden die we kunnen bieden!

Voor ons is ieder bedrijf uniek. Klanten komen met verschillende vraagstukken terecht bij Chase Marketing. We beginnen met een kennismaking om je bedrijf beter te leren kennen en inzicht te krijgen in de branche, doelgroep en doelstellingen. Vanuit deze gedachte werken we samen een marketingplan uit. 

Onze specialisten maken alles meetbaar en optimaliseren jouw online marketing volgens plan. Door de korte lijnen kunnen we snel schakelen en inspelen op marktveranderingen. We sturen maandelijks een gepersonaliseerd rapport met resultaten, voortgang en mogelijke nieuwe kansen.

We zijn een full-service online marketing bureau en hebben alle kennis en kunde in huis. We bieden de volgende specialisaties aan:

Wij werken vanuit Amsterdam voor klanten door heel Nederland. Dit doen wij vanuit ons hoofdkantoor:

Lijnbaansgracht 206H
1016 XA amsterdam

0202442580

Leuk dat je met ons in contact wil komen! Je kan ons bereiken per telefoon of mail:

Telefoon: 0202442580

Mail: info@chasemarketing.nl

Maandag | 09:00-17:30

Dinsdag | 09:00-17:30

Woensdag | 09:00-17:30

Donderdag | 09:00-17:30

Vrijdag | 09:00-17:30