Chase Marketing blog
9 tips verbeteren van de ctr in google ads

9 tips om de CTR van Google Ads te verbeteren (klikfrequentie)

De CTR van je advertenties kan laag uitvallen als je er niet voor zorgt dat je Google Ads account goed gestructureerd is en effectief beheert. Indirect geef je de concurrentie hierdoor een voordeel en zullen zij een hogere CTR behalen. Hierdoor zul jij minder snel of helemaal niet je doelen behalen, terwijl je concurrenten dit wel snel behalen. Iets wat je absoluut niet wilt natuurlijk!

Maar hoe verbeter je de CTR binnen jouw Google Ads account?

In deze blog geven wij jou 9 waardevolle tips die zorgen voor een hogere CTR!

Begrippen SEA

SEA Begrippen

Deze begrippenlijst met SEA termen zal verduidelijking geven in de meest gebruikten SEA begrippen. Scroll rustig langs alle begrippen of ga op zoek naar een specifieke term.

Begrippen SEO

SEO Begrippen

Even lekker je kennis opfrissen of zoek je een specifieke term? Vaak worden SEO begrippen buiten online marketing om niet gebruikt. Deze begrippenlijst met SEO termen zal verduidelijking geven in de meest gebruikten SEO begrippen.

begrippen online marketing

Online Marketing Begrippen

Door de invloed van de technologie op onze samenwerking, zijn er veel nieuwe begrippen ontstaan. Begrippen binnen de online marketing zijn vaak onduidelijk voor buitenstaanders. Vaak zijn het begrippen die buiten online marketing om niet worden gebruikt. Deze begrippenlijst met online marketing termen zal verduidelijking geven in de meest gebruikten begrippen in de online marketing.

Backlinks Chase Marketing

Basisfactoren voor ranking die je regelmatig moet controleren

Wilt u dat uw website bovenaan in de zoekresultaten van Google komt te staan? Het is mogelijk, als u begrijpt wat er voor nodig is om in 2020 te ranken. Hoewel Google de officiële lijst met factoren die de ranking bepalen geheim houdt, zijn de succesfactoren om uw bedrijf hoger in Google te laten ranken niet zo mysterieus als het lijkt.

LinkedIn toegang verlenen

LinkedIn account toegang verlenen

Een gebruiker aan je LinkedIn advertentie account toevoegen kan al in een paar makkelijke stappen. Wij leggen hier de 4 stappen uit met afbeeldingen als

Google Search Console Gebruiker toevoegen

Google search console gebruiker toevoegen

Iemand Google Search Console toegang verlenen bestaat uit 5 korte stappen. Onderstaand dieper ingaande uitleg en afbeeldingen over hoe je google analytics kan koppelen en uitleg van de gebruikersbeheer rechten.

Google ads gebruiker toevoegen

Google ads gebruiker toevoegen

Een gebruiker aan je Google Ads account toevoegen kan al in een paar makkelijke stappen. Wij leggen hier de stappen uit met afbeeldingen als voorbeelden!

Hoofdteksten markeren

Hoofdteksten markeren op een website

Door middel van het markeren van hoofdteksten op een pagina kan je de pagina categoriseren en belangrijke informatie doorcommuniceren aan zoekmachines. Allereerst begin je met

Scroll naar top Scroll naar top