Specialisatie

On-page SEO

Een goed ontwerp van je website is belangrijk, maar bezoekers moeten jouw website ook kunnen vinden. On-page SEO is één van de pijlers van SEO die bij goede optimalisaties jouw organisatie helpt om topposities in zoekmachines te bemachtigen.

Direct inzichten krijgen?

Wij analyseren vrijblijvend waar de online groeikansen liggen van jouw merk 
SFEER CHASE MARKETING14

De essentie van On page SEO

Bij on page SEO staat centraal dat je de juiste informatie op de juiste plekken plaatst in je website content. Dit is belangrijk omdat zoekmachines een speciale manier van lezen hebben. Aanvullend wordt hierbij gekeken naar of de technische seo goed is toegepast. Wanneer een website correct wordt gelezen door een zoekmachine, is het zaak om deze van de juiste informatie te voorzien. Door zoekwoorden op de juiste manier te vermelden op een pagina in de juiste verhouding, zal een zoekmachine als Google of Bing deze hoger plaatsen in de ranking.

Het is daarnaast niet te vergeten dat de content op een pagina ook interessant moet zijn voor je bezoekers. Wanneer een pagina relevant is voor bezoekers, blijven ze deze pagina langer en misschien wel vaker bekijken. Dit valt ook op bij zoekmachines als een pagina goed verkeer trekt dat lang aanwezig blijft, zal deze sneller omhoog gaan in de zoekresultaten. Lees hier meer over de onderdelen van on page SEO

 

 

Vergroot jouw online zichtbaarheid

Om te bepalen waar een pagina over gaat, kijkt een zoekmachine naar verschillende onderdelen op de pagina. Denk hierbij aan kopteksten, afbeeldingen, interne links, de URL en nog veel meer andere on page onderdelen die een zoekmachine helpen met het begrijpen van de inhoud van een pagina. De beste kopteksten bevatten belangrijke zoektermen, trekken de nieuwsgierigheid van de lezer en vatten de content samen.

Bij het optimaliseren van je website is het onder andere belangrijk dat de belangrijkste zoektermen terug te vinden zijn op de pagina, maar ook dat je lezers worden geprikkeld door de content van een pagina. En niet te vergeten dat de pagina’s de juiste informatie doorgeven aan zoekmachines.

Misschien dat je nu door de bomen het bos niet meer ziet, maar onze SEO specialisten kunnen je helpen met jouw website optimalisatie.

SFEER CHASE MARKETING99
SFEER CHASE MARKETING30

Hoe we jouw organisatie kunnen helpen

Tijdens de kennismaking willen we meer te weten komen over jou en je bedrijf. Wij geloven dat de normen en waarden van je bedrijf belangrijk zijn voor je strategie. Ook vinden we het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelstellingen zijn en hoe onze SEO aanpak daarin past.

Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag met analyses van je website, buiten alle on page aspecten wordt er ook gekeken naar de andere drie pijlers van SEO. Op basis van de uitkomsten van deze analyses kan er een plan gemaakt worden.

Na de diepgaande analyses gaan onze specialisten aan de slag met het verbeteren van jouw on page SEO. Hierbij wordt gekeken naar de content van je website en de zoekwoorden waarop je wilt scoren. De pagina’s van je website worden vervolgens geoptimaliseerd door de juiste informatie op de juiste plekken te geven. Hierdoor kunnen zoekmachines de informatie beter verwerken wat een positief resultaat voor je oplevert in de rankings.

Zoekmachines voeren regelmatig updates door, hierom is het belangrijk om regelmatig bezig te zijn met de SEO van je website. SEO is een langetermijnproces en hoort dus regelmatig bijgehouden te worden. Om de website toegankelijk en op orde te houden dienen we periodiek de website te onderhouden. Daarvoor hebben wij een roadmap met vaste optimalisaties die maandelijks terug komen om topposities te behalen met jouw website.

Het is belangrijk om het plan en de resultaten regelmatig te evalueren en rapporteren. Als het nodig is wordt het plan bijgesteld na de evaluatie. Verder willen wij zo transparant mogelijk zijn over de aanpassingen die wij doorvoeren.

De basis van je website staat nu, maar op den duur wil je ook meer doen met je website. Wij denken altijd mij als strategisch partner en verlengstuk van je marketing afdeling. Wij willen graag een keer met je mee sparren over de toekomst van je merk!

In slechts een belletje, weten we hoe jij meer uit jouw bedrijf kunt halen

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een On-page SEO review aan

Skip

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Succesverhalen

Hoe wij bedrijfsgroei realiseren en impact hebben gemaakt voor mooie merken.

Let's meet

Een grote familie die samen ongeëvenaarde resultaten behaalt en zich continu blijft ontwikkelen.

Maak kennis met het team.

Designer, Developer, CRO specialist

Head of Advertising

Digital Advertising specialist

Digital Advertising specialist

Head of Advertising

Digital Advertising specialist

SEO specialist

SEO specialist

SEO specialist

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Onze groeimethodes

Bedrijfsgroei begint bij een voorafbepaalde strategie. Ontdek welk kanaal het beste bij jou past en laat jouw organisatie groeien.

/ STRATEGIEËN

Baanbrekende online marketing en bedrijfsstrategieën die elk ambitieus merk maximaal laten groeien.

/ SPECIALISATIES

Als full-service digital marketing agency zijn wij gespecialiseerd in ieder aspect van digital marketing.

/ BRANCHES

In de wereld van digitaal merken we een grote verschuiving in het gedrag binnen verschillende branches.

/ VACATURES

Als agency worden we steeds groter. Maak onderdeel uit van deze groei en sluit je aan bij onze familie.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.