Een Website Laten Maken?

Een website met een uitblinkend resultaat!
Introductie

Resultaat met je website

Mensen zoeken naar een dienst of product, willen informatie over jouw bedrijf of komen even voorbij surfen. Ook klanten nemen even een kijkje online voordat ze op afspraak komen.

Het is belangrijk dat je online het DNA van je bedrijf uit. Met de combinatie van de strategie, website elementen, afbeeldingen, teksten en de flow realiseren we dit doel.

Tegenwoordig is een landingspagina met wat tekst en een opfleurende foto niet meer voldoende. We hanteren een uniek creatief proces om gestructureerd tot een uniek resultaat te komen dat ook doelen behaald.

Wat wil je bereiken met je website?

Om resultaat te behalen met een website hanteren we User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een website.

Dankzij onze online marketing kennis gaan wij net even iets anders te werk. De flow van een website is iets dat erg belangrijk is. Wat is het primaire doel van de pagina? Een lead genereren? Laten we dan de website zo in elkaar zetten dat mensen makkelijk contact kunnen aanvragen.

Ook voeren we tijdens ons webdesign proces al de eerste zoekmachine optimalisaties door “SEO kickstart”.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Proces Voor Het Maken Van Een Website

“Webdesign met een glimlach”

 De bedoeling van een nieuwe webshop is dat het betere resultaten gaat opleveren. Om deze wens te realiseren hanteren we een vastomlijnd creatief proces. Het proces bestaat uit de volgende stappen:

Chase Marketing Rens Hageman

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw website te halen.

In samenwerking stellen we een duidelijke strategie op. We brengen de doelen, wensen en strategie van de webshop in kaart.

Het user experience (UX) design proces bestaan uit 6 onderdelen. Binnen deze onderdelen realiseren we voor jou een design waar je U tegen zegt en gebruiksvriendelijk is.

 

Hierbij doorlopen we het CMS van de webshop en voeren we een upgrade door. Daarnaast stellen we de beveiliging, hosting, cookie bot en het SSL certificaat in.

 

Bij de SEO kickstart leggen we het fundament om organisch goed te worden gevonden. We stellen verschillende onderdelen in en voeren de eerste SEO optimalisaties door.

Na alle processen te zijn doorgelopen is het tijd voor vuurwerk! Het is tijdens een livegang belangrijk om dit goed te monitoren. Hiervoor hanteren we een uitgebreide checklist.

Veel webshop eigenaren willen graag ook zelf enigszins de touwtjes in handen kunnen nemen.

Hiervoor geven we een persoonlijke CMS training.

Specialisatie

Onze Website Specialisatie

Eens in de zoveel tijd heeft iedere website een redesign nodig. Het kan ook zo zijn dat je website niet de resultaten realiseert die je voor ogen had. Bij Chase Marketing bouwen we een website met een online marketing oog. Hiermee werken we altijd naar het behalen van de primaire doelen.

Conversie optimalisatie

Kom achter het afvalpercentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hogere conversie percentage realiseren.

Chase Marketing Websites

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Technische SEO

Website Hosting

De laadtijd van een website is belangrijk voor de gebruikservaring van een website. Daarnaast is het ook een belangrijke rankingsfactor geworden voor zoekmachines zoals Google.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.