Een Website laten maken?

Een website met een uitblinkend resultaat!

Resultaat met je website

Mensen zoeken naar een dienst of product, willen informatie over je bedrijf of komen even voorbij surfen. Ook klanten nemen even een kijkje online voordat ze op afspraak komen.

Het is belangrijk dat je online het DNA van je bedrijf uit.De combinatie van de strategie, website elementen, afbeeldingen, teksten en de flow realiseren we dit doel.

Tegenwoordig is een landingspagina met wat tekst en een opfleurende foto niet meer voldoende.We hanteren een uniek creatief proces om gestructureerd tot een uniek resultaat te komen wat ook doelen behaald.

Wat wil je bereiken met je website?

Om resultaat te behalen met een website hanteren we User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een website.

Dankzij onze online marketing kennis gaan wij net even iets anders te werk. De flow van een website is iets wat erg belangrijk is. Wat is het primaire doel van de pagina? Een lead? Laten we dan de website zo in elkaar zetten dat mensen makkelijk contact kunnen aanvragen.

Ook voeren we tijdens ons webdesign proces al de eerste zoekmachine optimalisatie’s dooer “SEO kickstart”.

Kunnen we je helpen?

Praat met onze online marketing specialist Maurits.
Hij helpt je graag verder!

Online groeien?
Vraag een gratis review aan.

We nemen binnen 1 dag contact op

~

De gegevens worden alleen gebruikt om de review op te stellen.

Waarom Chase Marketing?

N

Reviews opgemaakt door specialisten

N

Voeren onze diensten met plezier uit

N

We denken altijd strategisch mee

N

Gegarandeerd de beste service

N

Direct resultaat

N

Duidelijke visie

Jouw website verbeteren?

Eens in de zoveel tijd heeft iedere website een redesign nodig. Het kan ook zo zijn dat je website niet de resultaten realiseert die je voor ogen had. Bij Chase Marketing bouwen we een website met een online marketing oog. Hiermee werken we altijd naar het behalen van de primaire doelen.

Conversie optimalisatie

Kom achter het afval percentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hoger conversie percentage realiseren.

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Website hosting

De laadtijd van een website is belangrijk voor de gebruikerservaring van een website. Daarnaast is het ook een belangrijke rankingsfactor geworden voor zoekmachines zoals Google.

Ons creatieve proces

“Webdesign met een glimlach”

De bedoeling van een nieuwe website is dat het betere resultaten gaat opleveren.
Om deze wens te realiseren hanteren we een vastomlijnd creatief proces.
Het proces bestaat uit de volgende stappen:

1. De strategie

In samenwerking stellen we een duidelijke strategie op. We brengen de doelen, wensen en strategie van de website in kaart.

2. UX design proces

Het user experience (UX) design proces bestaan uit 6 onderdelen. Binnen deze onderdelen realiseren we voor een design waar je U tegen zegt en gebruiksvriendelijk is.

3. Website instellingen

Hierbij doorlopen we het CMS van de website en voeren we een upgrade door. Daarnaast stellen we de beveiliging, hosting, cookie bot en het SSL certificaat in.

4. SEO Kickstart

Bij de SEO kickstart leggen we het fundament om organisch goed te worden gevonden. We stellen verschillende onderdelen in en voeren de eerste SEO optimalisaties door.

5. Launch

Na alle processen te zijn doorgelopen is het tijd voor vuurwerk! Het is tijdens een livegang belangrijk om dit goed te monitoren. Hiervoor hanteren we een uitgebreide checklist.

?

5. CMS Training

Veel website eigenaren willen graag ook zelf enigszins de touwtjes in handen kunnen nemen.

Hiervoor geven we een persoonlijke CMS training.

KLAAR OM TE KNALLEN MET JE WEBSITE?

Een SEO review geeft inzichten in verbeterpunten van je website.
We analyseren en geven inzichten in mogelijkheden en een strak design.

Waarom doen we dit gratis?

Bij de review geven we een voorstel om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is 100% vrijblijvend.