Specialisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Eén van de belangrijkste digital marketingkanalen waarmee je bezoekers naar je website stuurt, is de zoekmachine. Topposities voor de relevantste zoekwoorden zijn belangrijk om je bezoekersaantallen te laten groeien. Hierdoor zal je omzet en je business groeien en zul je de groeiambities van jouw organisatie bereiken.

Direct inzichten krijgen?

Wij analyseren vrijblijvend waar de online groeikansen liggen van jouw merk 

Zoekmachine optimalisatie

Onze ervaren SEO specialisten weten precies hoe ze jouw vindbaarheid moeten vergroten. We zijn klaar om jouw organisatie te helpen, of je nu op zoek bent naar een full-service agency of alleen strategisch advies. 


Ontdek de SEO mogelijkheden.

SFEER CHASE MARKETING14

De strategie

SEO is een online marketingkanaal met een hoge ROI. Waar paid traffic als Google Ads en display advertising geld vraagt voor elke klik, biedt SEO een duurzame en kostenefficiënte manier om bezoekers te verkrijgen. We werken vanuit een langetermijnstrategie waarbij we eerst quick wins oppakken en vervolgens continu sturen op website-uitbreiding en het winnen van posities wat zich vervolgens in omzet vertaald.

SEO is een langetermijninvestering. Naarmate je steeds meer optimalisaties maakt en pagina’s toevoegt, zul je steeds meer verkeer naar je website krijgen. Grote stijgingen in rankings gebeuren niet ‘s nachts, dat heeft maanden en soms jaren nodig, maar betaalt zich uit wanneer een top 3 ranking is behaald. Mensen klikken vaak namelijk blind op een van de top 3 organische resultaten.

Doelgericht SEO

Onze ideale samenwerking begint met een gezamenlijke kick-off, hierin leren we jouw onderneming beter kennen. Wij geloven namelijk dat wij het meeste kunnen bereiken wanneer wij weten wat je doelstellingen zijn, waar je bedrijf vandaan komt en hoe de branche van je bedrijf in elkaar steekt.

Vervolgens voeren we enkele analyses uit, zo krijgen we een beter beeld van de verbeterpunten van jouw website hebben. Vanuit hier kunnen we aan de slag gaan om jouw website naar de maan te brengen. Eerst pakken we enkele snelle optimalisaties op om vervolgens aan de slag te gaan met een langetermijnstrategie.

Hiermee gaan we aan de slag om de kansen die er liggen zo goed mogelijk te benutten. Door maandelijkse zoekvolume en pagina’s met conversiepotentie mee te nemen in de strategie gaan wij aan de slag om jouw omzet te maximaliseren.

SFEER CHASE MARKETING99
SFEER CHASE MARKETING30

Organisch groeien

SEO is een langetermijnstrategie die aanvullend kan werken op een SEA strategie die beter tot recht komt op de korte termijn. De inspanningen die wij verrichten zijn gericht op het organisch laten groeien van een organisatie. Onze SEO specialisten maken onderscheid tussen quick-wins en langeretermijnoptimalisaties. Een gezonde mix hierin zorgt voor organische groei voor jouw organisatie.

Hét fundament van een online business. Met technische SEO zorgen we ervoor dat jouw organisatie foutloos door door zoekmachines wordt geïndexeerd.

Met het optimaliseren van On-page SEO onderdelen geven we waardevolle informatie door aan zoekmachines. Op deze manier kan een zoekmachine de website beter uitlezen en krijgen bezoekers een prettige gebruikerservaring.

Copywriting combineren met SEO vakkennis is onze gouden formule voor het converteren van bezoekers naar waardevolle klanten.

Het opbouwen van een waardevolle website zorgt voor een ijzersterke concurrentiepositie en geeft boosts aan specifieke pagina's in termen van rankings.

In slechts een belletje, weten we hoe jij meer uit jouw bedrijf kunt halen

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een SEO review aan

Skip

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Succesverhalen

Hoe wij bedrijfsgroei realiseren en impact hebben gemaakt voor mooie merken.

Let's meet

Een grote familie die samen ongeëvenaarde resultaten behaalt en zich continu blijft ontwikkelen.

Maak kennis met het team.

SEO specialist

Balou

HR manager

Digital Advertising specialist

Digital Advertising specialist

Head of Advertising

Digital Advertising specialist

SEO specialist

Founder & Digital Strategist

SEO specialist

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Onze groeimethodes

Bedrijfsgroei begint bij een voorafbepaalde strategie. Ontdek welk kanaal het beste bij jou past en laat jouw organisatie groeien.

/ STRATEGIEËN

Baanbrekende online marketing en bedrijfsstrategieën die elk ambitieus merk maximaal laten groeien.

/ SPECIALISATIES

Als full-service digital marketing agency zijn wij gespecialiseerd in ieder aspect van digital marketing.

/ BRANCHES

In de wereld van digitaal merken we een grote verschuiving in het gedrag binnen verschillende branches.

/ VACATURES

Als agency worden we steeds groter. Maak onderdeel uit van deze groei en sluit je aan bij onze familie.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.