Zamaradi

Voor Zamaradi hebben we een boekingstool in de website gebouwd wat zorgde voor een betere gebruikerservaring, meer omzet en een betere interne workflow!
Zamaradi

Over Zamaradi

Zamaradi heeft een liefde voor de Nederlandse taal die ze graag deelt. Ze leert de taal graag aan expats, internationale studenten en iedereen die meer van de Nederlandse taal wilt leren.

Projectomschrijving

Zamaradi had een website met een dure boekingstool. De wens was om de kosten per conversie naar beneden te krijgen en de website een facelift te geven. 

Samen zijn we het traject in gegaan met een compleet vernieuwde website als resultaat!

Het proces

Het begon allemaal bij het inventariseren van de wensen van Zamaradi. Daarna zijn we verder gegaan met het bespreken van de mogelijkheden. Hieruit kwam naar voren dat de huidige boekingstool niet meer gewenst was en hebben we een alternatief ontworpen. 

Wij hebben de website in een nieuwe, modern jaste gestopt en tevens een WooCommerce integratie ingebouwd. Het gevolg is dat de workflow  groots is verbeterd.

Hierdoor is het mogelijk om makkelijker en sneller aanpassingen aan de cursussen te doen, bijvoorbeeld de datum wijzigen. Ook krijgen klanten direct een factuur per mail en hebben  de klanten een account waarin de lessen en facturen ingezien kunnen worden.

Wat is nog meer de verbetering? Dankzij deze WooCommerce webshop oplossing voor de boekingen kon Zamaradi de dure boekingstool stopzetten. De kosten per boeking zijn hiermee significant lager geworden.

Naast het veranderen van integratie hebben we de website ook een facelift gegeven. In het proces van inventariseren van de wensen, uitwerken naar een design en een feedbackronde hebben we de website een nieuwe vorm gegeven.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring