Liefde Voor de Nederlandse Taal

Zamaradi

Webdesign, Hosting

Voor Zamaradi hebben we een boekingstool in de website gebouwd wat zorgde voor een betere gebruikerservaring, meer omzet en een betere interne workflow. Waar heeft dit in geresulteerd? Minder werkzaamheden tegen meer omzet!

Over Zamaradi

Zamaradi heeft een liefde voor de Nederlandse taal die ze graag deelt. Ze leert de taal graag aan expats, internationale studenten en iedereen die meer van de Nederlandse taal wilt leren. Dit, in kleine groepen, thuis of op locatie in Amsterdam en het belangrijkste; met een lerares die je echt graag de Nederlandse taal leert.

Projectomschrijving

Zamaradi had een website met een dure boekingstool. De wens was om de kosten per conversie naar beneden te krijgen en de website een facelift te geven. Samen zijn we het traject in gegaan met een compleet vernieuwde website als resultaat!

Het belangrijkste is dat er minder tijd wordt besteed aan het beheren van de tool, er vel geautomatiseerd wordt en dat de kosten per aankoop aanzienlijk moeten worden verminderd.

zamaradi cursussen
zamaradi usps

Het proces

Het begon allemaal bij het inventariseren van de wensen van Zamaradi. Daarna zijn we verder gegaan met het bespreken van de mogelijkheden. Hieruit kwam naar voren dat de huidige boekingstool niet meer gewenst was en hebben we een alternatief ontworpen.

De website heeft een WordPress + WooCommerce back-end. Hierin hebben wij een “webshop”ingebouwd die communiceert met een custom boekingstool.

Hierdoor is het mogelijk om makkelijker en sneller aanpassingen aan de cursussen te doen, bijvoorbeeld de datum wijzigen. Ook krijgen klanten direct een factuur per mail en hebben  de klanten een account waarin de lessen en facturen ingezien kunnen worden.

Wat is nog meer de verbetering? Dankzij deze WooCommerce webshop oplossing voor de boekingen kon Zamaradi de dure boekingstool stopzetten. De kosten per boeking zijn hiermee significant lager geworden. De kosten per aanmelding zijn hiermee met -98.95 % gedaald!!!

Naast het veranderen van integratie hebben we de website ook een facelift gegeven. In het proces van inventariseren van de wensen, uitwerken naar een design en een feedbackronde hebben we de website een nieuwe vorm gegeven.

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.