Zamaradi

Voor Zamaradi hebben we een boekingstool in de website gebouwd wat zorgde voor een betere gebruikerservaring, meer omzet en een betere interne workflow!
Zamaradi

Over Zamaradi

Zamaradi heeft een liefde voor de Nederlandse taal die ze graag deelt. Ze leert de taal graag aan expats, internationale studenten en iedereen die meer van de Nederlandse taal wilt leren.

Projectomschrijving

Zamaradi had een website met een dure boekingstool. De wens was om de kosten per conversie naar beneden te krijgen en de website een facelift te geven. 

Samen zijn we het traject in gegaan met een compleet vernieuwde website als resultaat!

Het proces

Het begon allemaal bij het inventariseren van de wensen van Zamaradi. Daarna zijn we verder gegaan met het bespreken van de mogelijkheden. Hieruit kwam naar voren dat de huidige boekingstool niet meer gewenst was en hebben we een alternatief ontworpen. 

Wij hebben de website in een nieuwe, modern jaste gestopt en tevens een WooCommerce integratie ingebouwd. Het gevolg is dat de workflow  groots is verbeterd.

Hierdoor is het mogelijk om makkelijker en sneller aanpassingen aan de cursussen te doen, bijvoorbeeld de datum wijzigen. Ook krijgen klanten direct een factuur per mail en hebben  de klanten een account waarin de lessen en facturen ingezien kunnen worden.

Wat is nog meer de verbetering? Dankzij deze WooCommerce webshop oplossing voor de boekingen kon Zamaradi de dure boekingstool stopzetten. De kosten per boeking zijn hiermee significant lager geworden.

Naast het veranderen van integratie hebben we de website ook een facelift gegeven. In het proces van inventariseren van de wensen, uitwerken naar een design en een feedbackronde hebben we de website een nieuwe vorm gegeven.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.