Luxury Yachts

Tesoro Yachts

Branding, Webdesign, Advertising

Tesoro Yachts is een uniek, luxe jachten merk wat wordt gebouwd in Spanje. Een jacht van Tesoro Yachts is als geen ander en hier moet de online presentatie natuurlijk perfect op aansluiten. Lees hier meer over het project!

Over Tesoro Yachts

Tesoro Yachts is de fabrikant van luxe jachten sinds 1979. De boten die worden vervaardigd, zijn het resultaat van de toepassing van de nieuwste technologieën en constructiesystemen in een permanent streven naar uitmuntendheid en perfectie.

Elk jacht van Tesoro is uniek en voldoet aan de verwachtingen van de klant. Alleen bij Tesoro hebben klanten de mogelijkheid om hun jacht van binnen tot buiten aan te passen en. zo uniek te maken.

Ze geloven dat “Vrijheid een manier van leven is”.

Projectomschrijving

Wij hebben al een jarenlange samenwerking met Bootschappen en Witsen Marine. Wij mochten om te tafel komen om dit unieke concept te bespreken. Witsen Marine is de unieke dealer voor de Benelux en Duitsland.

“Wij willen een website waar je echt de klasse en stijl van de boten voelt. Er moeten veel afbeeldingen zijn, video materiaal, een online customizer en dit allemaal. in 3 talen (Engels, Nederlands, Duits). Alles moet verder wel minimalistisch ingestoken worden. De boten moeten spreken. Tot slot een luxe stijl”.

Het proces

Met deze omschrijving en het prachtige beeldmateriaal konden wij aan de slag. Allereerst zijn wij de kleurstellingen gaan bepalen. Wij hebben een. brandbook ontworpen waarbij er is gekozen voor de kleur donder blauw hebben gekozen om de “Marine look” te geven. Dit is een luxe kleur blauw met als accent een goudkleur. De kleuren perfect bij elkaar in het pallet voor de basis van de uitstraling.

Toen zijn we met het webdesign proces begonnen. Er is gekozen voor veel beeldmateriaal. De kracht van deze website moet zitten in de beleving, de boten en het gevoel. Het design zat tijdens de presentatie meteen in de goede hoek, enkele feedbackpunten hebben wij meegenomen en zijn begonnen met de realisatie.

Na de gehele website te bouwen hebben wij de vertaal functionaliteit ingebouwd. Alles verliep er soepel en na het content vullen konden we live!

Vanaf livegang zijn we direct gaan adverteren op Google en Social Media waaruit al binnen de kortste tijd de eerste verkoop is gekomen.

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.