Seagull Street Studio

Voor Seagull Street Studio hebben we een website gebouwd met een Soundcloud integratie. Hierdoor kunnen nummers die in deze studio geproduceerd zijn direct op Soundcloud en dus de website geplaatst worden.
Seagull Street Studio

Over Seagull Street Studio

Seagull Street Studio is een opname- en mixfaciliteit in Haarlem. De studio is uitgerust voor het opnemen van zang, gitaren en vele andere instrumenten.

Ze zijn niet alleen gericht op muziek maar is ook de filmindustrie zoals Sound design, Dialog recording en video audio mixing.

Projectomschrijving

Seagull Street Studio kwam met de wens om een Soundcloud integratie op de website te hebben. Daarnaast moest de website een moderne, maar strakke uitstraling hebben.

Een donker design was de wens en verder was er nog weinig content. Wij zijn dus creatief aan de slag met de invulling van verschillende pagina’s om een luxe uitstraling te kunnen geven die de doelgroep aanspreekt.

Het proces

We hebben in meerdere brainstormsessies de website vormgegeven. 

Daarnaast hebben we een Soundcloud integratie op de website geplaatst, zodat de tracks direct op de website te luisteren zijn. Zodoende kun je in de studio lekker je muziek creëren, op Soundcloud plaatsen en direct op de website luisteren. 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.