Seagull Street Studio

Voor Seagull Street Studio hebben we een website gebouwd met een Soundcloud integratie. Hierdoor kunnen nummers die in deze studio geproduceerd zijn direct op Soundcloud en dus de website geplaatst worden.
Seagull Street Studio

Over Seagull Street Studio

Seagull Street Studio is een opname- en mixfaciliteit in Haarlem. De studio is uitgerust voor het opnemen van zang, gitaren en vele andere instrumenten.

Ze zijn niet alleen gericht op muziek maar is ook de filmindustrie zoals Sound design, Dialog recording en video audio mixing.

Projectomschrijving

Seagull Street Studio kwam met de wens om een Soundcloud integratie op de website te hebben. Daarnaast moest de website een moderne, maar strakke uitstraling hebben.

Een donker design was de wens en verder was er nog weinig content. Wij zijn dus creatief aan de slag met de invulling van verschillende pagina’s om een luxe uitstraling te kunnen geven die de doelgroep aanspreekt.

Het proces

We hebben in meerdere brainstormsessies de website vormgegeven. 

Daarnaast hebben we een Soundcloud integratie op de website geplaatst, zodat de tracks direct op de website te luisteren zijn. Zodoende kun je in de studio lekker je muziek creëren, op Soundcloud plaatsen en direct op de website luisteren. 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring