Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.
Restaurant 1897

Over Restaurant 1897

Restaurant 1897 is gevestigd in een karakteristieke boerderij in de omgeving van Winterswijk. Op de menukaart tref je alleen lokale, verse en verantwoorde producten. Je kunt bij dit restaurant genieten van een culinaire reis in de Achterhoek.

Projectomschrijving

Chase Marketing en Restaurant 1897 kennen elkaar van eerdere succesvol afgeronde projecten. Vanuit het succes van die projecten mochten we een website bouwen voor restaurant 1897. 
 
We hebben dit project van A tot Z geleid. Het design, de implementatie en support werden allemaal verzorgd door Chase Marketing.
 

Het proces

Restaurant 1897 serveert gerechten van lokale ingrediënten en werkt veel met lokale leveranciers. Met deze waarde als basis zijn we begonnen met het design. Daarbij hebben we ook het groen van de omgeving waarin het restaurant gehuisvest is in ons achterhoofd gehouden. Het resultaat? Een moderne website met veel lokale en groene indrukken. 
 
Het project bestond uit meerdere sprints. Zo hebben we een wireframe (raamwerk), brand manual, designs en de bouw van de website in verschillende sprints gedaan.
 
Hierdoor stonden we gedurende het hele proces in nauw contact met Restaurant 1897 en zaten we op één lijn betreft het design en de functionaliteiten van de website. 
 
Na de oplevering van de website hebben we Restaurant 1897 ondersteunt in het aanpassen van onderdelen. Dit hebben we middels een cms training gedaan en bij overige vragen het inschakelen van onze website support. Hierdoor kan Restaurant 1897 op de website tekstuele veranderingen doorvoeren.

Tot slot!

Tussentijds het proces hebben wij ook nog de mooie vraag gekregen voor uitbreiding naar een webshop. Klanten kunnen via een custom gebouwde webshop makkelijk gerechten bestelen. Dit, voor het park naast de locatie van Restaurant 1897 (Hofparken Winterswijk), in een radius om het restaurant en ook voor afhalen op locatie!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

NatureLovesUs
Webshop

Nature Loves Us

Voor de Nature Loves Us hebben we een webshop gebouwd met een duurzame uitstraling. Via deze webshop kunnen bezoekers producten van onder anderen Portugese kurk kopen.