NOGG

De website van NOGG hebben we voorzien van een facelift. We zijn begonnen met het moderniseren van de huisstijl waarna we aan de slag zijn gegaan met het implementeren van SEO vriendelijke elementen.
NOGG

Over NOGG

NOGG biedt opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van holistisch coachen. Binnen het NOGG streven ze naar een samensmelting van het mentale (toegepaste wetenschap) en het holistische (energie en gevoel) om een compleet aanbod aan te bieden. Alle elementen komen samen in de opleiding tot Holistisch Coach-Counselor.

Projectomschrijving

De website van NOGG was erg verouderd en aan een moderne facelift toe. 

Via een uitgebreide review hebben we de mogelijkheden voor een vernieuwde website besproken. De manier van werken en het proces dat Chase Marketing schetste kwam overeen met de gedachten van NOGG. 

Zodoende mochten we de website van NOGG onder handen nemen.

Het proces

Het begon allemaal bij het delen van onze inzichten en mogelijkheden die wij kunnen bieden met betrekking tot het bouwen van een website. Daarbij bouwen we niet alleen een website, maar implementeren we ook SEO vriendelijke onderdelen. Naast het bouwen van websites is zoekmachineoptimalisatie één van onze specialismen. Deze combinatie sprak NOGG erg aan.

We begonnen bij het moderniseren van de huisstijl. We hebben diverse designs gepresenteerd en samen gekozen voor de huidige stijl. Tijdens het bouwen van de website hebben we gelijk een perfecte SEO technische basis gemaakt. Zodoende konden we direct broodkruimels, een footer, structured data en contactformulieren implementeren.

De website fungeert als lead generator voor toekomstige cursisten die zich kunnen inschrijven via diverse contactformulieren.

Verder zijn we ook de hosting partij voor deze website.

Het vervolg

De samenwerking is niet gestopt na het bouwen van de website. We mogen met veel plezier alweer 2+ jaar de Google Ads beheren voor het NOGG. De website is na lancering dus direct gaan fungeren als een lead generatie website!

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.