NOGG

De website van NOGG hebben we voorzien van een facelift. We zijn begonnen met het moderniseren van de huisstijl waarna we aan de slag zijn gegaan met het implementeren van SEO vriendelijke elementen.
NOGG

Over NOGG

NOGG biedt opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van holistisch coachen. Binnen het NOGG streven ze naar een samensmelting van het mentale (toegepaste wetenschap) en het holistische (energie en gevoel) om een compleet aanbod aan te bieden. Alle elementen komen samen in de opleiding tot Holistisch Coach-Counselor.

Projectomschrijving

De website van NOGG was erg verouderd en aan een moderne facelift toe. 

Via een uitgebreide review hebben we de mogelijkheden voor een vernieuwde website besproken. De manier van werken en het proces dat Chase Marketing schetste kwam overeen met de gedachten van NOGG. 

Zodoende mochten we de website van NOGG onder handen nemen.

Het proces

Het begon allemaal bij het delen van onze inzichten en mogelijkheden die wij kunnen bieden met betrekking tot het bouwen van een website. Daarbij bouwen we niet alleen een website, maar implementeren we ook SEO vriendelijke onderdelen. Naast het bouwen van websites is zoekmachineoptimalisatie één van onze specialismen. Deze combinatie sprak NOGG erg aan.

We begonnen bij het moderniseren van de huisstijl. We hebben diverse designs gepresenteerd en samen gekozen voor de huidige stijl. Tijdens het bouwen van de website hebben we gelijk een perfecte SEO technische basis gemaakt. Zodoende konden we direct broodkruimels, een footer, structured data en contactformulieren implementeren.

De website fungeert als lead generator voor toekomstige cursisten die zich kunnen inschrijven via diverse contactformulieren.

Verder zijn we ook de hosting partij voor deze website.

Het vervolg

De samenwerking is niet gestopt na het bouwen van de website. We mogen met veel plezier alweer 2+ jaar de Google Ads beheren voor het NOGG. De website is na lancering dus direct gaan fungeren als een lead generatie website!

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring