Dé plek waar natuurlijke schoonheid centraal staat

Le Vert Clinic

Webdesign, Hosting

Een tof project om voor Le Vert Clinic aan de slag te mogen! Met veel motivatie en een perfect uitgewerkte strategie gaan ze 2 prachtige, vernieuwende locaties openen in Amsterdam. Na een unieke branding strategie mochten wij het online plaatje gaan designen en bouwen. a

Over Le Vert Clinic

Het team van Le Vert Clinic werkt volgens een holistisch concept. Het uitgangspunt hierin is dat alles met elkaar verbonden is. Ze kijken echt naar het totaalplaatje en bieden verschillende behandelingen aan voor een optimaal resultaat. Le Vert is er van overtuigd een tijdige, goede en secure aanpak van de huid de beste resultaten geeft.

Projectomschrijving

Er worden 2 locaties gebouwd voor onze kliniek in Amsterdam. De branding wordt geheel uitgewerkt door een bureau. Op basis van deze branding strategie moet er een design komen voor een website, de website structuur moet uitgedacht worden, een boekingsmodule, webshop voor producten en natuurlijk, alles moet er perfect uitzien!

Het proces

Wij hebben met Le Vert Clinic meermaals gesproken over alle onderdelen die binnen de website moeten komen. Vooraf hebben wij een boekingsmodule geadviseerd om alle processen soepel te laten verlopen. Toen wij het brandbook kregen konden wij aan de slag. Wij hebben een ontwerp gemaakt en de stijl was gelijk raak! Met maar enkele feedback onderdelen hebben wij het design definitief gemaakt waarna we meteen zijn gaan bouwen.

Na de verschillende designs op te maken hebben wij de boekingsmodule ingebouwd en de webshop ingebouwd. Vervolgens moesten er veel pagina’s gevuld worden voor de verschillende diensten.

Dit is in samenwerking gedaan en…… There we are…. De eerste locatie was klaar en de website kon live!!

We zullen nog veel ondersteunen met de website en wensen voor Le Vert Clinic een prachtige groei!!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.