Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!
Kris-Kras

Over Kris-kras Delivery

Kris-Kras is een bezorgdienst die het anders doet dan de grote jongens in de bezorgwereld. Het bedrijf is voortgekomen uit de visie dat een shopervaring niet stopt als je iets online besteld. De bezorging is de laatste fase in het aankoopproces waarbij een cruciale indruk wordt achtergelaten. De pakketten worden op een stijlvolle manier geleverd, zodat de bezorging een verlengstuk van de online shopervaring is.

Projectomschrijving

Kris-Kras en Chase Marketing kennen elkaar vanuit eerdere succesvolle projecten. De heren van Kris-Kras zagen een kans in de bezorgmarkt en daar hoort een visitekaartje in de vorm van een website bij. Wij hebben de visie van Kris-Kras doorvertaald naar een website waar exclusiviteit centraal staat. 

Het proces

Chase Marketing en Kris-Kras hebben in het verleden al meerdere projecten afgerond. De heren van Kris-Kras zijn bekend met de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Ze hadden het eerste design al voor ogen. Samen hebben we het design aangepast en zijn we begonnen met het bouwen van de website. Door de website heen hebben we een eigen Kris-Kras stijl met exclusieve elementen gehanteerd.
 
Naast de exclusieve uitstraling hebben we Kris-Kras bij Trustpilot aangemeld. Zodoende kunnen consumenten de exclusieve bezorgervaring delen.
 
 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.

NatureLovesUs
Webshop

Nature Loves Us

Voor de Nature Loves Us hebben we een webshop gebouwd met een duurzame uitstraling. Via deze webshop kunnen bezoekers producten van onder anderen Portugese kurk kopen.