Over Inner Beauty Retreat | At home

Inner Beauty Retreat At Home

Over Inner Beauty Retreat | At home

Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het leven is dan hun huidige realiteit. Via dit platform worden verschillende workshops, yoga, meditaties en recepten gedeeld. Dit Learning Management Systeem is een onderdeel van Inner Beaty Retreat.

Projectomschrijving

Inner Beauty Retreat had de wens om een leerplatform te ontwikkelen in de tijd dat corona de retreats beperkte. Op het moment van de lockdown wilden ze graag een online cursus in de markt zetten. Dit hebben we via een Learning Management Systeem (LMS) gerealiseerd.

Doordat de workshop door de lockdown niet meer gegeven mochten worden, zat er enige tijdsdruk achter dit project. We hebben het project in slechts 2 dagen werken met ons webdesign team volledig afgerond!

Het proces

Inner Beauty Retreat was al bekend met de diensten van Chase Marketing. Door de lockdown was het niet meer mogelijk om workshops op locaties te geven. Het idee om een online cursus in de markt te zetten werd geboren. Dit idee konden wij perfect realiseren middels een Learning Management System via Learndash.

Het Learning Management System maakt het beheren van online cursussen mogelijk. Via dit systeem hebben we een One-Day Retreat in een website geïntegreerd. Deze cursus hebben we afgeschermd met een persoonlijke inlog. De cursus is op dezelfde website te bestellen waarna je met de persoonlijke inlog de cursus kunt volgen. De integratie van webshop en LMS hebben we middels een ingebouwde functie gemaakt.

De klanten van Inner Beauty Retreat kunnen nu ook thuis een workshop volgen!

Meer projecten?

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.

NatureLovesUs
Webshop

Nature Loves Us

Voor de Nature Loves Us hebben we een webshop gebouwd met een duurzame uitstraling. Via deze webshop kunnen bezoekers producten van onder anderen Portugese kurk kopen.