FysioForza

FysioForza had de wens om haar online zichtbaarheid te vergroten middels een website. We hebben een website met een perfecte SEO technische basis gebouwd die klaar is voor toekomstige uitbreidingen. Na het websitetraject zijn we dan ook door gegaan met online marketing werkzaamheden!
FysioForza

Over FysioForza

FysioForza is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Haarlem. Ze bestaan uit een team van gepassioneerde, gemotiveerde, en toegewijde fysiotherapeuten die u zo snel mogelijk van uw klachten willen afhelpen.

Iedere fysiotherapeut beschikt over een uniek specialisme, waardoor FysioForza een breed scala aan fysiotherapie behandelingen biedt.

Projectomschrijving

FysioForza had de wens om haar online zichtbaarheid te vergroten middels een website.

Deze website moest voldoen aan de huidige standaarden, maar ook klaar zijn voor uitbreidingen in de toekomst middels online marketing werkzaamheden. 

Ook is er afgesproken om een uitgebreide spar sessie te houden wanneer de website live staat waarna een sterke online marketing strategie moet voortvloeien.

Met deze wens in het achterhoofd hebben we een website gebouwd die een perfecte SEO technische basis heeft, waardoor we in een later stadium ook onze dienst SEO mochten toepassen.

Het proces

Het bouwen van een website is één ding, het bouwen van een perfecte SEO technische website is andere tak van sport. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat een nieuwe website SEO technisch perfect in orde is. FysioForza gaf aan om in de toekomst te willen groeien en uit te breiden. 

We zijn aan de slag gegaan met de eerste designs waarna een feedbackronde heeft plaatsgevonden. Met enkele feedback onderdelen zijn wij aan de slag gegaan en vervolgens is de website volledig afgebouwd.

Het was erg belangrijk om er rekening mee te houden dat de website in de toekomst erg uitgebreid gaat worden gezien de wensen voor groei middels SEO. Hier zijn dus ook direct al templates voor klaargemaakt.

Het proces van het bouwen van de website beviel FysioForza zo goed, dat we aan de slag mochten met het genereren van leads en realiseren van nieuwe acquisitie. 

Benieuwd hoe we dit vorm hebben gegeven? 
Lees meer over onze samenwerking met FysioForza.

De basis van de website stond en we gingen aan de slag met Google Ads en SEO. Doordat de website een SEO technische basis had, konden we de website gemakkelijk uitbreiden met structured data, de websitesnelheid blijvend verbeteren en local SEO toepassen (om maar enkele onderdelen te noemen).

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring