Expat Estate Agency

De website van Expat Estate Agency was gebouwd op het platform Realworks, een website en CRM systeem voor makelaars. We hebben een website gebouwd die aan alle hedendaagse SEO vereisten voldoet met een frisse uitstraling!
Expat Estate Agency

Over Expat Estate Agency

Expat Estate Agency helpt al meer dan 20 jaar expats bij het kopen en verkopen van huizen in Amsterdam Ze helpen expats al meer dan 20 jaar succesvol met het kopen en verkopen van woningen in de grotere ‘Randstad’. De volledige focus is om samen met de koper of verkoper een succesvol traject te realiseren. Ze hebben te maken met Expats uit alle windstreken en staan bekend als expat-experts op de Nederlandse vastgoedmarkt met uitgebreide kennis in de Randstad, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Ze zijn toegewijd om klanten te allen tijde uitstekende service te bieden en overtreffen gewoonlijk de verwachtingen van onze klanten.

Projectomschrijving

De website van Expat Estate Agency was gebouwd op het platform realworks, een CRM systeem voor makelaars. Het was opgevallen dat erg veel makelaars dit systeem gebruiken maar allemaal nadelige SEO effecten ervaren. Ze willen dus over naar een moderne website, zonder beperkingen en met een goede SEO basis. Dit was zeker belangrijk omdat Expat Estate Agency zich focust op de internationale markt.

Het proces

Expat Estate Agency focust zich op internationale klanten in de Nederlandse markt. De nieuwe website moet deze doelgroep aanspreken. Maar wat erg belangrijkis; mensen moeten de website internationaal goed kunnen vinden. In de brainstormsessies kwam de wens voor een moderne internationale uitstraling van de website naar voren. Met deze wens als leidraad hebben meerdere design ontwikkeld en gepresenteerd. Na een korte feedbackronde hebben we de website gebouwd. Daarnaast draait de website op onze hosting wat zorgt voor een hoge website snelheid. Een tweede wens was dat de website SEO klaar moest zijn. Als full service online marketing bureau hebben we deze wens direct tijdens het bouwen van de website meegenomen. Zodoende is er een website ontstaan die een perfecte seo basis heeft.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring