Expat Estate Agency

De website van Expat Estate Agency was gebouwd op het platform Realworks, een website en CRM systeem voor makelaars. We hebben een website gebouwd die aan alle hedendaagse SEO vereisten voldoet met een frisse uitstraling!
Expat Estate Agency

Over Expat Estate Agency

Expat Estate Agency helpt al meer dan 20 jaar expats bij het kopen en verkopen van huizen in Amsterdam Ze helpen expats al meer dan 20 jaar succesvol met het kopen en verkopen van woningen in de grotere ‘Randstad’. De volledige focus is om samen met de koper of verkoper een succesvol traject te realiseren. Ze hebben te maken met Expats uit alle windstreken en staan bekend als expat-experts op de Nederlandse vastgoedmarkt met uitgebreide kennis in de Randstad, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Ze zijn toegewijd om klanten te allen tijde uitstekende service te bieden en overtreffen gewoonlijk de verwachtingen van onze klanten.

Projectomschrijving

De website van Expat Estate Agency was gebouwd op het platform realworks, een CRM systeem voor makelaars. Het was opgevallen dat erg veel makelaars dit systeem gebruiken maar allemaal nadelige SEO effecten ervaren. Ze willen dus over naar een moderne website, zonder beperkingen en met een goede SEO basis. Dit was zeker belangrijk omdat Expat Estate Agency zich focust op de internationale markt.

Het proces

Expat Estate Agency focust zich op internationale klanten in de Nederlandse markt. De nieuwe website moet deze doelgroep aanspreken. Maar wat erg belangrijkis; mensen moeten de website internationaal goed kunnen vinden. In de brainstormsessies kwam de wens voor een moderne internationale uitstraling van de website naar voren. Met deze wens als leidraad hebben meerdere design ontwikkeld en gepresenteerd. Na een korte feedbackronde hebben we de website gebouwd. Daarnaast draait de website op onze hosting wat zorgt voor een hoge website snelheid. Een tweede wens was dat de website SEO klaar moest zijn. Als full service online marketing bureau hebben we deze wens direct tijdens het bouwen van de website meegenomen. Zodoende is er een website ontstaan die een perfecte seo basis heeft.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.