Europa Ayuveda Centrum

De website van Europa Ayurveda Centrum (AYU) was sterk verouderd en niet responsive voor tablet en mobiele apparaten. Er zijn verschillende designs gemaakt voor de pagina’s en we hebben een nieuwe websitestructuur gemaakt. Daarnaast is er een strikte SEO-migratie gemaakt.
Europa Ayurveda Centrum

Over AYU

 
Neem jij gezondheid in eigen hand? Europa Ayurveda Centrum is hét meest authentieke Ayurveda centrum van Europa. 
 

Projectomschrijving

De oude website van het Europa Ayurveda Centrum (AYU) was niet responsive (niet gemaakt voor tablet en mobiele apparaten). In deze tijd van oneindig veel mogelijkheden bij websites hoort dit niet meer. Samen zijn wij om de tafel gegaan om een succesvol webdesign project te bedenken.

Hierbij waren belangrijke onderdelen:

  • Een nieuwe, moderne uitstraling
  • De 400+ blogs
  • SEO
 

Het proces

Er waren aardig wat pagina om over te nemen (buiten de 400+ blogs). Er zijn veel verschillende designs gemaakt voor de pagina’s. 
Ook hebben we de flow van de website onder handen genomen. We zijn hierbij samen met AYU gaan kijken “hoe komt de gebruiker bij waar hij voor komt”. Hierbij is er een nieuwe website structuur ontstaan.
 
Verder hebben de vele blogs erg veel waarde opgedaan door de tijd heen. Er is een strikte SEO-migratie gemaakt om de waarde van de oude website goed over te nemen.
 
Daarbij zijn er enkele SEO-upgrades doorgevoerd om de vindbaarheid te verbeteren.
 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring