Europa Ayuveda Centrum

De website van Europa Ayurveda Centrum (AYU) was sterk verouderd en niet responsive voor tablet en mobiele apparaten. Er zijn verschillende designs gemaakt voor de pagina’s en we hebben een nieuwe websitestructuur gemaakt. Daarnaast is er een strikte SEO-migratie gemaakt.
Europa Ayurveda Centrum

Over AYU

 
Neem jij gezondheid in eigen hand? Europa Ayurveda Centrum is hét meest authentieke Ayurveda centrum van Europa. 
 

Projectomschrijving

De oude website van het Europa Ayurveda Centrum (AYU) was niet responsive (niet gemaakt voor tablet en mobiele apparaten). In deze tijd van oneindig veel mogelijkheden bij websites hoort dit niet meer. Samen zijn wij om de tafel gegaan om een succesvol webdesign project te bedenken.

Hierbij waren belangrijke onderdelen:

  • Een nieuwe, moderne uitstraling
  • De 400+ blogs
  • SEO
 

Het proces

Er waren aardig wat pagina om over te nemen (buiten de 400+ blogs). Er zijn veel verschillende designs gemaakt voor de pagina’s. 
Ook hebben we de flow van de website onder handen genomen. We zijn hierbij samen met AYU gaan kijken “hoe komt de gebruiker bij waar hij voor komt”. Hierbij is er een nieuwe website structuur ontstaan.
 
Verder hebben de vele blogs erg veel waarde opgedaan door de tijd heen. Er is een strikte SEO-migratie gemaakt om de waarde van de oude website goed over te nemen.
 
Daarbij zijn er enkele SEO-upgrades doorgevoerd om de vindbaarheid te verbeteren.
 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.