Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons had de wens om de uitstraling van het restaurant ook online te laten zien. Wij zijn aan de slag gegaan en hebben de prachtige stijl van het restaurant doorgetrokken in het design van de website.
Brasserie bij ons Epe

Over Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons in Epe is een restaurant met een uniek “bites-concept”. Naast de lunch plates en dinergerechten onderscheiden zij zich met bitesmenu’s voor lunch en diner. Deze bitesmenu’s veranderen elke 2 maanden. Verder kun je bij dit restaurant terecht voor high tea, high wine, high beer en catering. Zo kun je genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid!

Projectomschrijving

Brasserie bij ons is een restaurant die de wens had om de uitstraling van het restaurant ook online te laten zien. Het moest een informatieve website worden die de uitstraling van het restaurant moest spiegelen.

Via onze Partners van Online Gastheer zijn wij bij elkaar gekomen. Wij moesten dan ook voor de koppeling naar Online Gastheer zorgen op de website. Dit is een reserveringssysteem voor restaurants.

Het proces

Het idee dat Brasserie Bij Ons had was duidelijk en we konden direct aan de slag met het bouwen van de website. Daarnaast hebben we een vernieuwde menukaart en reserveringsmogelijkheden ingebouwd.

De brasserie ging aan de slag met sfeerfoto’s waardoor wij deze konden gebruiken voor de designs van de nieuwe website. Dit heeft een erg unieke sfeer gegeven aan de website!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring