Restaurant met een Uniek “Bites-Concept”

Brasserie Bij Ons

Webdesign, Hosting

Brasserie Bij Ons had de wens om de uitstraling van het restaurant ook online te laten zien. Wij zijn aan de slag gegaan en hebben de prachtige stijl van het restaurant doorgetrokken in het design van de website.

Over Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons in Epe is een restaurant met een uniek “bites-concept”. Naast de lunch plates en dinergerechten onderscheiden zij zich met bitesmenu’s voor lunch en diner. Deze bitesmenu’s veranderen elke 2 maanden. Verder kun je bij dit restaurant terecht voor high tea, high wine, high beer en catering. Zo kun je genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid!

Projectomschrijving

Brasserie bij ons is een restaurant die de wens had om de uitstraling van het restaurant ook online te laten zien. Het moest een informatieve website worden die de uitstraling van het restaurant moest spiegelen.

Via onze Partners van Online Gastheer zijn wij bij elkaar gekomen. Wij moesten dan ook voor de koppeling naar Online Gastheer zorgen op de website. Dit is een reserveringssysteem voor restaurants.

Het proces

Het idee dat Brasserie Bij Ons had was duidelijk en we konden direct aan de slag met het bouwen van de website. Daarnaast hebben we een vernieuwde menukaart en reserveringsmogelijkheden ingebouwd.

De brasserie ging aan de slag met sfeerfoto’s waardoor wij deze konden gebruiken voor de designs van de nieuwe website. Dit heeft een erg unieke sfeer gegeven aan de website!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.