Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons had de wens om de uitstraling van het restaurant ook online te laten zien. Wij zijn aan de slag gegaan en hebben de prachtige stijl van het restaurant doorgetrokken in het design van de website.
Brasserie bij ons Epe

Over Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons in Epe is een restaurant met een uniek “bites-concept”. Naast de lunch plates en dinergerechten onderscheiden zij zich met bitesmenu’s voor lunch en diner. Deze bitesmenu’s veranderen elke 2 maanden. Verder kun je bij dit restaurant terecht voor high tea, high wine, high beer en catering. Zo kun je genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid!

Projectomschrijving

Brasserie bij ons is een restaurant die de wens had om de uitstraling van het restaurant ook online te laten zien. Het moest een informatieve website worden die de uitstraling van het restaurant moest spiegelen.

Via onze Partners van Online Gastheer zijn wij bij elkaar gekomen. Wij moesten dan ook voor de koppeling naar Online Gastheer zorgen op de website. Dit is een reserveringssysteem voor restaurants.

Het proces

Het idee dat Brasserie Bij Ons had was duidelijk en we konden direct aan de slag met het bouwen van de website. Daarnaast hebben we een vernieuwde menukaart en reserveringsmogelijkheden ingebouwd.

De brasserie ging aan de slag met sfeerfoto’s waardoor wij deze konden gebruiken voor de designs van de nieuwe website. Dit heeft een erg unieke sfeer gegeven aan de website!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.