Blinky

Blinky is een nieuw bedrijf waarvoor we gehele online branding en webshop hebben ontworpen. Daarna zijn we direct aan de slag gegaan met Marktplaatsen en SEO werkzaamheden.
Blinky

Over Blinky

Blinky is een innovatief biochemisch engineering bedrijf dat ecologisch schoonmaakproducten (eco tabs) ontwikkeld en produceert. Blinky gelooft sterk in het samenbrengen van de 3P’s: Planet, People en Proft. Dit laten zij in alle aspecten van hun producten terug zien.

Ze leveren hoogwaardige schoonmaakproducten aan zowel onze bedrijven als consumenten, die de samenleving ten goede komen in termen van kosten, gemak, kwaliteit en het grootste respect voor het milieu.

Projectomschrijving

Blinky is een jong bedrijf waarvoor we gehele online branding en website hebben ontworpen. Daarbij had Blinky één voorwaarde: een groene en ecologische uitstraling. 

We kregen de vrije hand voor het ontwerpen, inrichten en bouwen van de website met webshop integratie. Je kan je voorstellen dat we ons goed uitgeleefd hebben.

Als jong bedrijf wil je natuurlijk ook snel uitgroeien. Tijdens onze eerste spar sessie kwam naar boven dat in de toekomst ook een webshop functie in de website gebouwd moet worden.

Er komt dus een punt waarbij dit makkelijk om te zetten moet zijn.

Het proces

Het doel van de website was duidelijk: een ecologisch design. We zijn naar de tekentafel gegaan en hebben samen middels brainstormsessies een huisstijl gekozen: fris, groen en blauw.

Blinky verkoopt haar ECO Tabs aan zowel particulieren als bedrijven. Middels een “voor bedrijven” pagina scheiden we deze doelgroepen op de website. Zo kunnen beide doelgroepen binnen één website alle informatie over Blinky vinden.

Naast de informatieve functie van de website hebben we ook een webshop geïntegreerd. We hebben WooCommerce aan de website toegevoegd en ingericht. De producten zijn per stuk of in grote getallen via de website te bestellen. Allereerst hebben wij de producten opgemaakt waarna de bestel functie eruit is gehaald, dit activeren wij later pas!

De producten van Blinky zijn te koop op hun eigen website, maar we hebben de verkooppunten uitgebreid. Met Channable hebben we de mogelijkheid om de producten automatisch naar verschillende marktplaatsen te pushen. Het verkopen via derden biedt een tal aan kansen waardoor het bereiken van een groter publiek met een nieuw product. Dit is erg waardevol om direct een groter volume aan te spreken.

Blinky wil haar producten op de Nederlandse en internationale markt verkopen. We hebben een vertaalfunctie geïntegreerd zodat de website in het Engels en Nederlands te lezen is.

Naast het bouwen van de website zijn we direct aan de slag gegaan met SEO werkzaamheden. Door een technische SEO basis voor de website te leggen, is de website gelijk klaar om SEO optimalisaties door te voeren, zoals een footer, breadcrumbs en structured data.

Het vervolg

Momenteel zijn we in samenwerking hard bezig om de producten online te vertonen. We webshop functie is in de tussentijd geactiveerd en we zijn uitgebreid naar verschillende talen. Ook verkopen we via Bol.com en Amazon.
We zijn dus hard bezig om het bedrijf online in de markt de zetten!
 

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring