Innovatief Biochemisch Engineering Bedrijf dat Ecologisch Schoonmaakproducten

Blinky

Marktplaatsen, Webdesign, Webshop, Hosting

Blinky is een nieuw bedrijf waarvoor we gehele online branding en webshop hebben ontworpen. Daarna zijn we direct aan de slag gegaan met Marktplaatsen en SEO werkzaamheden.

Over Blinky

Blinky is een innovatief biochemisch engineering bedrijf dat ecologisch schoonmaakproducten (eco tabs) ontwikkeld en produceert. Blinky gelooft sterk in het samenbrengen van de 3P’s: Planet, People en Proft. Dit laten zij in alle aspecten van hun producten terug zien.

Ze leveren hoogwaardige schoonmaakproducten aan zowel onze bedrijven als consumenten, die de samenleving ten goede komen in termen van kosten, gemak, kwaliteit en het grootste respect voor het milieu.

Projectomschrijving

Blinky is een jong bedrijf waarvoor we gehele online branding en website hebben ontworpen. Daarbij had Blinky één voorwaarde: een groene en ecologische uitstraling.

We kregen de vrije hand voor het ontwerpen, inrichten en bouwen van de website met webshop integratie. Je kan je voorstellen dat we ons goed uitgeleefd hebben.

Als jong bedrijf wil je natuurlijk ook snel uitgroeien. Tijdens onze eerste spar sessie kwam naar boven dat in de toekomst ook een webshop functie in de website gebouwd moet worden.

Er komt dus een punt waarbij dit makkelijk om te zetten moet zijn.

Het proces

Het doel van de website was duidelijk: een ecologisch design. We zijn naar de tekentafel gegaan en hebben samen middels brainstormsessies een huisstijl gekozen: fris, groen en blauw.

Blinky verkoopt haar ECO Tabs aan zowel particulieren als bedrijven. Middels een “voor bedrijven” pagina scheiden we deze doelgroepen op de website. Zo kunnen beide doelgroepen binnen één website alle informatie over Blinky vinden.

Naast de informatieve functie van de website hebben we ook een webshop geïntegreerd. We hebben WooCommerce aan de website toegevoegd en ingericht. De producten zijn per stuk of in grote getallen via de website te bestellen. Allereerst hebben wij de producten opgemaakt waarna de bestel functie eruit is gehaald, dit activeren wij later pas!

De producten van Blinky zijn te koop op hun eigen website, maar we hebben de verkooppunten uitgebreid. Met Channable hebben we de mogelijkheid om de producten automatisch naar verschillende marktplaatsen te pushen. Het verkopen via derden biedt een tal aan kansen waardoor het bereiken van een groter publiek met een nieuw product. Dit is erg waardevol om direct een groter volume aan te spreken.

Blinky wil haar producten op de Nederlandse en internationale markt verkopen. We hebben een vertaalfunctie geïntegreerd zodat de website in het Engels en Nederlands te lezen is.

Naast het bouwen van de website zijn we direct aan de slag gegaan met SEO werkzaamheden. Door een technische SEO basis voor de website te leggen, is de website gelijk klaar om SEO optimalisaties door te voeren, zoals een footer, breadcrumbs en structured data.

Het vervolg

Momenteel zijn we in samenwerking hard bezig om de producten online te vertonen. We webshop functie is in de tussentijd geactiveerd en we zijn uitgebreid naar verschillende talen. Ook verkopen we via Bol.com en Amazon.
We zijn dus hard bezig om het bedrijf online in de markt de zetten!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.