Uniek plekje gelegen in Zandvoort

Bamboa Beach House

Webdesign

Bamboa Beach House is een uniek plekje gelegen in Zandvoort. De wens was een website die de mogelijkheid biedt om de accommodatie te bekijken en te boeken. De stijl van de website is geheel in lijn met het interieur van het huis gemaakt.

Over Bamboa Beach House

Bamboa Beach House is een uniek plekje gelegen in de kustplaats Zandvoort. Zandvoort biedt zowel zomers als in de winter een plekje om ertussenuit te gaan. De locatie van is gelegen op steenworp afstand van het strand en biedt twee verschillende accommodaties: een studio en een appartement.

Projectomschrijving

Vanuit een van onze bestaande klanten, namelijk Beachclub Far Out,  is dit project begonnen.

Het gaat om een relatief eenvoudige website die mogelijkheid biedt om de  accommodatie goed te kunnen bekijken en te beoordelen. Ook is er een koppeling gemaakt met het boekingssysteem waar Bamboa Beach House mee werkt. Zo kan de bezoeker rechtstreeks vanaf de website een boeking maken, zonder eerst de accommodatie op te hoeven zoeken op platforms als Booking.com.

Het proces

We zijn vanaf blanco het creatieve proces ingestapt. Het design sluit aan bij de content op de website. Denk hier bij aan het interieur van de studio en het appartement. Ook is het ontwerp enigszins in een lijn met zusterbedrijf Beachclub Far Out.

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.