Bamboa Beach House

Bamboa Beach House is een uniek plekje gelegen in Zandvoort. De wens was een website die de mogelijkheid biedt om de accommodatie te bekijken en te boeken. De stijl van de website is geheel in lijn met het interieur van het huis gemaakt.
Bamboa Beach House

Over Bamboa Beach House

Bamboa Beach House is een uniek plekje gelegen in de kustplaats Zandvoort. Zandvoort biedt zowel zomers als in de winter een plekje om ertussenuit te gaan. De locatie van is gelegen op steenworp afstand van het strand en biedt twee verschillende accommodaties: een studio en een appartement.

Projectomschrijving

Vanuit een van onze bestaande klanten, namelijk Beachclub Far Out,  is dit project begonnen.

Het gaat om een relatief eenvoudige website die mogelijkheid biedt om de  accommodatie goed te kunnen bekijken en te beoordelen. Ook is er een koppeling gemaakt met het boekingssysteem waar Bamboa Beach House mee werkt. Zo kan de bezoeker rechtstreeks vanaf de website een boeking maken, zonder eerst de accommodatie op te hoeven zoeken op platforms als Booking.com.

Het proces

We zijn vanaf blanco het creatieve proces ingestapt. Het design sluit aan bij de content op de website. Denk hier bij aan het interieur van de studio en het appartement. Ook is het ontwerp enigszins in een lijn met zusterbedrijf Beachclub Far Out.

 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.