Bamboa Beach House

Bamboa Beach House is een uniek plekje gelegen in Zandvoort. De wens was een website die de mogelijkheid biedt om de accommodatie te bekijken en te boeken. De stijl van de website is geheel in lijn met het interieur van het huis gemaakt.
Bamboa Beach House

Over Bamboa Beach House

Bamboa Beach House is een uniek plekje gelegen in de kustplaats Zandvoort. Zandvoort biedt zowel zomers als in de winter een plekje om ertussenuit te gaan. De locatie van is gelegen op steenworp afstand van het strand en biedt twee verschillende accommodaties: een studio en een appartement.

Projectomschrijving

Vanuit een van onze bestaande klanten, namelijk Beachclub Far Out,  is dit project begonnen.

Het gaat om een relatief eenvoudige website die mogelijkheid biedt om de  accommodatie goed te kunnen bekijken en te beoordelen. Ook is er een koppeling gemaakt met het boekingssysteem waar Bamboa Beach House mee werkt. Zo kan de bezoeker rechtstreeks vanaf de website een boeking maken, zonder eerst de accommodatie op te hoeven zoeken op platforms als Booking.com.

Het proces

We zijn vanaf blanco het creatieve proces ingestapt. Het design sluit aan bij de content op de website. Denk hier bij aan het interieur van de studio en het appartement. Ook is het ontwerp enigszins in een lijn met zusterbedrijf Beachclub Far Out.

 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring