Portfolio

Op zoek naar een nieuwe website of webshop? Neem anders even een kijkje tussen onze projecten! Ook staan hier conversie optimalisaties en landingspagina verbeteringen tussen. Zie je wat moois? Neem vooral contact op!

Kris-Kras

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.

NatureLovesUs

Nature Loves Us

Voor de Nature Loves Us hebben we een webshop gebouwd met een duurzame uitstraling. Via deze webshop kunnen bezoekers producten van onder anderen Portugese kurk kopen.

FK Sports

FK Sports

FK Sports is een jong sportmerk met een wens voor een webshop en een afgeschermd members area. We hebben de website van A tot Z gebouwd.

Sagittarius one

Sagittarius One

Voor Sagittarius One hebben we een strakke website met WooCommerce webshop integratie gebouwd. We hebben dit project van A tot Z uitgevoerd en de producten toegevoegd.

A-FTNSS

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring

TTL Group

TTL group

Voor de TTL group hebben we een migratie van vier websites naar één website gerealiseerd. Daarbij heeft ieder bedrijf zijn eigen huisstijl op de dieperliggende pagina’s. Een juiste SEO migratie was dat ook erg belangrijk bij dit proces.

Vitality Control Academy

Vitality Control Academy

Voor Vitality Control Academy hebben we een Learning Management System van Learndash gebouwd. Het doel is om een een “mobile first” leeromgeving te bouwen. Hoe hebben wij dit gedaan?

Woopa

Woopa

Voor Woopa hebben we een restaurant website met een bestelfunctie gebouwd. Daarnaast hebben we een eigen, unieke branding toegepast.

Zamaradi

Zamaradi

Voor Zamaradi hebben we een boekingstool in de website gebouwd wat zorgde voor een betere gebruikerservaring, meer omzet en een betere interne workflow!

Shop TTL Group

TTL group webshop

Voor de TTL group hebben we een custom webshop gebouwd. De webshop bevat elementen als kruistabellen waar er meer dan 250 combinaties in afmetingen per product mogelijk zijn.

Stomerij Garant

Stomerij Garant

Voor Stomerij Garant hebben we de website van A tot Z ontwikkeld. De website is gericht op lokale zichtbaarheid. Google Mijn Bedrijf, in combinatie met de website moeten dus goed op elkaar afgestemd zijn!

Seagull Street Studio

Seagull Street Studio

Voor Seagull Street Studio hebben we een website gebouwd met een Soundcloud integratie. Hierdoor kunnen nummers die in deze studio geproduceerd zijn direct op Soundcloud en dus de website geplaatst worden.

RMC Entertainment

RMC Entertainment & 321Feest.nl

Voor RMC Entertainment & 321Feest.nl hebben we de websites van A tot Z gebouwd. We hebben de core business gevisualiseerd in de designs.

NOGG

NOGG

De website van NOGG hebben we voorzien van een facelift. We zijn begonnen met het moderniseren van de huisstijl waarna we aan de slag zijn gegaan met het implementeren van SEO vriendelijke elementen.

Medisch Plan

Medisch Plan

De lockdown heeft veel impact gehad op vele bedrijven. Voor Medisch Plan hebben we een nieuwe inkomstenbron opgezet door binnen 2 weken een compleet nieuwe webshop te bouwen.

Speak French Online

Speak French Online

Voor Speak French Online hebben we het gehele proces van het ontwerpen en bouwen van een website met shop doorlopen. We zijn begonnen met een brainstormsessie over de functionaliteiten, designs en content.

FysioForza

FysioForza

FysioForza had de wens om haar online zichtbaarheid te vergroten middels een website. We hebben een website met een perfecte SEO technische basis gebouwd die klaar is voor toekomstige uitbreidingen. Na het websitetraject zijn we dan ook door gegaan met online marketing werkzaamheden!

Expat Estate Agency

Expat Estate Agency

De website van Expat Estate Agency was gebouwd op het platform Realworks, een website en CRM systeem voor makelaars. We hebben een website gebouwd die aan alle hedendaagse SEO vereisten voldoet met een frisse uitstraling!

Blinky

Blinky

Blinky is een nieuw bedrijf waarvoor we gehele online branding en webshop hebben ontworpen. Daarna zijn we direct aan de slag gegaan met Marktplaatsen en SEO werkzaamheden.

Brasserie bij ons Epe

Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons had de wens om de uitstraling van het restaurant ook online te laten zien. Wij zijn aan de slag gegaan en hebben de prachtige stijl van het restaurant doorgetrokken in het design van de website.

Araignee de Violon

Araignée De Violon

Voor Araignée De Violon hebben we een nieuwe webshop gebouwd die in stijl is met de designs van het merk.

Evim Vloeren

Evim Vloeren

Evim Vloeren had de wens om de webshop te moderniseren, conversie vriendelijk te maken en een speciale customizer om het aantal vierkante meters vloer te berekenen. We zijn direct aan de slag gegaan en het proces is soepel verlopen met een zeer tevreden klant als gevolg! Daarnaast hebben we ook de website overgezet naar onze hosting.

Vitality Control

Vitality Control

Voor Vitality Control hebben we het gehele proces van het bouwen van een nieuwe website doorlopen. We zijn begonnen met een inventarisatie van de ideeën, vervolgens zijn we gaan brainstormen en hebben we een wireframe design gemaakt. Daarna zijn we de website gaan vullen met content.

Ai Gilde

AI Gilde

AI Gilde had de wens om hun website volledig nieuwe uitstraling te geven. Samen hebben we een herstructurering van de website in kaart gebracht en een nieuwe huisstijl ontworpen. Dit heeft geresulteerd in een online visitekaartje waar AI Gilde op kan bouwen!

Bamboa Beach House

Bamboa Beach House

Bamboa Beach House is een uniek plekje gelegen in Zandvoort. De wens was een website die de mogelijkheid biedt om de accommodatie te bekijken en te boeken. De stijl van de website is geheel in lijn met het interieur van het huis gemaakt.

Europa Ayurveda Centrum

Europa Ayuveda Centrum

De website van Europa Ayurveda Centrum (AYU) was sterk verouderd en niet responsive voor tablet en mobiele apparaten. Er zijn verschillende designs gemaakt voor de pagina’s en we hebben een nieuwe websitestructuur gemaakt. Daarnaast is er een strikte SEO-migratie gemaakt.

In Toscane

InToscane

Het doel van de website was een vernieuwd modern design met “Toscaanse” uitstraling. InToscane is namelijk een website met een uniek aanbod aan prachtige huizen in Toscane.