BRANCHES

Sport & Health

In de hedendaagse maatschappij is de branche Sport & Health onmisbaar geworden. In deze complexe branche is het altijd een uitdaging geweest om de behoefte van de doelgroep te verbinden met het aanbod van organisaties en merken. Het is een branche met een zware regelgeving en producten die direct impact hebben op de gezondheid van de doelgroep. Daardoor is het een uitdaging om het publiek te bereiken, maar hier kicken wij op.

Digitalisering in de branche

De wereld en het publiek van vandaag is online meer aanwezig dan ooit. Door inzage in de gezonde levenstijlen van online autoriteiten is de snak naar eenzelfde stijl groots. Hierdoor is er een zware concurrentie binnen de branche. Wij als digital agency voelen ons verantwoordelijk om de verbinding te maken tussen oneindige informatie voor het publiek dat snakt naar een gezonde levensstijl. Nieuwe e-commerce fitness en nutrition brands, blogs en gezondheidsinstellingen vragen om een persoonlijke verbinding met de doelgroep. De branche doormaakt een sterke groeicurve.

Hoe wij impact maken in de branche

Data is koning. Wij zetten data in om te begrijpen wat het publiek binnen de branche wil. Door data- en doelgroepanalyses creëren we direct onderbouwde strategieën om alles uit organisaties te halen, keuzes te onderbouwen en maximale zichtbaarheid te creëren.

Ambitieuze merken

Wij werken dagelijks voor 90+ ambitieuze merken die online impact maken.

Succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Strategiegesprek aanvragen

Maak impact en zet de eerste stap naar next-level bedrijfsgroei. Kom in gesprek om te kijken hoe we die next-level bedrijfsgroei voor jouw bedrijf kunnen behalen.

In slechts een belletje, weten we hoe jij meer uit je bedrijf kunt halen

Elke organisatie is anders. Na de aanvraag bellen we jou dezelfde dag nog op waarin we kijken waar jouw organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een review aan van Brian

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Skip Slingerland

Digital advertising specialist

Kiara Karg

Digital marketeer
Twan van den Elst
Designer & developer

Onze groeimethodes

Bedrijfsgroei begint bij een voorafbepaalde strategie. Ontdek welk kanaal het beste bij jou past en laat jouw organisatie groeien.

/ STRATEGIEËN

Baanbrekende online marketing en bedrijfsstrategieën die elk ambitieus merk maximaal laten groeien.

/ SPECIALISATIES

Als full-service digital marketing agency zijn wij gespecialiseerd in ieder aspect van digital marketing.

/ BRANCHES

In de wereld van digitaal merken we een grote verschuiving in het gedrag binnen verschillende branches.

/ VACATURES

Als agency worden we steeds groter. Maak onderdeel uit van deze groei en sluit je aan bij onze familie.