Gespecialiseerd in

Online Marketing voor Sport & Health

Gespecialiseerd in

Online Marketing voor Sport & Health

Tegenwoordig is de branche Sport & Health onmisbaar geworden. In deze complexe branche is het altijd een uitdaging geweest om de behoefte van de doelgroep te verbinden met het aanbod van organisaties en merken. Het is een branche met een regelgeving en eventuele producten die direct impact hebben op de gezondheid van de doelgroep. Daardoor is het een uitdaging om het publiek te bereiken, maar hier kicken wij op.

Direct inzichten krijgen?

Wij analyseren vrijblijvend waar de online groeikansen liggen van jouw merk

Digitalisering in de branche

De wereld en het publiek van vandaag is online meer aanwezig dan ooit. Door inzage in de gezonde levenstijlen van online autoriteiten is de snak naar eenzelfde stijl groot. Hierdoor is er een grote concurrentie binnen de branche.

Als online marketing bureau maken wij de verbinding te tussen oneindige informatie voor het publiek dat snakt naar een gezonde levensstijl.

Succesverhalen

Resultaten die creativiteit, technologie en data combineren en de grenzen verleggen. Samen hebben we één grote drijfveer: het realiseren van bedrijfsgroei.

Meer dan 200 bedrijven
hebben we helpen groeien

Hoe wij impact maken in de branche

Data is koning. Wij zetten data in om te begrijpen wat het publiek binnen de branche zoekt. Door data- en doelgroepanalyses creëren we direct onderbouwde strategieën om alles uit organisaties te halen, keuzes te onderbouwen en maximale zichtbaarheid te creëren.

Nieuwe e-commerce fitness en nutrition brands, blogs en gezondheidsinstellingen vragen om een persoonlijke verbinding met de doelgroep. De branche doormaakt een sterke groeicurve.

De juiste uitdaging?

Wij hebben ervaring in online marketing binnen e-commerce, maar ook lokale bedrijven binnen de sport en health branche. De markt kennen is één, maar ieder bedrijf kan een andere strategie nodig hebben.

Op basis van jullie doelen, de concurrentie en de data gaan wij aan de slag om een strategie op te stellen. Wij zoeken de beste kanalen, quick-wins en stellen een onderbouwde langetermijnstrategie op.

“Bedrijfsgroei begint bij het herkennen van de huidige situatie”

Brian, Co-owner & Digital Strategist

Boost jouw bedrijf

Bij het opstellen van een strategie kijken we naar welke facetten we het beste kunnen inzetten voor een goede dynamiek.

Benieuwd? Wij ook.

Partners & tools

De performance experts

Een groep ambitieuze talenten op het gebied van data, creativiteit en resultaat. Samen hebben we één grote drijfveer: het realiseren van bedrijfsgroei.

Wij werken dagelijks voor ambitieuze merken. 

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.