Specialisatie

Technische SEO

Technische SEO, een van de 4 pijlers van SEO, kun je vergelijken met de fundering van een huis. Als de fundering niet goed is dan zakt het huis weg. Dit is bij een website niet anders.

Geen paniek, ontdek wat onze technische seo specialisten voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Direct inzichten krijgen?

Wij analyseren vrijblijvend waar de online groeikansen liggen van jouw merk 

Het fundament van een website

Technische SEO is één van de belangrijkste pijlers van SEO. Een solide technische basis van een website zorgt ervoor dat jouw inhoudelijke content gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. De crawlers van zoekmachines moeten je website als het ware kunnen lezen. Zij identificeren hier onder andere mee waar je website over gaat en of je relevant bent voor bepaalde zoekwoorden.

De techniek achter seo bestaat uit veel elementen en gaat ver de diepte in. Online zichtbaar worden met een website draait al heel lang niet meer om hier en daar wat zoekwoorden plaatsen op je website. De crawlers van zoekmachines moeten je website goed kunnen lezen en kunnen begrijpen waar de website over gaat.

Help je de crawlers niet met het uitlezen van de website door een slechte seo techniek? Dan word je hier op afgerekend.

 

Hoe communiceer je met Google?

Zoekmachines zoals Google en Bing bezoeken regelmatig je website. Tijdens dit bliksembezoek van Google wordt je website geïnventariseerd. Daar voegt Google zelf nog een extra factor bij: het heeft haast. Middels een duidelijke orde en structuur van je website (zoals een goede navigatiestructuur, interne links en een goede XML sitemap) kan hij sneller en beter inventariseren wat jouw website te bieden heeft en welke pagina’s er geïndexeerd moeten worden. Dit gaat natuurlijk goed gepaard met de juiste on-page seo en copywriting

Wij begrijpen dat het soms erg lastig kan zijn om alle elementen van de technische seo van de website bij te houden. En dat het moeilijk kan zijn om te begrijpen wat wel en juist niet goed is voor een website.

Onze SEO specialisten helpen graag om ervoor te zorgen dat jouw website met Google communiceert en dat alle techniek van seo goed is op de website. Op deze manier laten wij jouw brand organisch groeien!

Hoe we jouw organisatie kunnen helpen

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. Ook zijn we erg benieuwd naar wat je ambities zijn en hoe je organisch zou willen groeien.

Onze specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren (waaronder een diepgaande technische seo analyse). Alle pijlers van SEO worden hier geanalyseerd, waarna een plan kan worden opgesteld.

Na de uitgebreide analyses pakken onze specialisten onder andere de technische SEO van de website aan. Tijdens het implementatieproces zorgen we voor een complete indexatie van de website zodat alle pijlers van SEO hun volle potentie kunnen behalen voor de website.

Het algoritme van zoekmachines en je website worden regelmatig bijgewerkt. Om de website toegankelijk en op orde te houden dienen we periodiek de website te onderhouden. Daarnaast hebben we een roadmap waarbij we maandelijks SEO optimalisaties doen op topposities voor jouw website te behalen.

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren. Hierdoor wordt telkens een nieuw plan ontwikkeld, waardoor we samen de website alsmaar kunnen laten groeien.

De fundering van de website is gelegd, maar op te n duur wil je ook uitbouwen. Wij denken altijd mee als strategisch partner. Wij sparren graag mee over een uitbreiding van jouw brand!

In slechts een belletje, weten we hoe jij meer uit jouw bedrijf kunt halen

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een Technische SEO review aan

Skip

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Succesverhalen

Hoe wij bedrijfsgroei realiseren en impact hebben gemaakt voor mooie merken.

Let's meet

Een grote familie die samen ongeëvenaarde resultaten behaalt en zich continu blijft ontwikkelen.

Maak kennis met het team.

Dimphy Deitmers

Dimphy Deitmers

SEO specialist

Jordy Kluft

Jordy Kluft

Digital Advertising specialist

Gino Timmermans

Online Marketing trainee

Ward Jansen

Digital Advertising specialist

Eric Sturm

Digital Advertising specialist

Boy dekker

Boy Dekker

Digital Advertising specialist

Founder & Digital Strategist

SEO specialist

Twan van den Elst

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Onze groeimethodes

Bedrijfsgroei begint bij een voorafbepaalde strategie. Ontdek welk kanaal het beste bij jou past en laat jouw organisatie groeien.

/ STRATEGIEËN

Baanbrekende online marketing en bedrijfsstrategieën die elk ambitieus merk maximaal laten groeien.

/ SPECIALISATIES

Als full-service digital marketing agency zijn wij gespecialiseerd in ieder aspect van digital marketing.

/ BRANCHES

In de wereld van digitaal merken we een grote verschuiving in het gedrag binnen verschillende branches.

/ VACATURES

Als agency worden we steeds groter. Maak onderdeel uit van deze groei en sluit je aan bij onze familie.

Vrijblijvende review

Krijg direct inzicht in de groeipotentie van jouw organisatie en hoe de concurrentie het doet. We maken een actieplan op maat, gebaseerd op jouw doelstelling met een voorstel om jouw organisatie te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende review

Krijg direct inzicht in de groeipotentie van jouw organisatie en hoe de concurrentie het doet. We maken een actieplan op maat, gebaseerd op jouw doelstelling met een voorstel om jouw organisatie te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.