TTL group

Voor de TTL group hebben we een migratie van vier websites naar één website gerealiseerd. Daarbij heeft ieder bedrijf zijn eigen huisstijl op de dieperliggende pagina’s. Een juiste SEO migratie was dat ook erg belangrijk bij dit proces.
TTL Group

Over TTL group

De TTL group is totaalleverancier van hoogwaardige metalen. De groep bestaat uit 3 bedrijven met elk een eigen specialisatie: Telmastaal, Telmastainless en Nimadi. 

Door jarenlange kennis, kunde en ervaring op te bouwen doen vele bedrijven in tal van branches beroep op de expertises van TTL group.

Projectomschrijving

De bedrijven die onder de TTL group vallen hadden elk hun eigen website. De vraagstelling die te boven is gekomen was dat ze de bedrijven meer samen willen laten werken.

Om meer online slagkracht te vervaardigen hebben wij in samenwerking, na vele afwegingen, ervoor gekozen om de vier websites onder één dak te brengen, maar wel ieder met een eigen stijl. 

Deze uitdaging pakten wij met twee handen aan!

Het proces

We zijn een traject gestart met verschillende fases. Allereerst hebben we een inventarisatie van de huidige websites gemaakt. Daarna hebben we een plan voor de migratie en bouw van de nieuwe website gemaakt. 

Ieder bedrijf heeft zijn eigen huisstijl en dit moest ook op de pagina’s te zien zijn. Zodoende hebben we iedere bedrijfspagina een eigen stijl en logo gegeven. Ook zijn alle onderliggende pagina’s, per bedrijf, in de eigen huisstijl ontworpen. Je ziet dus duidelijk dat je op de website van het desbetreffende bedrijf zit maar ziet ook duidelijk in beeld de andere bedrijven.

Het proces van TTL group omvatte een seo migratie van vier websites naar één website met onderliggende pagina’s voor ieder bedrijf binnen de groep. Natuurlijk wil je ook alle posities in Google behouden en breed gevonden worden. Alle doorverwijzingen van pagina’s binnen de domeinen zijn doorgevoerd en de Google Mijn Bedrijf pagina’s zijn bij de overstap ook direct omgezet.

De livegang is van A tot Z uitgevoerd door Chase Marketing waarbij we als laatste element de content samen met de TTL group hebben gevuld.

Verder beheren we alle onderdelen op de website en hosten we de website. 

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring