TTL group webshop

Voor de TTL group hebben we een custom webshop gebouwd. De webshop bevat elementen als kruistabellen waar er meer dan 250 combinaties in afmetingen per product mogelijk zijn.
Shop TTL Group

Over TTL group webshop

De TTL group levert een totaalconcept in hoogwaardige metalen. De TTL group webshop is onderdeel van de TTL Group. 

Via de webshop leveren zij hoogwaardige metalen voor de gehele industrie. Denk hierbij aan plaat, staf, plat, ringen en buizen in verschillende kwaliteiten.

Projectomschrijving

De wens van TTL group was naast de informatieve website die wij hebben gebouwd ook een webshop te hebben. Via de webshop willen ze verschillende metalen in verschillende formaten verkopen.

Dit is alleen niet zomaar een webshop. Het is een volledig custom webshop gezien de wensen voor functionaliteiten. De webshop moet namelijk een tabel functie hebben om makkelijk een specifieke staal bewerking te kunnen selecteren van een staalsoort.

Het proces

De webshop is voortgekomen uit de migratie van de websites die onder de TTL group vallen. Na de briefing is er gezamenlijk besloten om een custom webshop te bouwen. De reden is de grote hoeveelheid mogelijkheden per product in afmetingen. Middels een kruistabel is het mogelijk om meer dan 250 combinaties per product te maken.

Voorbeeld van een product binnen de webshop Telmastaal (onderdeel van TTL group)

 

Gedurende de bouw van de webshops hebben er meerdere calls, presentaties en feedbackrondes plaatsgevonden. Het eindresultaat: een custom webshop waar tal van mogelijkheden en combinaties van producten mogelijk zijn.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.