TTL group webshop

Voor de TTL group hebben we een custom webshop gebouwd. De webshop bevat elementen als kruistabellen waar er meer dan 250 combinaties in afmetingen per product mogelijk zijn.
Shop TTL Group

Over TTL group webshop

De TTL group levert een totaalconcept in hoogwaardige metalen. De TTL group webshop is onderdeel van de TTL Group. 

Via de webshop leveren zij hoogwaardige metalen voor de gehele industrie. Denk hierbij aan plaat, staf, plat, ringen en buizen in verschillende kwaliteiten.

Projectomschrijving

De wens van TTL group was naast de informatieve website die wij hebben gebouwd ook een webshop te hebben. Via de webshop willen ze verschillende metalen in verschillende formaten verkopen.

Dit is alleen niet zomaar een webshop. Het is een volledig custom webshop gezien de wensen voor functionaliteiten. De webshop moet namelijk een tabel functie hebben om makkelijk een specifieke staal bewerking te kunnen selecteren van een staalsoort.

Het proces

De webshop is voortgekomen uit de migratie van de websites die onder de TTL group vallen. Na de briefing is er gezamenlijk besloten om een custom webshop te bouwen. De reden is de grote hoeveelheid mogelijkheden per product in afmetingen. Middels een kruistabel is het mogelijk om meer dan 250 combinaties per product te maken.

Voorbeeld van een product binnen de webshop Telmastaal (onderdeel van TTL group)

 

Gedurende de bouw van de webshops hebben er meerdere calls, presentaties en feedbackrondes plaatsgevonden. Het eindresultaat: een custom webshop waar tal van mogelijkheden en combinaties van producten mogelijk zijn.

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring