Totaalconcept in Hoogwaardige Metalen

TTL Group Webshop

Webdesign

Voor de TTL group hebben we een custom webshop gebouwd. De webshop bevat elementen als kruistabellen waar er meer dan 250 combinaties in afmetingen per product mogelijk zijn.

Over TTL group webshop

De TTL group levert een totaalconcept in hoogwaardige metalen. De TTL group webshop is onderdeel van de TTL Group.

Via de webshop leveren zij hoogwaardige metalen voor de gehele industrie. Denk hierbij aan plaat, staf, plat, ringen en buizen in verschillende kwaliteiten.

Projectomschrijving

De wens van TTL group was naast de informatieve website die wij hebben gebouwd ook een webshop te hebben. Via de webshop willen ze verschillende metalen in verschillende formaten verkopen.

Dit is alleen niet zomaar een webshop. Het is een volledig custom webshop gezien de wensen voor functionaliteiten. De webshop moet namelijk een tabel functie hebben om makkelijk een specifieke staal bewerking te kunnen selecteren van een staalsoort.

Het proces

De webshop is voortgekomen uit de migratie van de websites die onder de TTL group vallen. Na de briefing is er gezamenlijk besloten om een custom webshop te bouwen. De reden is de grote hoeveelheid mogelijkheden per product in afmetingen. Middels een kruistabel is het mogelijk om meer dan 250 combinaties per product te maken.

Gedurende de bouw van de webshops hebben er meerdere calls, presentaties en feedbackrondes plaatsgevonden. Het eindresultaat: een custom webshop waar tal van mogelijkheden en combinaties van producten mogelijk zijn.

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.