Gespecialiseerd in Badkamer Accessoires

Sagittarius One

Webdesign, Hosting, Webshop, Online Marktplaats: Amazon

Voor Sagittarius One hebben we een strakke website met WooCommerce webshop integratie gebouwd. We hebben dit project van A tot Z uitgevoerd en de producten toegevoegd.

Over Sagittarius One

Sagittarius One is gespecialiseerd in badkamer accessoires. Het is een Nederlands bedrijf die actief is in West-Europa. De badkamer accessoires zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking.

Projectomschrijving

Sagittarius One is een bedrijf waarvoor we de gehele branding en website hebben ontworpen. In diverse sprints hebben we het ontwerp en de bouw van de website met een webshop integratie gerealiseerd. Daarbij had Sagittarius One de wens om het design van hun producten door te vertalen naar een webshop.

Het proces

Sagittarius One had een duidelijk beeld voor het ontwikkelen van een website. Samen zijn we om de tafel gaan zitten en hebben we de wensen geïnventariseerd. Zodra het beeld duidelijk was zijn we aan de slag gegaan met het design van de website.

We hebben de website van A tot Z ontworpen. Beginnend met het vormgeven van de stijl en het design. Na diverse sprints stond de basis en zijn we aan de slag gegaan met de realisatie van de website. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van diverse functionaliteiten.

Een van die functionaliteiten was een webshop integratie. Dit hebben we gerealiseerd middels het toevoegen en inrichten van WooCommerce. De producten zijn in kleine en grote getallen te bestellen.

Verder hebben we Mollie als betaalservice toegevoegd, zodat klanten met verschillende betaalmethodes gebruik kunnen maken. Voor Sagittarius One hebben we de betalings-API’s van iDEAL en Creditcard toegevoegd.

Succes met de verkoop!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.