Jong Sportmerk met de Focus op Sportkleding

FK Sports

Webdesign, Hosting

OVER

FK Sports

FK Sports is een jong sportmerk met een wens voor een webshop en een afgeschermd members area. We hebben de website van A tot Z gebouwd.

Over FK Sports

FK Sports is een jong sportmerk met de focus op sportkleding, trainingsmiddelen en voeding supplementen inclusief abonnementsvorm en afgeschermde vlog. De kleding is gericht op dames. Na het bouwen van de webshop kun je deze producten kopen en het FK Membership abonnement afsluiten.

Projectomschrijving

Van je hobby je werk maken. Velen hebben deze wens, maar kunnen het niet realiseren. FK Sports komt voort uit een sport en hobby die veel mensen beoefenen: Fitness.

De wens van FK Sports was een website met webshop integratie en afgeschermde members area voor haar abonnementshouders in een moderne en zakelijke uitstraling.

Na oplevering van de website wil FK Sports zelf teksten en producten kunnen wijzigen en toevoegen. Middels meerdere CMS trainingen hebben wij FK Sports wegwijs gemaakt in het CMS systeem.

Zodoende kan FK Sports nieuwe producten toevoegen, teksten en pagina’s aanpassen.

Het proces

Na het inventariseren van de functionaliteiten en het idee achter de webshop zijn we aan de slag gegaan met het raamwerk en het design van de website. De website moest een moderne, maar ook professionele uitstraling hebben in de kleuren zwart, grijs, wit en blauw.
De website moest meerdere functionaliteiten bevatten waaronder een WooCommerce webshop en een Members Area intergratie.

WooCommerce

Voor het verkopen van de producten van FK Sports hebben we WooCommerce geïntegreerd. De producten hebben we gecategoriseerd.

Members Area

FK Sports heeft een grote achterban en wil een community op een afgeschermd platform creëren. Wij hebben een afgeschermd members area ontwikkeld waar abonnementhouders met een persoonlijke inlog toegang tot hebben. Hier kunnen zij workouts en voedingsadvies video’s bekijken.

Wij wensen FK Sports veel succes met het opbouwen van haar community!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Maurits Heringa

Founder & digital strategist

Jael Loos

Digital advertising specialist
Kiara Karg
SEO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.