Meer dan 5.000 Vierkante Meter aan Vloeren

Evim Vloeren

Webdesign, Hosting

Evim Vloeren had de wens om de webshop te moderniseren, conversie vriendelijk te maken en een speciale customizer om het aantal vierkante meters vloer te berekenen. We zijn direct aan de slag gegaan en het proces is soepel verlopen met een zeer tevreden klant als gevolg! Daarnaast hebben we ook de website overgezet naar onze hosting.

Over Evim Vloeren

Of u nu op zoek bent naar een voordelige, maar mooie laminaatvloer, een prachtige parketvloer of een PVC-vloer: u vindt deze bij Evim Vloeren. De kans dat u precies die vloer vindt die u zoekt, is zeer groot. Evim heeft meer dan 5.000 vierkante meter aan vloeren op voorraad en kan dus snel leveren.

Projectomschrijving

Evim Vloeren had voorheen een webshop live staan. De wens was om de webshop te moderniseren, conversie vriendelijk te maken en online marketing ready.
Er moest ook een speciale customizer in de website worden gebouwd zodat het aantal vierkante meters berekent kan worden.
Evim Vloeren m2 berekening
Vierkante meters berekenen op een vloerenwebsite

Het proces

Het proces is erg soepel verlopen. Allereerst zijn wij aan de slag gegaan om een nieuw en fris design te ontwerpen. Na de eerste feedbackronde konden wij meteen door naar de volgende fase om de gemaakte stijl door te trekken.
Nadat alle designs helemaal in de smaak vielen zijn wij ook aan de slag gegaan met het development. De speciale customizer werd ontworpen en geïmplementeerd in de website.
Toen alle producten vervolgens waren geïmporteerd hebben wij een SEO-migratie gemaakt om te werken naar de livegang.
Toen alles ready was is de website overgezet en hebben wij nazorg verleend om de livegang goed te monitoren. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met Google Ads en SEO om de website in de markt te zetten!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.