Over Evim Vloeren

Of u nu op zoek bent naar een voordelige, maar mooie laminaatvloer, een prachtige parketvloer of een PVC-vloer: u vindt deze bij Evim Vloeren. De kans dat u precies die vloer vindt die u zoekt, is zeer groot. Evim heeft meer dan 5.000 vierkante meter aan vloeren op voorraad en kan dus snel leveren.  

Projectomschrijving

Evim Vloeren had voorheen een webshop live staan. De wens was om de webshop te moderniseren, conversie vriendelijk te maken en online marketing ready.
 
Er moest ook een speciale customizer in de website worden gebouwd zodat het aantal vierkante meters berekent kan worden.
 
Evim Vloeren m2 berekening
Vierkante meters berekenen op een vloerenwebsite
Het proces
Het proces is erg soepel verlopen. Allereerst zijn wij aan de slag gegaan om een nieuw en fris design te ontwerpen. Na de eerste feedbackronde konden wij meteen door naar de volgende fase om de gemaakte stijl door te trekken.
 
Nadat alle designs helemaal in de smaak vielen zijn wij ook aan de slag gegaan met het development. De speciale customizer werdt ontworpen en geïmplementeerd in de website.
Toen alle producten vervolgens waren geimporteerd hebben wij een SEO migratie gemaakt om te werken naar de livegang.
 
Toen alles ready was is de website overgezet en hebben wij nazorg verleend om de livegang goed te moniotren. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met Google Ads en SEO om de website in de markt te zetten!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Meer projecten?

Vitality Control

Vitality Control

Over Vitality Control Vitality Control biedt een uniek coaching programma aan. Een vitaal persoon is zowel geestelijk als lichamelijk gezond.  Om dit te bereiken coachen

A-FTNSS

A-FTNSS

Over A-FTNSS A-FTNSS is een sportmerk met de focus op yoga producten. Het merk verkoopt verschillende yoga producten en fitness producten. Deze producten zijn na

AI gilde

AI Gilde

Over AI Gilde Het AI Gilde is een team van ervaren organisatieadviseurs, onderzoekers en coaches die werken aan betekenisvolle vernieuwing en verbetering in bedrijven, organisaties

Scroll naar top
Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top