Evim Vloeren

Evim Vloeren had de wens om de webshop te moderniseren, conversie vriendelijk te maken en een speciale customizer om het aantal vierkante meters vloer te berekenen. We zijn direct aan de slag gegaan en het proces is soepel verlopen met een zeer tevreden klant als gevolg! Daarnaast hebben we ook de website overgezet naar onze hosting.
Evim Vloeren

Over Evim Vloeren

Of u nu op zoek bent naar een voordelige, maar mooie laminaatvloer, een prachtige parketvloer of een PVC-vloer: u vindt deze bij Evim Vloeren. De kans dat u precies die vloer vindt die u zoekt, is zeer groot. Evim heeft meer dan 5.000 vierkante meter aan vloeren op voorraad en kan dus snel leveren.  

Projectomschrijving

Evim Vloeren had voorheen een webshop live staan. De wens was om de webshop te moderniseren, conversie vriendelijk te maken en online marketing ready.
 
Er moest ook een speciale customizer in de website worden gebouwd zodat het aantal vierkante meters berekent kan worden.
 
Evim Vloeren m2 berekening
Vierkante meters berekenen op een vloerenwebsite
Het proces
Het proces is erg soepel verlopen. Allereerst zijn wij aan de slag gegaan om een nieuw en fris design te ontwerpen. Na de eerste feedbackronde konden wij meteen door naar de volgende fase om de gemaakte stijl door te trekken.
 
Nadat alle designs helemaal in de smaak vielen zijn wij ook aan de slag gegaan met het development. De speciale customizer werd ontworpen en geïmplementeerd in de website.
Toen alle producten vervolgens waren geïmporteerd hebben wij een SEO-migratie gemaakt om te werken naar de livegang.
 
Toen alles ready was is de website overgezet en hebben wij nazorg verleend om de livegang goed te monitoren. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met Google Ads en SEO om de website in de markt te zetten!

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Beachclub Far Out
Website

Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring