Dé plek voor een waardig en liefdevol afscheid van uw dierbaren

Ename uitvaartzorg

Webdesign, Development, Hosting en SEO migratie

Een interessant project om aan te mogen werken! Ename beschikte over meerdere websites die samen naar één overkoepelende website moesten worden geïntrigeerd. Met een bijpassende strategie en rebranding. Na een sparsessie over een passende branding voor de website is er een prachtige en rustgevende website gecreëerd.

Over Ename Uitvaartzorg

Ename is een familiebedrijf, opgericht in 1975. Het bedrijf begon met het grote Uitvaartcentrum Zuid in Amsterdam-Zuid en is vervolgens snel uitgebreid, met op dit moment 8 uitvaartcentra in eigen beheer en een samenwerkingsverband met meer dan 35 uitvaartcentra in heel Nederland. Doordat Ename Uitvaartzorg veel benodigdheden zelf regelt, kunnen zij zorgen voor een persoonlijk en waardig afscheid voor een eerlijke prijs. Hierdoor kan Ename ontzorgen in een tijd met zorgen.

Projectomschrijving

Bij het project kwam veel kijken, omdat 8 websites naar 1 domein onder 1 stijl moesten worden verhuisd. De branding moest perfect zijn en de basis voor een online marketing strategie moest gebouwd worden. Alles moest er perfect uitzien en dit is gerealiseerd met behulp van een nauwe samenwerking tussen de designers en Ename Uitvaartzorg zelf!

Het proces

Middels een nauwe samenwerking en meerdere sparsessies met Ename Uitvaartzorg is er een rustgevende en vertrouwde branding gecreëerd voor de website. Daarbij zijn in overleg landingspagina’s gebouwd voor de verhuisde websites van de uitvaartcentra in eigen beheer. 

Daarbij moest de site een bezoeker helpen in een erg moeilijke periode. Na een overlijden kunnen wij begrijpen dat je als bezoeker niet te veel wilt regelen. Het ontzorgen van de bezoekers wordt gewaarborgd door duidelijke call-to-actions, de juiste informatie op de juiste pagina, een duidelijke structuur van de website en de keuze om op 4 verschillende manieren contact op te nemen. 

Ook is met de website een basis gebouwd om de online marketing strategie van Ename Uitvaartzorg uit te werken. Ename wilt beter zichtbaar worden online en mensen helpen in een moeilijke tijd. Hier helpen wij als Chase Marketing mee met een op maat gemaakt online marketing strategie.

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.