De ouderen generatie echt begrijpen en bereiken

Bureauvijftig

Webdesign, Hosting

Wat een tof project voor Bureauvijftig! Van een website die enigszins gedateerd was, naar een volledige nieuwe stijl, met een onderbouwde gedachten.

Over Bureauvijftig

Al ruim 15 jaar is Bureauvijftig hét strategiebureau dat anders kijkt naar ouderen en ouder worden. Ze kijken verder dan leeftijd en geloven in de diversiteit van de grote en groeiende groep 50-plussers in Nederland en Vlaanderen. Dankzij het Nationale 50Plus Panel en het Vriendenpanel van Bureauvijftig kunnen ze horen, zien en begrijpen wat er speelt. Deze inzichten vormen de basis voor de strategieën en campagnes die ze creëren.

Projectomschrijving

Hé Chase, wij willen graag onze nieuwe stijl samen met jullie gaan realiseren. Wij hebben een designer waarmee jullie designer kan sparren, waarna jullie alles in elkaar kunnen zetten. Ook willen we graag wat strategisch inzicht, dat jullie meedenken met de overgang en. ook over het vervolg. Tot slot bij livegang, een strategische online marketing sessie.

Het proces

Niet 1 maar wel 2 designers op een project, dan moet alles wel echt heel tof worden toch? En dat is ook gelukt! Lotte, de ontwerpster van Bureauvijftig heeft een prachtig concept opgezet. Er zit een diepgaande gedachten achter deze stijl die wij ook erg gaaf vinden. Wij hebben vooral ondersteund met alle ontwerpen conversie vriendelijk te maken, gespeeld meet de gebruiksvriendelijkheid (UX design) en vervolgens zijn wij alles in elkaar gaan zetten!

Onze SEO specialist heeft de overgang verzocht voor de autoritaire blog die Bureauvijftig op de website heeft, de SEO migratie en verschillende technische. onderdelen geperfectioneerd voor de nieuwe website.

Wij kijken terug op een tof project met een prachtig eindresultaat!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.