Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!
Beachclub Far Out

Over Beachclub Far Out

Een beetje Ibiza… Gewoon in Zandvoort. Beachclub Far Out is een strandtent gelegen in Zandvoort. Wanneer je op het terras zit kun je genieten van het strand, een heerlijke (Ibiza) sfeer en de prachtige gerechten.

Projectomschrijving

De oude website van Beachclub Far Out laadde uit in zo’n 12/13 seconden en er was één pagina.
 
Samen zijn we om de tafel gegaan om te kijken naar een mooie uitbreiding van de website en…. Hoe gaan wij die heerlijke sfeer overbrengen!

Het proces

Hoe maak je zo’n website persoonlijk? Hoe kun je nou die sfeer overbrengen?

Allereerst hebben we een overzicht gemaakt van de mogelijke uitbreidingen. Hierbij kwamen o.a. naar boven; Menukaart, Agenda, Events, Impressie. Dit is dus al een leuke uitbreiding.

Op de homepagina hebben we ervoor gekozen om een leuke afbeelding te plaatsen, teksten met de uitstraling waarna direct de events. Er zijn veel “Jam sessions” en het is leuk om dit te promoten.

Natuurlijk is het menu ook erg belangrijk. Het menu heeft dan ook plek één in de menustructuur gekregen.

De huisstijl van de website is overgenomen van de locatie en kleurgebruik die bij de beachclub wordt gebruikt.

Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van afbeeldingen om de sfeer over te brengen.
 
Heb jij al zin om even lekker naar het strand te gaan?

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

Inner Beauty Retreat At Home
Learning Management System (LMS)

Over Inner Beauty Retreat | At home

Over Inner Beauty Retreat | At home Inner Beauty Retreat at home is het online leerplatform voor mensen die voelen dat er meer in het

Kris-Kras
Website

Kris-Kras Delivery

Kris-Kras Delivery brengt de bezorgservice door exclusieve servicegerichtheid naar een hoger niveau. Hier hoort natuurlijk een exclusieve website bij!

Restaurant 1897
Website

Restaurant 1897

Restaurant 1897 had de wens om haar lokale visie door te vertalen naar een website. We zijn aan de slag gegaan en hebben een lokale, maar ook zeer moderne website ontworpen.