Beachclub Far Out

De website van Beachclub Far Out was aan een opfrisbeurt en uitbreiding toe. De huisstijl van de website is geïnspireerd op de locatie van de beachclub. Daarnaast hebben we het aantal leuke uitbreidingen als een menukaart, agenda, events, impressie en nog veel meer aan de website toegevoegd!
Beachclub Far Out

Over Beachclub Far Out

Een beetje Ibiza… Gewoon in Zandvoort. Beachclub Far Out is een strandtent gelegen in Zandvoort. Wanneer je op het terras zit kun je genieten van het strand, een heerlijke (Ibiza) sfeer en de prachtige gerechten.

Projectomschrijving

De oude website van Beachclub Far Out laadde uit in zo’n 12/13 seconden en er was één pagina.
 
Samen zijn we om de tafel gegaan om te kijken naar een mooie uitbreiding van de website en…. Hoe gaan wij die heerlijke sfeer overbrengen!

Het proces

Hoe maak je zo’n website persoonlijk? Hoe kun je nou die sfeer overbrengen?

Allereerst hebben we een overzicht gemaakt van de mogelijke uitbreidingen. Hierbij kwamen o.a. naar boven; Menukaart, Agenda, Events, Impressie. Dit is dus al een leuke uitbreiding.

Op de homepagina hebben we ervoor gekozen om een leuke afbeelding te plaatsen, teksten met de uitstraling waarna direct de events. Er zijn veel “Jam sessions” en het is leuk om dit te promoten.

Natuurlijk is het menu ook erg belangrijk. Het menu heeft dan ook plek één in de menustructuur gekregen.

De huisstijl van de website is overgenomen van de locatie en kleurgebruik die bij de beachclub wordt gebruikt.

Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van afbeeldingen om de sfeer over te brengen.
 
Heb jij al zin om even lekker naar het strand te gaan?

Laadtijd:

0 seconden

Diensten:

Categorie:

Meer projecten?

A-FTNSS
Webshop

A-FTNSS

Voor A-FTNSS hebben we een strakke multilangual webshop met een erg soepel checkout proces gemaakt. Na het bouwen van de webshop hebben we een CMS-training gegeven, zodat ze ook zelf de website kunnen uitbreiden.

Sneaker Request
Webshop

Sneaker Request

Sneaker Request is een webshop met een groot assortiment exclusieve sneakers en accessoires. We hebben de website van een nieuw design voorzien en “online marketing ready” gemaakt. Daarnaast hebben we WooCommerce geïntegreerd voor een optimale shop ervaring

TTL Group
Website

TTL group

Voor de TTL group hebben we een migratie van vier websites naar één website gerealiseerd. Daarbij heeft ieder bedrijf zijn eigen huisstijl op de dieperliggende pagina’s. Een juiste SEO migratie was dat ook erg belangrijk bij dit proces.