Een nieuwe barbershop in hartje Leiden

18 Barbers

Webdesign, Development, Hosting

Een prachtige zaak verdient een prachtige website! In een korte tijd hebben we een informatieve website weten te ontwikkelen en gekoppeld aan het gewenste boekingsysteem.

Over 18barbers

Daan, de eigenaar en de barber van 18barbers, heeft sinds maart 2023 de deuren geopend van zijn eigen barbershop in hartje Leiden. Een trendy barbershop die er van binnen prachtig uit ziet. De focus van 18barbers ligt naast de kwaliteit die ze leveren ook op de sfeer tijdens de knipbeurt.

Projectomschrijving

De website moest passen binnen de stijl van de zaak. Een trendy stijl met een frisse look. Het is belangrijk dat bezoekers gemakkelijk kunnen boeken via het boekingsysteem dat 18barbers gebruikt. En dat de prijzen en vaste deals duidelijk worden gecommuniceerd op een prijslijst pagina.

Het proces

Aan de hand van alle wensen van 18barbers zijn we aan de slag gegaan met een ontwerp. In het kleurgebruik waren we heel vrij, zolang het maar aansloot bij de huisstijl en uitstraling van 18barbers.

Om knoppen meer aandacht te schenken hebben we ervoor gekozen deze in het rood weer te geven, zo vallen ze beter op. Daarnaast hebben we de donkergrijze kleur uit hun huisstijl gebruikt, in combinatie met een beige kleur om de modern industriële look te geven zoals de zaak eruit is komen te zien.

Nadat het ontwerp stond heeft 18barbers tweemaal feedback gegeven, dit gaf ons mooie nieuwe input en inzichten. Wat eindelijk heeft geleid tot een nog beter ontwerp. Toen het ontwerp eenmaal vast stond hebben we het ontwerp omgezet in een werkende website.

Net voor livegang zijn we samen met 18barbers door de website heen gegaan en hebben we laten zien hoe zij zelf teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen op de website.

Bekijk hier de website van 18barbers Leiden.

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Designer, Developer, CRO specialist

Founder & Digital Strategist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.