Reanda Netherlands

Nederlands Accountancy en Audit Kantoor Wereldwijd op Topposities in Google

SEO, Technische SEO

Over

Reanda Netherlands

Om internationaal goed gevonden te worden in Google moet je een goede achterliggende strategie hebben wat begint bij de techniek van een website. Dit is hoe wij het hebben gedaan voor Reanda Netherlands!

Groei in behaalde doelen

3000%

Groei in organisch verkeer

582,84%

Over Reanda Netherlands

Reanda Nederland is een accountants-, belasting- en advieskantoor in Nederland dat zich exclusief specialiseert in het helpen van internationale bedrijven die zaken doen in Nederland. Reanda Netherlands is onderdeel van Reanda International, nummer 21 van internationale accountantsnetwerken over de hele wereld.

Project omschrijving

Sinds 2019 werken Reanda Netherlands en Chase Marketing samen aan online marketing met als doel; bedrijfsgroei realiseren.

Wij zijn samengekomen omdat Gerard veel mogelijkheden zag liggen op het gebied van online marketing. Na een leuke kennismaking hebben wij afgesproken om de Google Ads werkzaamheden uit handen te mogen nemen. In eerste instantie wilden ze SEO intern houden. Wel hebben wij de afspraak gemaakt om samen te komen zodat Chase Marketing een interne SEO training kon komen geven. Na de SEO training is de uitkomst toch geworden dat wij ook de SEO werkzaamheden voor Reanda Netherlands uit handen mochten nemen. Een erg leuke wending!

De website is in het Engels en de hele wereld is een interessante target markt. Het is onze taak om in Google zichtbaar te zijn voor bedrijven die interesse hebben in financiële diensten op (onder anderen) gebied van auditing of accountancy.

Het proces

Allereerst zijn wij begonnen met een uitgebreide technische analyse. Er kwamen verschillende onderdelen uit de analyse om te verbeteren. 10/14 onderdelen van onze technische SEO checklist waren verbeterpunten. Tijd om aan de slag te gaan dus!!

Allereerst hebben wij de website overgenomen op onze eigen hosting. De website is significant sneller gemaakt om de beste gebruikerservaring te bieden! Onderstaand zien we de verbetering in snelheid (later is dit voor mobiel verder verbeterd).

Vervolgens zijn we, net zoals bij onze case voor TIP Makelaar, aan de slag gegaan met enkele focuspunten (long-tail zoekwoorden) waarna we zijn uitgebreid naar de short tail zoekwoorden. Het eerste doel was om wereldwijd gevonden te worden op {dienst zoekwoord} + Amsterdam, Netherlands, The Netherlands of Holland.

Vervolgens zijn wij op short term zoekwoorden gaan focussen zoals “audit firm”.

Het resultaat

Het resultaat van de werkzaamheden?

Waar begin je als internationale organisatie wanneer je wereldwijd gevonden wilt worden op specifieke zoektermen in Google? Dit was de vraag waarmee wij om de tafel zijn gaan zitten voor Reanda Netherlands.

Internationaal

Na de technische aanpassingen, on-page optimalisaties en het herschrijven van content hebben wij internationale linkbuilding toegepast. Momenteel zien wij in o.a. China, Saudi-Arabië, Rusland en Engeland (om enkele landen te noemen) allemaal binnen de top #3 in Google staan.

Nederland

Onderstaand zien we dat de website eerst niet naar boven kwam op het zoekwoord “audit firm” in Nederland.

Wanneer wij nu in de zoekresultaten in Google kijken mogen we toch trots zijn op de resultaten!

Momenteel zien we dat we zowel met Google Mijn Bedrijf als bij de organische resultaten op #1 staan in Google.

Verder, dankzij het schrijven van verschillende blogs, is de grote groei in zoekverkeer gestegen. In 2020 ten opzichte van 2019 was dit maar liefst 582,84%.

Momenteel zijn wij hard bezig om de website verder uit te breiden, recruiting campagnes op te zetten en Google Ads werkzaamheden uit te voeren.
Wat betreft SEO zijn wij bezig om op overige diensten top posities in te nemen op internationaal gebied.

Praat met een van onze experts

Alles begin bij een strategie waar wij als partners in geloven. Deze strategie moet onderbouwd zijn met ervaringen, data en groei potentie. 

Wil je een keer sparren? 

Skip Slingerland

Digital advertising specialist

Kiara Karg

SEO specialist

Jordy Kluft

Digital advertising specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten. Lees meer over hoe wij bedrijven helpen te groeien!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?