The Finds

Sieraden Webshop | Maand op Maand Groei

Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads, Pinterest Ads, E-mailmarketing

Over

The Finds

Fashion accessoires, en dan specifiek sieraden is een levendige industrie die de wereld. Gezien er veel verschillende sieraden merken bestaan, wat is de juiste strategie? Wat is de juiste doelgroep? Je wilt natuurlijk niet met losse flodders gaan schieten. Lees hier meer over de case.

ROAS

+434,68%

CPA

-75,16%

Conversiewaarde

+1644,03

Over The Finds

The Finds biedt een zorgvuldig geselecteerde collectie van betaalbare, hoogwaardige gouden vergulde, juwelen die actueel en tijdloos zijn. Ze werken samen met zeer ervaren vakmensen in Amsterdam en creëren sieraden die gemaakt zijn om te dragen en om lang mee te gaan. De sieraden zijn ontworpen om jarenlang gedragen te worden, in plaats van een seizoenstrend te dragen.

De collectie wordt ontworpen als een stralende aanvulling op uw persoonlijke styling; een fris wit overhemd, een klassieke spijkerbroek of een sterk pak. The Finds is betaalbare luxe. De missie is om vrouwen te laten stralen!

Project Omschrijving

The Finds en Chase Marketing zijn bij elkaar gekomen nadat wij via, via zijn aangeraden. Erg leuk om zo nieuwe bedrijven en hun vraagstelling te leren kennen!

Het vraagstuk is ontstaan omdat The Finds graag intern de social media ads wilde beheren. Ze wilden alleen een keer een uitgebreide training over de basis en vervolgens consultancy. Na een leuke training aan het begin van de lockdown zijn we een consultancy traject in gegaan. Maandelijks analyseerden wij het account en plannen vervolgens een call in om bevindingen te delen en de vervolgstappen te bespreken.

Wanneer komt online marketing aan te pas?

Nadat de presentatie heeft plaatsgevonden, verschillende analyses zijn gemaakt en meerdere consultancy calls hebben gehad kwamen we op een pivot point. Wij zagen erg veel potentie om meer uit de Ads te halen en The Finds kreeg het ook drukker en drukker intern.

Wij kregen de kans om ons te bewijzen en dit hebben we natuurlijk met beide handen aangepakt!

Tijdens het voorstel hebben wij een nieuwe strategie uitgewerkt om nieuwe doelgroepen te benaderen en de gehele campagnestructuur op de schop te gooien. Een gewaagde keuze natuurlijk wanneer je al maand op maand groei hebt gerealiseerd.

De eerste resultaten

Toch heeft deze strategie niet voor de minste resultaten gezorgd om kwartaal 4 2020 mooi af te sluiten!

  • ROAS: +244,74%
  • CPA: -71,1%
  • Conversiewaarde: +786,21

Moeilijkste retail maanden, grootste succes!

Begin januari 2021 hebben wij een vernieuwde social media marketing strategie uitgewerkt die wij voor enkele klanten zijn gaan toepassen. Dit allemaal met gevolgd van succesvolle resultaten!

De strategie is door middels van funnel marketing jouw juiste doelgroep te bereiken waarvan het gevolg marktpenetratie is.

Voorafgaand is hier een erg uitgebreid doelgroep onderzoek nodig. Je hebt namelijk verschillende campagne lage waarin je te werk gaat. Je red dit dat ook niet met een budget van 10 euro per dag 😜

Resultaten nieuwe strategie

Na een volledige nieuwe account strategie

  • ROAS: +434,68%
  • CPA: -75,16%
  • Conversiewaarde: +1644,03

Multi-channel strategie inzetten

Na een succesvol 2020 en een knallende start van 2021 zijn wij verder gaan sparren over mogelijkheden om uit te breiden.

De update van Apple (IOS 14) waarbij user tracking hoog in het vaandel zit gaf ons de doorslag gevende keuze om uit te gaan breiden naar een multi-channel strategie.

Adverteren in Google was voor ons een erg logisch vervolg. Google Shopping biedt prachtige kansen voor E-commerce. Tijdens de opzet van Google Shopping hebben wij voorafgaand feed optimalisatie toegepast waarbij we werken met meerdere feeds. Onder anderen hebben wij een feed gemaakt voor organische Google Shopping. Hiermee kun je organisch worden vertoond (in de gratis resultaten in Google) met specifieke producten.

Het vervolg?

Momenteel zijn we hard bezig om telkens verder te denken, te kijken waarnaast. Natuurlijk de huidige kanalen te verbeteren. Komende tijd gaan we zeker niet stil zitten om deze succesvolle en leuke samenwerking naar een hoger niveau te tillen!

Praat met een van onze experts

Alles begint bij een strategie waar wij als partners in geloven. Deze strategie moet onderbouwd zijn met ervaringen, data en groei potentie. 

Wil je een keer sparren? 

Digital Advertising specialist

Head of Advertising

Balou

HR manager

Digital Advertising specialist

Head of Advertising

Digital Advertising specialist

SEO specialist

Founder & Digital Strategist

SEO specialist

Founder & Digital Strategist

Designer, Developer, CRO specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten. Lees meer over hoe wij bedrijven helpen te groeien!

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Elke organisatie is anders. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, krijg je dezelfde dag een belletje waarin we kijken waar jullie organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

  • Intake gesprek over wat interessant is voor jouw organisatie
  • Spar over doelstellingen en de insteek van online marketing
  • Ontvang een review gebaseerd op de doelstellingen van jouw organisatie waarin de groeipotentie in kaart gebracht wordt
  • Sparren over de strategie waarmee we met jouw organisatie impact gaan maken

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een vrijblijvende review aan

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende analyse

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.