A-FTNSS

Jong Yoga merk Door het Dak op Marktplaatsen! (en Tijdens Lockdown)

Amazon, Bol.com, Facebook Ads

OVER

A-FTNSS

Dit jonge yoga merk ding al door het dak zonder dat de eigen website klaar was. Hoe hebben we dit gerealiseerd? Lees de case!

Omzet

+963%

Bestellingen

+1375%

Verkopen

+1000%

Over A-FTNSS

A-FTNSS is een yoga en fitness merk wat je met een grote glimlach enthousiasme laat sport! Ze zijn gespecialiseerd binnen de yoga en fitness branche. Hun producten zijn gemaakt van duurzame kwaliteit en fijn geselecteerde stoffen. Met deze sport producten kun je rekenen op een geweldige work-out! Ze verkopen onder anderen yoga blokken (foam en kurk, suspension trainers, foam rollers, hip bands en meer!

Project Omschrijving

Sinds 2018 zijn A-FTNSS en Chase Marketing alweer samen aan de weg aan het timmeren!

Hoe gaan wij een Yoga brand in de markt zetten? De markt is erg opkomend maar daarnaast er zijn er al erg veel yoga merken. In dit proces wil je dus verder kijken dan één enkele dienst. We gaan een online marketing traject in waarbij vertrouwen waarna durven en doen de hoofdrol spelen.

Wij zijn met A-FTNSS om te tafel gegaan waarbij we een grote brainstorm sessie hebben gehouden. Er zijn tegenwoorden natuurlijk erg veel kanalen om je product te verkopen. Maar bij een jong en startend bedrijf natuurlijk belangrijk is; Het budget slim inzetten en snel een gezonde cashflow genereren.

De plannen zijn we gaan uitwerken, de analyses en onderzoeken zijn gestart en hier is de samenwerking stapje voor stapje begonnen tot het heeft geresulteerd in een full-service online marketing traject.

Even wat anders dan normaal?

Omzet

+963%

Bestellingen

+1375%

Verkopen

+1000%

Hoe krijg je een torenhoog conversieratio?

Amazon heeft een speciaal programma genaamd “Amazon Prime”. Dit is net als “Bol.com Select” wat trouwen verkopers extra voordelen geeft voor snelle verzending. Jouw producten komen pas in aanmerking wanneer jij jouw producten opslaat in het Amazon warenhuis via het Amazon FBA (fulfillment by Amazon) programma gaat werken.

Wij hadden al vaker dit programma onderzocht en vonden dit de perfecte mogelijkheid om snelle verkopen te realiseren en top posities te winnen. De voorwaarden zijn goed, je verkoopt meer, je komt op betere posities, allemaal logische stappen.

Nog een voordeel? Amazon verzend al je pakketten! Wel zo makkelijk 😋.

Directe cashflow

Dankzij deze directe cashflow was er al snel vermogen om als jong bedrijf de productlijn uit te breiden en tevens te verbeteren. De productlijn werdt van 1 product naar 8 producten uitgebreid. Tevens zag A-FTNSS de potentie van de internationale markt en heeft meteen doorgepakt door de website in 5 talen uit te breiden.

Het vervolg?

Momenteel zijn we hard bezig om de groei van het bedrijf te ondersteunen door op alle fronten mee te denken. Van voorraad management tot inkoop en in uitbreiding van producten. Vervolgens zetten wij dit om in campagnes en verkoop mogelijkheden.

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Skip Slingerland

Digital advertising specialist

Jasper Dijkgraaf

SEO specialist

Niels Degenhart

Digital advertising specialist

Andere succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Ook zo'n case voor jouw bedrijf?

Let op! Niet voor ieder bedrijf is zo’n case weg gelegd, dit is alleen te behalen met ambitieuze bedrijven en een plezierige samenwerking. Vraag vooraf een review bij onze aan. In de review maken wij de potentie duidelijk om samen groei te realiseren voor jouw bedrijf!

Vrijblijvende review aanvragen

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een analyse.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.