BRANCHES

Online marketing voor de vastgoed branche?

Online marketing voor bedrijven binnen de vastgoedbranche is best specifiek. Je wilt jouw sales team optimaal inzetten. Geen onzin leads, hoge kwaliteit.

Met de deur in huis vallen

Als we het hebben over online marketing voor de vastgoedbranche hebben we erg veel verschillende mogelijkheden. Wij hebben verschillende bedrijven geholpen, met verschillende strategieën. Voor ieder bedrijf, en iedere fase van het bedrijf is een andere strategie die aan de pas komt.

De juiste bouwstenen

Samen met vakantieparken, verkavelaars, verkoop/verhuur makelaars, vastgoed platformen hebben wij al gigantische groeien door mogen maken. Voor iedere klant hebben wij een andere strategie in gezet. Wij komen echter op de juiste strategie omdat wij ons perfect in de doelgroep kunnen verplaatsen en deze weten aan te spreken op het juiste platform. Dit gaat natuurlijk niet zomaar…

Antwoorden op vragen?

Yes, wij zetten een strategie uit waarna we aan de hand van data "aan de knoppen draaien". Dit noemen wij optimaliseren. Teksten kijken wij hoe wij de campagnes weer beter gaan inzetten.

Wij hebben een breed aanbod aan specialisaties. De kanalen die wij voor jouw bedrijf instellen hangt af van de fase van het bedrijf en het vraagstuk. Veel werken wij binnen de vastgoedbranche met Google Ads, Bing Ads, Social Media Ads. Maar wij hebben nog meer leuks achter de hand...... :)

Vanuit een intrinsieke motivatie willen wij altijd de branches waarmee wij werken echt kennen. Na veel met partners binnen vastgoedbranche gewerkt te hebben zijn wij al erg veel tegen gekomen, hebben wij veel testen uit kunnen zetten. Wij weten precies wat wel of niet werkt voor de vastgoedmarkt.

Ambitieuze merken

Wij werken dagelijks voor 90+ ambitieuze merken die online impact maken.

Succesverhalen

Online marketing is een erg breed begrip. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf online in de markt te zetten.

Strategiegesprek aanvragen

Maak impact en zet de eerste stap naar next-level bedrijfsgroei. Kom in gesprek om te kijken hoe we die next-level bedrijfsgroei voor jouw bedrijf kunnen behalen.

In slechts een belletje, weten we hoe jij meer uit je bedrijf kunt halen

Elke organisatie is anders. Na de aanvraag bellen we jou dezelfde dag nog op waarin we kijken waar jouw organisatie aan toe is en hoe wij kunnen bijdragen aan jullie doel(en).

40+ organisaties gingen je voor

Vraag een review aan van Brian

Na het invullen van het formulier neemt Brian dezelfde dag nog contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever zelf contact opnemen?

Praat met een van onze experts

Met ons creatieve proces weten we gave designs neer te zetten. We gebruiken hiervoor User Experience (UX) design strategieën. Maar een buitengewoon design is pas het begin van een webshop.

Skip Slingerland

Digital advertising specialist

Kiara Karg

Digital marketeer
Twan van den Elst
Designer & developer

Onze groeimethodes

Bedrijfsgroei begint bij een voorafbepaalde strategie. Ontdek welk kanaal het beste bij jou past en laat jouw organisatie groeien.

/ STRATEGIEËN

Baanbrekende online marketing en bedrijfsstrategieën die elk ambitieus merk maximaal laten groeien.

/ SPECIALISATIES

Als full-service digital marketing agency zijn wij gespecialiseerd in ieder aspect van digital marketing.

/ BRANCHES

In de wereld van digitaal merken we een grote verschuiving in het gedrag binnen verschillende branches.

/ VACATURES

Als agency worden we steeds groter. Maak onderdeel uit van deze groei en sluit je aan bij onze familie.