On-Page SEO

Realiseer groei in de organische resultaten van zoekmachines zoals Google

Strategisch aan de slag met On-Page SEO

Wil je beter worden gevonden met pagina’s? Pagina’s optimaliseren voor specifieke zoekwoorden? Of website breed online groei realiseren?

Wij scannen je gehele website en gaan opzoek naar mogelijkheden om beter vindbaar te zijn binnen de organische (gratis) resultaten van Google. Door middel van het strategisch aan de slag gaan met on-Page SEO en de techniek van jouw webpagina’s optimaliseren kunnen we jouw specifieke zoekwoorden gaan targeten.

On-Page SEO is erg belangrijk om goed te optimaliseren. Je website performance zal significant verbeteren wanneer deze onderdelen tip top in orde zijn. 

 Laten we eens kijken hoe jouw website scoort als we een gratis SEO scan maken.

Dit is niet zomaar een scan

Tijdens een SEO scan duiken we in de technische onderdelen van jouw website. We kijken hierbij naar zowel alle technische als alle on-Page onderdelen.

De scan staat uit een duidelijke checklist waarbij we de pijnpunten aankaarten en een overall score meegeven. Ook bieden we een plan om deze onderdelen op te gaan lossen!

Wij zorgen altijd voor:

N

Duidelijke inzichten in werkzaamheden

N

Een persoonlijke account manager

N

Een duidelijk stappenplan op maat

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het maken van een Scan onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd.
Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren.
We beginnen met de quick wins op te pakken om direct resultaat te behalen!

1) De Kennismaking

We duiken in het DNA van je bedrijf tijdens een kickoff om inzicht te krijgen in o.a. de branche, doelgroep en de doelstellingen.

2) Het Brein Kraken

Onze Specialisten gaan aan de slag om de werkzaamheden strategisch uit de denken en een op maat gemaakt SEO plan uit te werken.

3) Technische SEO

Een goede techniek van je website is essentieel. We voeren een Technische scan om vervolgens de techniek te optimaliseren.

4) On-Page SEO

We voeren een On-Page SEO audit uit. Hierna gaan we aan de slag om de pijnpunten van specifieke pagina’s te optimaliseren.

5) Optimalisatie

Vervolgens gaan we aan de slag om de website periodiek te optimaliseren en blijvende groei in de online vindbaarheid te realiseren.

Ook goed om te weten:

 

N

Duidelijke inzichten in werkzaamheden

Maandelijks sturen wij updates en een maandrapportage zodat je altijd op de hoogte bent van de werkzaamheden.
N

Altijd een persoonlijke account manager

Wij houden van persoonlijk contact en daarom bieden wij een account manager die perfect bereikbaar is. Het zal bijna voelen of je account manager bij jou inhouse zit!

N

Proactief Strategisch meedenken

Wij houden van online groei maar onze diensten gaan verder. Bij Chase Marketing denken wij strategisch mee om online groei te realiseren!

Al nieuwsgierig naar de groei mogelijkheden?

Timo van der Weele

Timo van der Weele

Zoekmachine Optimalisatie Specialist

Klaar om beter vindbaar te worden?

Laten we aan de slag gaan om duurzaam te investeren in je website. Allereerst zetten we de techniek goed van de website en vervolgens kunnen we strategisch de website optimaliseren. 

Pin It on Pinterest