On-Page SEO

Meer dan enkel wat je ziet op een pagina. Aan de slag met on-page SEO!
Introductie

Pas jij al On-Page SEO optimalisaties toe?

On-page SEO is erg belangrijk om te optimaliseren op iedere pagina die je online hebt staan. Er zijn veel variabelen om te optimaliseren aan een pagina om beter vindbaar te worden in Google.

Met het optimaliseren van deze onderdelen geven we waardevolle informatie door aan zoekmachines zoals Google. Op deze manier kan een zoekmachine de website beter uitlezen en krijgen bezoekers een prettige gebruikerservaring.

Wil je beter worden gevonden met specifieke pagina’s? Pagina’s optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden? Of met je hele website online groei realiseren?

Wij scannen je gehele website en gaan op zoek naar mogelijkheden om beter vindbaar te worden binnen de organische (gratis) resultaten van Google. Door middel van het strategisch aan de slag gaan met on-page SEO en jouw webpagina’s optimaliseren, zal je website beter vindbaar worden en meer bezoekers trekken.

Eens kijken hoe jouw website scoort als we een vrijblijvende SEO review maken?

About Page intro
Het doel in zicht

Ons On-Page SEO Proces

“Online marketing met een glimlach”

Tijdens het maken van een on-page SEO review onderzoeken wij welke onderdelen er kunnen worden verbeterd. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constante online groei te realiseren. We beginnen met het oppakken van de quick wins om direct resultaat te behalen!

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een SEO Specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

Persoonlijkheid is voor ons erg belangrijk. Tijdens een kennismaking duiken we in het DNA van je bedrijf om inzicht in de branche, doelgroep en doelstellingen te krijgen. 

Onze SEO specialisten gaan aan de slag om verschillende analyses uit te voeren. Waaronder een technische analyse, backlink analyse en een zoekwoord analyse.

Na de uitgebreide analyses gaan we de actiepunten doorvoeren om direct resultaat te realiseren.

We gaan aan de slag om periodieke optimalisaties door te voeren. Zo zullen we continu sturen op meer bezoekers. Dit wordt uiteraard duidelijk gerapporteerd.

Na het doorvoeren van werkzaamheden is het altijd van belang om te evalueren en te rapporteren.

We denken altijd strategisch mee en sparren graag over uitbreiding. We zullen dus ook geen blad voor de mond nemen als we mogelijkheden zien liggen.

Specialisatie

Onze On-Page SEO Specialisatie

Bij on-Page SEO komen meer onderdelen kijken dan je denkt. Er zijn erg veel variabelen om te optimaliseren. Het begint bij de meta omschrijving, titels, zoekwoorddichtheid en URL. Dit is pas het begin! Tijdens een review analyseren we al deze onderdelen!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Technische SEO

Technische SEO

Het begint allemaal bij de techniek van je website. Als hierbij onderdelen fout staan ingesteld kan dit catastrofaal zijn. Wij voeren dan ook graag altijd allereerst een uitgebreide technische SEO scan uit.

Local SEO

Local SEO

Beter lokaal gevonden worden door mensen binnen jouw regio? Target mensen die naar je diensten of producten op zoek zijn. Dankzij het optimaliseren van Local-SEO trek je meer fysieke bezoers.

Online adverteren

Website autoriteit opbouwen

Bij het opbouwen van autoriteit komen vele onderdelen kijken. Autoriteit bouw je onder andere op met linkbuilding. Wanneer er veel waardevolle links naar jouw website wijzen geeft dit waarde mee.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een SEO Specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele software tools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de accounts die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw ads account. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.