Website Verbeteren

Wil jij meer uit je website halen?
Introductie

Meer resultaat met je website?

Een website kan er nog zo leuk uitzien maar moet wel je doelen behalen.

Er zijn veel onderdelen om aan een website te verbeteren. Denk hierbij aan conversie optimalisatielandingspagina optimalisatie of een nieuw website design.

Het kan zijn dat bij een scan duidelijk wordt dat het afvalpercentage van je website of webshop erg hoog ligt. Misschien vallen er veel mensen af bij een bepaald onderdeel op de website. 

Ook kan het zo zijn dat een kleur van een button veranderen, het conversiepercentage erg zal verhogen. We kijken naar een website met een user experience (UX) design en een online marketing oog. Op deze manier zullen we unieke mogelijkheden inzien om de website te verbeteren.

Door middel van het doorvoeren van optimalisaties aan een website realiseren we een groei in potentiële leads of kopers.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Website Verbeteren Proces

De bedoeling van een website verbeteren is om betere resultaten te realiseren. Om deze wens te realiseren hanteren we een creatief proces. Het proces bestaat uit de volgende stappen:

Chase Marketing Rens Hageman

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We duiken in het DNA van de website. Hierbij analyseren we verschillende tools en rapporten. Vervolgens kijken we met een user experience (UX) en een Online Marketing oog naar de website. Hieruit komt een vastomlijnt plan.

 

Hierbij gaan we aan de hand van het rapport handelingen doorvoeren. Onze specialisten zullen mogelijk nieuwe designs aanleveren of andere mogelijkheden om de website te verbeteren.

 

Na het doorvoeren van de handelingen is het monitoren van groot belang. We monitoren de website en het gebruik van de website. Dit rapporteren we uiteraard uitgebreid.

 
 
Specialisatie

Jouw website verbeteren

Bij het verbeteren van een website komen veel onderdelen kijken. Allereerst is het belangrijk om de huidige website te analyseren, doelen te bepalen en een duidelijke strategie op te stellen. Hieruit komen mogelijkheden tot verbetering rollen. Vervolgens zullen deze verbeteringen moten worden doorgevoerd en strikt moeten worden geanalyseerd. Er komt dus een belangrijk onderdeel nazorg bij kijken. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden.

Conversie optimalisatie

Kom achter het afvalpercentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hogere conversie percentage realiseren.

Chase Marketing Websites

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goed zetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Website autoriteit

Website Hosting

De laadtijd van een website is belangrijk voor de gebruikservaring van een website. Daarnaast is het ook een belangrijke rankingsfactor geworden voor zoekmachines zoals Google.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.