Website verbeteren

Wil jij meer uit je website halen?

Meer resultaat met je website?

Een website kan er nog zo leuk uitzien maar je moet wel je doelen behalen.

Er zijn veel onderdelen om aan een website te verbeteren. Denk hierbij aan conversie optimalisatie, landingspagina optimalisatie of een nieuw website design.

Het kan zijn dat bij een scan duidelijk wordt dat het afvalpercentage van je website of webshop erg hoog ligt. Misschien vallen er veel mensen af bij een bepaald onderdeel op de website. 

Ook kan het zo zijn dat een kleur van een button veranderen het conversiepercetage erg zal verhogen. We kijken naar een website met een user experience (UX) design en een online marketing oog. Op deze manier zullen we unieke mogelijkheden inzien om de website te verbeteren.

Door middel van het doorvoeren van optimalisaties aan een website realiseren we een groei in potentiële leads of kopers.

Kunnen we je helpen?

Praat met onze online marketing specialist Maurits.
Hij helpt je graag verder!

Online groeien?
Vraag een gratis review aan.

We nemen binnen 1 dag contact op

~

De gegevens worden alleen gebruikt om de review op te stellen.

Waarom Chase Marketing?

N

Reviews opgemaakt door specialisten

N

Voeren onze diensten met plezier uit

N

We denken altijd strategisch mee

N

Gegarandeerd de beste service

N

Direct resultaat

N

Duidelijke visie

Jouw website verbeteren?

Bij het verbeteren van een website komen veel onderdelen kijken. Allereerst is het belangrijk om de huidige website te analyseren, de doelen te bepalen en een duidelijke strategie op te stellen. Hieruit komen mogelijkheden tot verbetering rollen. Vervolgens zullen deze verbeteringen moten worden doorgevoerd en strikt moeten worden geanalyseerd. Er komt dus een belangrijk onderdeel nazorg bij kijken. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden.

Conversie optimalisatie

Kom achter het afval percentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hoger conversie percentage realiseren.

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Website hosting

De laadtijd van een website is belangrijk voor de gebruikerservaring van een website. Daarnaast is het ook een belangrijke rankingsfactor geworden voor zoekmachines zoals Google.

Website verbeteren stappenplan

De bedoeling van een website verbeteren is om betere resultaten te realiseren.
Om deze wens te realiseren hanteren we een creatief proces.
Het proces bestaat uit de volgende stappen:

1. Rapport opstellen

We duiken in het DNA van de website. Hierbij analyseren we verschillende tools en rapporten. Vervolgens kijken we met een user experience (UX) en een Online Marketing oog naar de website. Hieruit komt een vastomlijnt plan.

2. Het optimaliseren

Hierbij gaan we aan de hand van het rapport handelingen doorvoeren. Onze specialisten zullen mogelijk nieuwe designs aanleveren of andere mogelijkheden om de website te verbeteren.

4. De nazorg

Na het doorvoeren van de handelingen is het monitoren van groot belang. We monitoren de website en het gebruik van de website. Dit rapporteren we uiteraard uitgebreid.

KLAAR OM TE KNALLEN MET JE WEBSITE?

Een review geeft inzichten in verbeterpunten van je website.
We analyseren en geven vervolgens inzichten in verbeteringen.

Waarom doen we dit gratis?

Bij de review geven we een voorstel om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is 100% vrijblijvend.