Landingspagina Optimalisatie

Hogere doelen behalen met primaire landingspagina’s
Introductie

Verbeter je landingspagina’s

Een landingspagina kan er nog zo mooi uitzien. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je de primaire doelen van je website behaald.

Natuurlijk is de landingspagina waar HET moet gebeuren. De conversie moet hier worden gerealiseerd.

Sommige landingspagina’s hebben een design boost nodig om het conversiepercentage te zien stijgen. Misschien moet hij beter responsive worden gemaakt, zodat mobiele gebruikers beter kunnen navigeren. Tegenwoordig is het nou eenmaal mobile first.

Ook kan het gebruik van bepaalde kleuren al gigantische invloed hebben op het verhogen van de conversie. Maar naast de kleuren zijn er nog 100 variabelen waar het aan kan liggen.

We kijken niet vanuit enkel een design perspectief naar mogelijkheden om een landingspagina te optimaliseren. Bij een landingspagina optimalisatie scan kijken we vanuit een user experience (UX) design en een online marketing perspectief.

We leggen een loop op jouw landingspagina om te kijken naar de onderdelen waarbij we groei potentie zien in het conversie percentage.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Landingspagina Optimalisatie Proces

Bij een landingspagina optimalisatie proces maken we een uitgebreid rapport
op wat inzichten tot verbetering biedt. Vervolgens bieden we de diensten
om deze werkzaamheden op te pakken.

Chase Marketing Rens Hageman

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

We duiken in het DNA van de website. Hierbij analyseren we verschillende tools en rapporten. Vervolgens kijken we met een user experience (UX) en een Online Marketing oog naar de website. Hieruit komt een vastomlijnd plan.

Hierbij gaan we aan de hand van het rapport handelingen doorvoeren. Onze specialisten zullen mogelijk nieuwe designs aanleveren of andere mogelijkheden om de landingspagina te verbeteren. 

Bij het doorvoeren van handelingen aan een website is het monitoren van groot belang. We monitoren ranks en het gebruik van de pagina. Dit rapporteren we uiteraard uitgebreid.

Specialisatie

Jouw landingspagina verbeteren?

Het gaat bij landingspagina optimalisatie om erg veel variabelen. We zullen een diepe analyse moeten uitvoeren om vervolgens een strak rapport op te stellen met hierin de mogelijkheden tot verbetering. Vervolgens zullen deze mogelijkheden moeten worden doorgevoerd. Daarna is het monitoren van de doorgevoerde optimalisaties op de landingspagina van groot belang.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.