Conversie Optimalisatie

“Het gaat om de flow”
Introductie

Groei in je conversie percentage?

Veel websites verliezen onnodig potentiële leads, klanten of mensen die een aankoop willen verrichten. Kortom, gemiste kansen die benut hadden kunnen worden. Conversie optimalisatie zal een stijging in de resultaten laten zien.

Het is bijvoorbeeld erg belangrijk bij een website dat er een makkelijke flow in zit. Op deze manier kunnen mensen prettig navigeren door je website waardoor de conversie verhoogd zal worden.

Dit kan betrekking hebben op je menustructuur, het gebruik van bepaalde filters bij een webshop of bovenal het checkout proces.

Zullen we eens kijken naar de drop off van jouw website en de mogelijkheden om dit te minimaliseren? Laten we hiervoor een rapport opstellen.

In een conversie optimalisatie review duiken we in jouw website. We onderzoeken de flow en analyseren het afvalpercentage.

Vervolgens gaan we kijken hoe we design en online marketing onderdelen aan de website kunnen verbeteren. Sommige onderdelen kunnen we hierbij testen met tools om met keiharde data onze verbeteringen te onderbouwen.

About Page intro
Het doel in zicht

Ons Conversie Optimalisatie Proces

“Webdesign met een glimlach”

 De bedoeling van een nieuwe webshop is dat het betere resultaten gaat opleveren. Om deze wens te realiseren hanteren we een vastomlijnd creatief proces. Het proces bestaat uit de volgende stappen:

Chase Marketing Rens Hageman

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw online marketing te halen.

In samenwerking stellen we een duidelijke strategie op. We brengen de doelen, wensen en strategie van de webshop in kaart.

We duiken hierbij in de analytische gegevens van de website. Hierbij lopen we verschillende Google accounts en online marketing tools langs.

 

We gaan met een nieuwe frisse blik door de website heen. Hieruit zullen inzichten komen waarbij we mogelijkheden tot verbetering in het design zullen voorleggen. 

In deze fase leggen we de inzichten en verbeteringen voor die we zien liggen. Hierbij leveren we een vastomlijnd plan.

Hierbij nemen we alle zorgen uit handen en zullen we de verbeteringen doorvoeren.

De doorgevoerde handelingen worden in verschillende tools gemonitord en uitgebreid gerapporteerd.

Specialisatie

Een hoger conversiepercentage realiseren?

Een website of webshop bestaat uit erg veel variabelen. Het is van belang dat website bezoekers makkelijk door de website kunnen lopen. Op deze manier creëer je een prettige gebruikerservaring. We kijken bij het conversie optimalisatie rapport met een user experience (UX) design en een online marketing oog. 

Op deze manier komen we met unieke inzichten om verbeteringen door te voeren voor de website of webshop.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.