Websites

Jouw online visitekaartje of primair inkomstenbron?

Home > Websites

Een website of webshop?

Bij een website of een webshop design moet aan elk detail worden gedacht. Wij werken dan ook volgens een vastomlijnd plan waarin alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

We houden ervan om strak contact te hebben tijdens ons strategische proces, creatieve proces en development fase zodat het project soepel verloopt. Ook geven we tussentijdse updates zodat jij ook altijd weet waar we staan. 

Daarnaast bieden we meerdere mogelijkheden tot het optimaliseren van een website of webshop en website hosting aan.

Bij zowel website als webshop design zijn er tegenwoordig bepaalde eisen die unaniem zijn om over na te denken.

Onderdelen zijn bijvoorbeeld dat websites tegenwoordig responsive moeten zijn en dat er met “mobile first” in de gedachten een website moet worden gebouwd. Ben je op zoek naar een website of webshop?

Website

Wat is het doel van jouw website? Een website is meer dan een online pagina, het is het visitekaartje van je bedrijf. Tijdens on creatieve proces denken we de vormgeving en de flow uit  om tot een uniek eindresultaat te komen.

Webshop

Bij een webshop is de flow van groots belang. We willen dat mensen makkelijk door de website lopen en niet ergens in het bestelproces afhaken. Daarbij moeten producten goed uitkomen en de website moet een prettig ervaring bieden.

Een website kan er subliem uitzien met elegantie. Als de website of webshop echter niet de doelen behaald gaat er iets fout. Ook wanneer iemand een website of webshop naar een hoger niveau wilt tillen kunnen er significante slagen worden gemaakt door middel van het optimaliseren van de website. Wat wil je optimaliseren aan je website?

Conversie optimalisatie

Kom achter het afval percentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hoger conversie percentage realiseren.

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

GDPR Proof Website

Voldoet jouw website aan de AVG / GDPR wetgeving? We lopen alle onderdelen na en bieden ondersteuning bij het optimaliseren hiervan.

Goede hosting is erg belangrijk voor je website. Één van de ranking factoren van Google is de snelheid van de website. Als dit niet goed gaat dan…….

Daarnaast worden er weleens plugins geupdate of onderdelen aan de website veranderd. Stel je voor dat de website eruit valt. Dit is natuurlijk je grootste nachtmerrie. Wij realiseren ieder half uur backups. Deze backups kunnen we met 2 drukken op de knop terugzetten zodat je website weer binnen no time live staat.

Website hosting

Een goede hosting is erg belangrijk. Naast het bouwen van een website bieden we dan ook hosting aan en het beheer hiervan. Ervaar geen hostingszorgen bij je website.

Al benieuwd naar ons creatieve proces?

Pin It on Pinterest