Website

Een website die naast een online visitekaartje als je primaire inkomstenbron is.

We gaan verder dan een website!

Bij webdesign of webshop design moet aan elk detail worden gedacht. Wij werken dan ook volgens een vastomlijnd creatieve proces waarbij alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

Het design wordt aan de hand van user experience design (UX design) ontworpen. Hierbij werken we een design uit waar je u tegen zegt met een gebruiksvriendelijke “flow”.

We duiken in het DNA van jouw bedrijf en analyseren de doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat het design en de huisstijl past bij wat jouw bedrijf wilt uitstralen.

Chase marketing is een webdesign en online marketing bureau. Deze kennis passen we dan ook beide toe bij webdesign. We voeren een “SEO kickstart” door zodat belangrijke informatie wordt gecommuniceerd naar zoekmachines. 

Maar allereerst een belangrijke keuze:

Website

Wat is het doel van jouw website? Een website is meer dan een online pagina, het is het visitekaartje van je bedrijf. Tijdens on creatieve proces denken we de vormgeving en de “flow” uit om tot een uniek eindresultaat te komen.

Webshop

Bij een webshop is de flow van groots belang. We willen dat mensen makkelijk door de website lopen en niet ergens in het bestelproces afhaken. Producten moeten goed uitkomen en bestelproces moet soepel verlopen.

Kunnen we je helpen?

Praat met onze online marketing specialist Maurits.
Hij helpt je graag verder!

Online groeien?
Vraag een gratis review aan.

We nemen binnen 1 dag contact op

~

De gegevens worden alleen gebruikt om de review op te stellen.

Waarom Chase Marketing?

N

Reviews opgemaakt door specialisten

N

Voeren onze diensten met plezier uit

N

We denken altijd strategisch mee

N

Gegarandeerd de beste service

N

Direct resultaat

N

Duidelijke visie

Je huidige website verbeteren?

Een website kan er subliem uitzien met elegantie. Maar als de website of webshop niet de doelen behaald gaat er iets fout. Ook wanneer iemand een website of webshop naar een hoger niveau wilt tillen kunnen slagen worden gemaakt door middel van de website te verbeteren. Wat wil je verbeteren aan je website?

 

Conversie optimalisatie

Kom achter het afval percentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hoger conversie percentage realiseren.

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Website hosting

De laadtijd van een website is belangrijk voor de gebruikerservaring van een website. Daarnaast is het ook een belangrijke rankingsfactor geworden voor zoekmachines zoals Google.

Ons creatieve proces

“Webdesign met een glimlach”

De bedoeling van een nieuwe webshop is dat het betere resultaten gaat opleveren.
Om deze wens te realiseren hanteren we een vastomlijnd creatief proces.
Het proces bestaat uit de volgende stappen:

1. De strategie

In samenwerking stellen we een duidelijke strategie op. We brengen de doelen, wensen en strategie van de webshop in kaart.

2. UX design proces

Het user experience (UX) design proces bestaan uit 6 onderdelen. Binnen deze onderdelen realiseren we voor een design waar je U tegen zegt en gebruiksvriendelijk is.

3. Website instellingen

Hierbij doorlopen we het CMS van de webshop en voeren we een upgrade door. Daarnaast stellen we de beveiliging, hosting, cookie bot en het SSL certificaat in.

4. SEO Kickstart

Bij de SEO kickstart leggen we het fundament om organisch goed te worden gevonden. We stellen verschillende onderdelen in en voeren de eerste SEO optimalisaties door.

5. Launch

Na alle processen te zijn doorgelopen is het tijd voor vuurwerk! Het is tijdens een livegang belangrijk om dit goed te monitoren. Hiervoor hanteren we een uitgebreide checklist.

?

5. CMS Training

Veel webshop eigenaren willen graag ook zelf enigszins de touwtjes in handen kunnen nemen.

Hiervoor geven we een persoonlijke CMS training.

KLAAR OM TE KNALLEN MET JE WEBSITE?

Een review geeft inzichten in verbeterpunten van je website.
We analyseren en geven vervolgens inzichten in verbeteringen.

Waarom doen we dit gratis?

Bij de review geven we een voorstel om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is 100% vrijblijvend.