Websites

Een website die naast een online visitekaartje ook je primaire inkomstenbron is.
Introductie

Wij gaan verder dan een website!

Bij webdesign of webshop design moet aan elk detail worden gedacht. Wij werken dan ook volgens een vastomlijnd creatieve proces waarbij alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

Het design wordt aan de hand van user experience design (UX design) ontworpen. Hierbij werken we een design uit waar je u tegen zegt met een gebruiksvriendelijke “flow”.

We duiken in het DNA van jouw bedrijf en analyseren de doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat het design en de huisstijl past bij wat jouw bedrijf wilt uitstralen.

Chase Marketing is een webdesign en online marketing bureau. Deze kennis passen we dan ook beide toe bij webdesign. We voeren een “SEO-kickstart” door, zodat belangrijke informatie wordt gecommuniceerd naar zoekmachines. 

Maar allereerst een belangrijke keuze:

About Page intro

Website

Wat is het doel van jouw website? Een website is meer dan een online pagina, het is het visitekaartje van je bedrijf. Tijdens ons creatieve proces denken we de vormgeving en de “flow” uit om tot een uniek eindresultaat te komen.

Chase Marketing Webshops logo

Webshop

Bij een webshop is de flow van groots belang. We willen dat mensen makkelijk door de website lopen en niet ergens in het bestelproces afhaken. Producten moeten goed uitkomen en het bestelproces moet soepel verlopen.

Het doel in zicht

Ons Websites Proces

“Webdesign met een glimlach”

 De bedoeling van een nieuwe webshop is dat het betere resultaten gaat opleveren. Om deze wens te realiseren hanteren we een vastomlijnd creatief proces. Het proces bestaat uit de volgende stappen:

Chase Marketing Rens Hageman

Geen kosten vooraf?

Een handgemaakte review door een specialist opgesteld? De review die wij aanbieden staat vol tips en tricks om meer uit jouw website te halen.

In samenwerking stellen we een duidelijke strategie op. We brengen de doelen, wensen en strategie van de website of webshop in kaart.

Het user experience (UX) design proces bestaan uit 6 onderdelen. Binnen deze onderdelen realiseren we voor u een design waar je U tegen zegt en gebruiksvriendelijk is.

 

Hierbij doorlopen we het CMS van de webshop en voeren we een upgrade door. Daarnaast stellen we de beveiliging, hosting, cookiebot en het SSL certificaat in.

 

Bij de SEO kickstart leggen we het fundament om organisch goed te worden gevonden. We stellen verschillende onderdelen in en voeren de eerste SEO optimalisaties door.

Na alle processen te zijn doorgelopen is het tijd voor vuurwerk! Het is tijdens een livegang belangrijk om dit goed te monitoren. Hiervoor hanteren we een uitgebreide checklist.

Veel webshop eigenaren willen graag ook zelf enigszins de touwtjes in handen kunnen nemen.

Hiervoor geven we een persoonlijke CMS training.

Specialisatie

Onze Website Specialisatie

Tijdens het maken van een review onderzoeken wij in detail welke onderdelen er verbeterd moeten worden. Vervolgens stellen wij een duidelijk plan op om constant te werken naar groei. We beginnen met de quick wins om direct resultaat te behalen!

Conversie optimalisatie

Kom achter het afvalpercentage van jouw website en krijg inzichten in de mogelijkheden tot verbetering. Laten we de flow optimaliseren en een hoger conversie percentage realiseren.

Chase Marketing Websites

Landingspagina Optimalisatie

Welk doel heb jij met je webpagina? Behaal je dit doel ook? Mogelijk is je primaire pagina wat ouderwets? Laten we eens kijken naar een opkikker.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO

SEO bestaat uit vele variabelen die geoptimaliseerd dienen te worden. Na het goedzetten van alle technische en on-page quick-wins gaan we aan de slag om periodieke verbeteringen te verzorgen.

Technische SEO

Website Hosting

De laadtijd van een website is belangrijk voor de gebruikservaring van een website. Daarnaast is het ook een belangrijke rankingsfactor geworden voor zoekmachines zoals Google.

Projecten bij Chase Marketing
Ons aanbod

Iets meer over de review?

De review wordt opgemaakt door een specialist. Dankzij de samenwerking tussen enkele softwaretools en onze eigen expertise kunnen wij de verbeterpunten aandragen. 

In 95% van de websites die wij analyseren vinden wij mogelijkheden. Deze mogelijkheden resulteren in significant resultaat kijkend naar de performance van jouw website. 

Graag vertellen wij hoe!

Wat kan jij verwachten?

Wat vinden wij belangrijk?

Leuk dat we kennis gaan maken

Review aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.